- One mobilszolgáltatások
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
thgergo
üzenetére
"Sarkairól lejött a festék, látszik a fém kb ennyi."
Erre gondoltam.
Ezzel a műanyag megbocsájtóbb. Elvileg be is tud horpadni, de ezt nem próbáltam. De látványosan merevebb, mint a kívül műanyag/belül rollcage-es T14.A forrasztott ram az egyik oka, hogy nekem a sima T14 lett a T480s utódja, nekem 16GB kevés, a 32GB-os T14s meg ritka és rendkívül drága.
"Külön töltőcsatlakozó szerintem felesleges lenne"
Annak számomra az lenne az óriási előnye, hogy fizikailag jóval ellenállóbb a csatlakozó, illetve a gépben lévő aljzat kb. 1000Ft-os, alaplaptól függetlenül cserélhető alkatrész: [link] . Ha pedig "beletörted" a Type-C-t, akkor buktad a dokkolhatóságot, videokimenetet, töltést, és szerencsétlen esetben csak alaplappal együtt cserélhető, ami felér egy gazdasági totálkárral. A Type-C kényelme persze vitán felüli."Mechanikus dokk kérdése USB-c korban meg felesleges, egyszerűbb egy kábelt beledugni."
Papíron igen, hiper-szuper az USB-C, ez a része nekem is nagyon tetszik, poénból én is bedokkoltam egyszer a telefonom is.
A dolog problémás része a kompatibilitás (irónikus módon ennek kéne a legnagyobb előnyüknek lennie), mivel a Type-C-s dokkok mindenféle trükkel és USB-s hardverekkel (pl. usb ethernet, usb audio, és mellé DisplayPort Alt. Mode) érik el működésüket, így sokszor homokszem csúszik a gépezetbe. Az első nagy gond, hogy sok olcsóbb/régebbi dokkon kb. lehetetlen Type-C-n kihozni két monitorral FHD@60Hz feletti felbontást. 10 éve még színvonal volt két FHD-s monitor, 2020-ban ez viszont szvsz elég fájdalmas. A másik gond pedig a szoftveres gubancok. Nálam pl. a HP Type-C dokkom tökéletesen működött a T480s-el, de a T14-el ha néhány óránál hosszabb időre kikapcsolom a gépet, akkor bekapcsoláskor nem látja a dokkot, nagy élmény áramtalanítani majd pár másodperc múlva újra áram alá rakni a dokkot, hogy be tudjam írni a jelszavam minden egyes nap.... A mechanikus dokkok szoftveresen nem tudnak bugozni, mivel a gép fizikai portjai vannak kivezetve rá, nincs "alt mode" meg extra USB-s perifériák és a mindezekkel társuló szoftveres gubancok. Ezen jó tulajdonságukat szerintem sokan visszasírjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezzel a műanyag megbocsájtóbb. Elvileg be is tud horpadni, de ezt nem próbáltam. De látványosan merevebb, mint a kívül műanyag/belül rollcage-es T14.