Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tikakukac #119475 üzenetére

"...hát amúgy a lap biztonságban van, a többi meg ez van, egy határ f0sh, de hát ez van"
    Mármint ez a Te olvasatod. ;) Szerintem a T14 érzése, tapintása, hangjai, mind rendben vannak. Most kapaszkodj meg jól... Számomra kifejezetten kellemes élmény használni. :Y Ellenben a korábbi "tégla" verziókkal. Ég és föld a felhasználó élmény, legalábbis az én szempontrendszerem szerint. Az nálam nem sokat nyom a latba, hogy a régieken áthajthattam volna kocsival is és túléli, nálam ez nem elvárás, sosem használtam vagy igényeltem ezen képességét.

Totálisan figyelmen kívül hagyod ismét, hogy a gép nem csak a kasztni merevsége. Ez még mindig tudja a számomra legfontosabbakat. Ilyen mások számára megugorhatatlan végtelenül komplex dolgokra gondolok, mint pl. állítható akku töltési küszöb (drága hobbi ~évente cserélni enélkül), épkézláb kurzor billentyűk, jó gépelési élmény, értelmes működésű, halk, kellően erős hűtés (throttlingot/visítást meghagynám másoknak), trackpoint három gombbal, épkézláb kijelzők lehetősége, mindezt lehetőleg egy kellemesen használható, a szükséges mértékben erős, de könnyű kivitelben, jó port kínálattal, dokkolhatóan, M2 SSD/WIFI és ram bővíthetőséggel. Talán nincs is más gép a piacon az említett T14-eken kívül, ami ezt a listát hozza, én legalábbis nem találtam.... :C
    Számomra ezek a legfontosabb szempontok munka jellegű felhasználásnál, meg persze, hogy bírja a napi legalább 8 órás nyúzást, és a hurcolászást. Nálam eddig ez minden pipa, ezekhez képest jelentéktelen apróság, hogy mennyire van vagy nincs a topon a kasztni szubjektív merevség érzete...

Új hozzászólás Aktív témák