Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz vicze #118746 üzenetére

Jól hangzik ez a barlangban él duma, de ne bohóckodjunk már, hogy csak oda elég 250 nit... :N
    De tényleg szeretném már ezt a témát rövidre fogni. Nem az a cél, hogy sötét legyen, hanem éppen az, amit mondasz, hogy megfelelő fényviszonyokat teremteni, amit az egészséges munkakörnyezetet megkövetel. És ehhez tapasztalataim szerint elég egy normális 250-es panel. Én is 300-600 lux környékéről tudok, és fontos az is, hogy ne legyenek a többihez képest se túl sötét, se túl világos részek, a megfelelő árnyékolástechnika és munkahely pozicionálás megkerülhetetlen....

#118747 Tikakukac : "a laptophoz általában kell egy asztal, amivel mozogni picikét nehéz"
    Nálatok az asztalra van szögelve a laptop, hogy csak azzal együtt tudnál mozogni? Nálunk nincs, és tudom mozgatni jobbra-balra, ahogy tudok picit más pozícióban ülni az asztal mellett, sőt, fel és le is tudom dönteni a notebook kijelzőjét... ;] :P

#118748 Reggie0 : "egyetemen, munkahelyen nem fognak a gyenge kijelzod miatt barlangosat jatszani"
    Az egyetemet egy vacak 180 nites TN-en csináltam végig.... Munkahelyen is helytállt. De az néha kellemetlenül kevés volt, főleg a kis fényerő a rossz betekintési szögekkel és pocsék, ha jól emlékszem 300:1 körüli kontrasztjával. Ezzel nincs vita köztünk. De ehhez képest kész álom egy normálisabb 250 nites IPS panel, azzal sosem volt ilyen kellemetlenségem. :N

Új hozzászólás Aktív témák