Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti75
üzenetére
Elhiszem, amit írtál, hogy felesleges az 5G jelenleg, de ha megtartanám a laptopot mondjuk 5 éven át, akkor már lehet, hogy lenne sok különbség a 4G és az 5G között; ezt a 3G korszak óta látott tapasztalatom alapján gondolom. Szeretek hosszú távon tervezni és ezért nem szokott gondom lenni azzal, ha nem cserélek laptopot. Például a 4G-re váltásom akkor volt, amikor még a 3G bőven jó volt és hülyeség volt sok ember szerint a 4G technológia. Amikor pedig okostelefont használtam 18 évesen, akkor hülyeségnek mondták sokan azt, hogy minek olyan tudású telefon, amiben 3G van; csakhogy én a kórházban tudtam filmeket nézni a mobiltelefonomon és a nővéreknek kellett elmagyaráznom a mobilon tévézek dolgot. Már 18 évesen is mobilinternetet használtam, csak akkor még okostelefonon, laptopra csak 21 évesen mentem át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő