Hirdetés
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Tractive Dog 4 - a legjobb barátom
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
válasz
BobMaster
üzenetére
Persze igazad van. Vissont ezektől a driverekkel, meg ilyen-olyan utillity-kel telepakolt rendszerektől nem tudom ki h van, de én - lehet, h én ezt is hülyén fogom fel -, de rosszul vagyok. Hazahoztam ezt a gépet is, belököm, kis regisztráció meg ami kell, feláll a Vista, és 86 futó folyamat, és akkor még az én alkalmazásaim nem is voltak fenn. Elkészítettem a recovery lemezeket és túrtam is le, és W7 fel, és most "kicsit" kényelmesebben megy a gép. És csak azokat tettem fel, amik nekem kellenek (Access Conn., Active Prot., Power Man., Hotkey driver és persze system update)
cqr: Pont ezt akartam én is írni, sztem 1-2e ft-ot így is letudnak pumpolni rólunk. De persze így is megéri.
jorden06: Biztos nem leszek népeszerű ezzel a véleménnyemmel ebben a topikban, de én első helyre a toshit, majd hp-t, majd levégül a lenovo-t raknám.
-
cqr
aktív tag
válasz
BobMaster
üzenetére
Nem lehet hogy csak azért nem a letöltést szorgalmazzák mert így postaköltség stb. "címen" könyebben lehet egy kis profitot kivenni a dologból, (ha nem akkor a letöltés a felhasználóknak szvsz egyszerűbb lenne)?
Nem azt mondom hogy ettől függetlenül ez így nem jó a végfelhasználónak, de nem is ez volt a kérdés.
És nyugodtan hidd el, a Lenovo nem ingyen kapta azt az upgrade jogot a MS-tól.
Ilyesmit mintha olvastam volna, erről egy linket tudsz adni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- EAFC 26
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/256 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 8/256 FHD
- Eladó Laptop üzletből+GARANCIA 10 magos nagyon erős laptop olcsón azonnal vihető
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest