-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco_77
senior tag
"Viszont a T490-ben bevezetett felfelé szóró hangszóró körbefutja a T480s-ét."
A hangszóró volt az elsődleges amiért nem vártam egy jobban felszerelt T480S re(akkoris ha az a legjobb ezek közül). Nyilván neten el vannak túlozva a dolgok és valahogy úgy érzem, hogy mind a T480S mind a T490 jó választás lett volna, de több helyen is olvastam, hogy ölbe rakva nagyon elnyomja a T480S hangját az, hogy alul van a hangszóró, én pedig fekve(fejmagasított párnával) is szeretném használni hanggal... de lehet ez is el van túlozva és nincs akkora különbség, nem nyomja el annyira, ki tudja. Csak ne melegedjen túl igazából abban reménykedem kicsit, hogy nem fogok látni 95-100fokokat a procinál, aztán majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest