Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
audi100td
üzenetére
Tegnap cseréltem ki a t61 ventijét
Közben néztem neten a lépéseket a service trainingen, azt hiszem nem tartott 2 órát, pedig nagyon lassan csináltam. De egy biztos, a logitek billenytűzetem szétszedése és kitakarítása macerásabb volt és tovább tartott (igaz annak száradni is kellett
)A zajosság pedig nagyon relatív. Eleve más a hangja az új ventivel, nem brummog. Nagyon függ attól is hogy az adott környezet mennyire csendes. Tegnap rock koncert volt a szomszéd parkban, meg most pár hétig forgalmasabb út felőli ablakom van, esélyem sincs teljes csendre, legfeljebb az éjszaka közepén, amikor nincs forgalom és nincs már fesztivál. Na majd az épület túloldalára visszaköltözve meghallgatom mennyivel jobb

Egyébként most tűnt fel, hogy akkus üzemben sokkal inkább törekszik halk lenni a gép, míg tápról tényleg mindig pörgeti a ventit. (win7 kiegyensúlyozott energiaséma beállításainál láttam is ezt.) Eleve azért is lehet nagy különbség a gépek hangja közt, hogy a bios-ban battery optimized vagy performace beállításon van a hűtés. (a battery op. módba konnektorról néha tényleg bizonytalankodott a gép... 500-zal alacsonyabb fordulaton járt úgy a venti).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Assetto Corsa Rally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak megjegyeztem hogy vannak azért konzumerben is hasonlóan jól szerelhető gépek, esetenként még akár jobbak is ebből a szempontból.
Közben néztem neten a lépéseket a
)