- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Köszi, igazából én is valami ilyesmire gondoltam, de vicze1 hozzászólása ennek kicsit ellentmondott. Magánszemélyként venném, gondolom így viszonylag simán mehetne.
Így akkor visszakerült a térképre az x280 is.Közben szétnéztem a hardverapro T480s kínálatában, ami úgy megfelelőnek tűnik, az inkább a 280k+ kategória (1 eladónál láttam olcsóbban, de nem volt túl bizalomgerjesztő elsőre).
Viszont ha onnan még egy kicsit hozzáteszek, akkor már ott vannak a t490-ek is, onnan meg már csak egy ugrás a T14
Igazából úgy vagyok vele, hogy amire ma elég az x280 hardware-e, arra jó eséllyel elég lesz az egész életciklusában (online tutorialok nézegetése, film és sorozatnézés, böngészés, mindenféle linuxos tákolás próbálgatása) - amire pedig nem, arra épp hogy elég lenne egy T480s, de azért az is szűkősen, vagy nem (mondjuk virtuális gépekből clustert összekonfigurálni adott vendor szoftverével, stb).
Szóval még alszok arra, hogy inkább most borítsak-e bele több pénzt, és akkor jobban future proof legyen a gép, vagy inkább azt a pénzt már rakjam el a következőre (pl. tetszene egy AMD-s gép is, de még elég ritkák, használtban pedig még inkább, illetve lehet, hogy pár év múlva az x86 háttérbe fog szorulni és inkább arm-es gépek lesznek).
Köszönöm mindenkinek a hasznos hozzászólásokat, ha jutottam valamire, akkor még jelentkezem

-
vicze
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Jaj már láttam olyanokat, hogy csak na...
A kedvencem eddig, hogy 2 nap különbséggel rendelt 2 gép között 1,5 hónap gari különbség van(szerencsére +ban), CTO gyárból egyből hozzám jött, és ráadásnak a később rendelt 2 nappal előbb kaptam meg, és az volt kevesebb garival. Úgy 50%-ban a shipping date a gari kezdeti napja, a többinél meg valami 1-14nap difi épp hogy sikerül... A legjobb amikor megveszem a gari bővítést és minding próbálom kitalálni, hogy mi lesz a gari dátum azután, de elég ritkán sikerül eltalálni, még nem jöttem rá mi alapján csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Lenovo IdeaPad Gaming 3-15ACH6 gamer laptop
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő