-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dr. Akula #119737 üzenetére
"Mások a strandolási szokásaink.
"
De most komolyan, egy 8-órás használat közben mi akadálya rádugni valamikor egy nyugisabb órára töltődni picit a power bankról?Mert ugyebár ez volt a gond, hogy kényelmetlenebb a gépből kilógó bankkal használni a gépet, de miért kellene úgy? Én is szoktam nomádkodni, volt is tartalék akkum a T420-hoz (élmény volt cipelni kétszer 9 cellát, szerencsére csak ritkán kellett), de az újakhoz egyfelől nem kell már, mert többet bírnak akkuról, másfelől ha kellene is sokkal kényelmesebbnek gondolok egy power bankot, ami más eszközök áramellátását is profin megoldja a notebooktól függetlenül. Telefonnál aktívan használom, és teljesen bevált.
"Miért akarnánk egyáltalán egy külön egységet hurcolni magunkkal..."
A gépbe való csereakku nem külön egység, amit hordoznod kell?Szvsz még problémásabb és kevesebb haszna van, mint egy modern power banknak....
Az autós hasonlatodról az jut eszembe, mint amikor a régi időkben ahány telefon, annyiféle töltővel keltél útra. Ehhez képest ma már elég egyet vinni az egész családnak, sőt, ha a notebook USB-C töltőjét viszem, az a telefonokat is tölti szépen (kivéve a különc gyártót). Szerintem notebooknál is sokkal jobb egy univerzális powerbank, mint gyűjtögetni a típus specifikus, semmi másra nem jó akkucsomagokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- Linux kezdőknek
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest