- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Én már cseréltettem T500-ban LCD-t. Ahogy vesszük egy konkrét pixel hibám sem volt...egy sem. Hanem inkább szürke foltom volt. Két gyufafejnyi részen és csak fehér háttérnél látszott igazán.
Az egyik lenovo szervizben azt mondták, hogy esélytelen a csere. Így nem cserélik.
Aztán elsétáltam a Szentendrei úti Deltás csapathoz. Nem szaroztak sokat. 5 nap alatt cserélték.
Ezzel a kis progival a gépeden ellátogatsz hozzájuk és megmutatod a halott részt.
Lényeg hogy legyél udvarias...semmi asztal borogatás, meg ilyesmi. Náluk rengeteget számít ez. Mesélte a szervizes srác, hogy olyan LCD is cseréltek, amin konkrétan semmi hiba nem volt, csak a user összekarmolászta valamivel a képernyőt.
Az is jó ebben a szervizben, hogy helyben javítanak...nem szállítanak semmit sehová. Ezért a rövid határidő.(#34805) qnadam...Én szerintem a win beépített AHCI driverét használom. Mert nem emlékszem hogy telepítettem volna a lenovo-tól ilyesmit. A Sentinel 4.00 Pro azt írja hogy támogatott a TRIM...remélem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő