-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Dr. Akula #1102 üzenetére
Hát ennek ellenére én is megvenném szerintem ennyiért.
Ha lenne rá pénzem...De otthon a 12" kijelzőt biztos nem használnám tartósan.
És pl. egy 22" TFT-t rákötni VGA-n, lerontott képminőséggel."Ezek üzleti modellek, munkahelyen több a vga csati mint a hdmi, így több eséllyel tudod használni."
És ha rajta van - üzleti használtra mondjuk akkor úgy: "tartalékként" - egy HDMI is, az nem zavarná a VGA csatlakozást
A HDMI-re már azt sem lehet mondani, hogy sok helyet foglal, mint a DVI.
HDMI - DVI átalakítás meg nem egy bonyolult dolog.Hát azért én inkább a HSDPA "szappantartót" dugnám rá USB-n, mint egy Wifi adaptert.
ExpressCard mondjuk létezik mindkettőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ősszel jön az új Painkiller játék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos Otthon / Smart Home
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest