Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
vicze
üzenetére
Én is nagyon szeretem a vékony/könnyű gépeket 14"-ban. De ehhez semmi szükség ezekre a butításokra: [link] .
Én pl. a sima T14 G1/G2-t választottam, részben a memóriaslot miatt, az ember ritkán tudja előre, 1-2 év múlva mennyire lesz szüksége a munkájához, a komplett gépet kukázni pedig elég nagy luxus ilyen gyakran. -
válasz
vicze
üzenetére
Szerintem azért bőven lenne középút, nem csak a vékony fos, és a hordozhatatlan kategória létezik.
Mondjuk ha neked egy 800gramos laptop az álmod pl, azzal semmi gond, én rugalmasabb vagyok, és másfél-két kiló még lazán jó napi hordozósnak is, elfér mellettem az ülésen, max ha nagyon nehéz, csipog a kocsi, hogy kössem be
Nálunk BYOD van, legtöbbször én is a vékony fosom viszem be (X395) és cuppantom rá USBC-n az ultrawide monyóra, de volt már bent velem a W701 is, többen is visszafordultak rá az asztalom mellett elsétálva, hogy az mi a szar
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest