- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
buvartacsko #25548 üzenetére
Nah már ha ennyien lehülyéztek akkor én megvédelek
Én egyetértek..
Én sem szerettem az elején, most meg csak azt használom. Legalábbis ha % osan nézzük, akkor jó ha 20% ot használom a tapi padot.
Csak engem az idegesít, hogy mindig elmászik a trackpointom, amire itt azt mondták normális.. de szerintem nem az..
Egyébként tényleg nehéz kitörni, én volt hogy mikor már 10 percen belül 5. jére mászott el, akkor olyan izomból nyomtam neki a túlsó irányba hogy utólag féltettem hogy tönkre megy -
franc0
őstag
válasz
Én bevallom sznobizmusból nekiálltam megtanulni a trackpointot 8 év touchpad után (asztali nem volt, csak laptop minden nap). 1 hónapba került, míg elfogadhatóan tudtam vele navigálni.
Egy jó multis touchpad azért jobb szerintem.De nem a Lenovoé. Ez a recés felület kurvára borzalmas, mintha rá akarnának kényszeríteni a trackpointra.
-
spyduck
nagyúr
válasz
uszítás ON [link]
Kapd el!!!!!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Nálam mióta megvan a gép kb 1 órát volt bekapcsolva a touchpad és már tiltottam is le.
Viszont munkahelyen elnézve a kollégákat szinte mindenki a touchpaddel szenved. Gondolom azért mert a trackpointtól idegenkednek és nem akarják kipróbálni.
Pedig ha tudnák mennyivel egyszerűbb az élet vele. -
spyduck
nagyúr
válasz
Öcsém, te nem vagy normális!
De tudod mit, átírom, csak a te kedvedért
-
stifi
senior tag
válasz
azért ne reagáld túl, én is csak trackpointot használok mert nem szeretem a touchpadot, de azért nem kell átesni a ló túloldalára, ha a többségnek az a kényelmes akkor legyen, mit zavar ez téged (és főleg mi alapján ítélkezel)?
a kedvenc cukros lónyálam a citromos rauch ice tea volt. megújították kb fél éve, azóta ihatatlan és nem találok olyan kiváltó terméket, amit szívesen fogyasztanék, mert szerintem az összes szar.. mégsem hülyézem le azokat, akiknek ízlik, és nem tudok mit csinálni azzal, hogy lassan az összes ugyanolyan ízű.. helyette iszom mást
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB FHD
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest