-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peti_s #108218 üzenetére
Ld. még @Tikakukac kommentjét. Felesleges, de így bizonyult stabilnak a gyártó tesztjein. Valóban jó lenne konfigurálhatóbb BIOS (meg +1 tesztlépés a gyártásban...), de ez a gyártó döntése. Akinek nem ez kell, az kismillió alaplap közül választhat a konzumer piacon...
Pl. az official Intel alaplapok 60 fokon tartották a P4 procikat. Én is lestem, de különben betonstabilak voltak.A brand gépek amúgy is igen halkak szoktak lenni. Az egész kategória arról szól, hogy out of the box működik, ezért veszik cégek.
-
vicze
félisten
válasz
peti_s #108218 üzenetére
Ezen továbbra se értem a rugózást. Ott van Win-ben a csúszka. Nem akarsz teljesítményt lehúzod Power saverre és csá nem fog melegedni 60C alatt lesz, a venti még csak be se fog kapcsolni, nem éppen atomfizikáról van szó. A gyártó ennyi vár el, hogy ezt állítgasd mert ott van rá a lehetőség és a Power management erre van beállítva.
Vagy most performance-on legyen alulfeszezve?? -
Tikakukac
titán
válasz
peti_s #108218 üzenetére
Brand gépeknél meg notiknál céges vásárlás van, magánszemély kb. nincs.
Ki a tök fog neked minden egyes chiphez kitesztelni egy megfelelő feszültséget? Mert a user meg a rendszergazda tuti nem, ez a fórum ott szerintem ezred % sincs a piachoz képest.
Ezt a gyártóknak kéne elintézniük alapból és úgy kitolni a gépeket. Csak ez is lenne x fillér ami már fáj nekik. Úgyhogy marad ez. Én szeretem a hobbizás szintű mókolást, a javítást nem és sajnos a gyártók szeretik béta teszternek tekinteni a full-full áras vásárlókat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kutya topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- ENVY x360 15-ee0504sa 15.6" FHD IPS kihajt érintő Ryzen 7 4700U 16GB 512GB ujjlolv
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest