-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
kingabo #15188 üzenetére
Gyakorlati tapasztalatom nincs még - hálistennek -, de amikor én a Lenovo/IBM Magyarországnál telefonon érdeklődtem az én gépemre vonatkozóan, akkor azt mondták, hogy házhoz jönnek érte, megpróbálják helyszínen javítani.
Hogy helyszíni javítás esetén mikor viszik el, nem tudom, de ha ők viszik el, akkor feltételezem, hogy az ő dolguk visszajuttatni is. Ezért nem carry-in/szervízbe cipelős gari.
Szerk: Közben egy kicsit utánanéztem.
A nevesített Üzemeltetési és hibajavítási kézikönyv "A" függeléke szerint pl. az én gépemre (7459) alkatrészre és munkavégzésre is 3 éves garancia érvényes, helyszíni szervízzel, amiről ezt írja a kézikönyv:
"Helyszíni szerviz
Helyszíni szolgáltatás esetén az Ön Szervizszolgáltatója vagy megjavítja, vagy
kicseréli a meghibásodott terméket a helyszínen. A Lenovo termék szét- és
összeszereléséhez megfelelő munkateret Önnek kell biztosítania. Egyes termékek
esetében bizonyos javításokhoz szükség lehet arra, hogy az Ön Szervizszolgáltatója
a terméket elküldje egy kijelölt szervizközpontba."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Disney+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest