- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Mobil flották
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Tikakukac #32889 üzenetére
A konkrét kérdés és válaszra írtam amit írtam...persze jó dolog az ssd ez alap...
én videóvágást max nyaralásos videók dvd re kiírása/összefűzését csinálgattam csak, azért is írtam, hogy nem tudom, de ha ilyet csinálok, a proci majd kiugrik a helyéről, márpedig ha a proc 100on megy akkor annyi, hdd ide ssd oda...meg a másik példám ugye a civil3D...de ezek nálam...csak azért szoktam írni, hogy ssd egy jó dolog, de azért nem egy mindig, minden helyzetben egyértelmű megoldás, mint ahogy (úgy érzem) sokan állnak hozzá.
Nekem is barátkozós dolog az msata ssd csak még olvasgatom, hogy hol, hogyan működik, fogyasztás, melegedés stb
de akár egy külső keretbe a gép hdd + 120as ssd...meglátjuk, júniusig még van időm
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 500GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest