Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Ma volt idom, kiprobaltam mindket cpu-mat minden ram modullal, mindket socketben kulon-kulon es egyutt is, eredmeny mindig ugyanaz. Bios gyari beallitasok visszaallitasa es frissitese 2.55-re sem valtoztatott semmit. Nincs tobb otletem, valoszinu igy fogok egyuttelni vele
-
eszgé100
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Igen, mikor Start menu -> Shutdownt nyomok, ugye leall teljesen, venti es a hdd is (mikor az van benne), restartot nyomva ezek porognek tovabb ujraindulas kozben...
touchpad cserekor nem kellett kiszedni a cpu-t, de cpu upgrade sem volt olyan sokkal korabban elotte, visszapattintom majd a gyari i5-ost es megnezem azzal is -
peti_s
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Igen, vágtam már meg vele koncert hangfelvételt, akkor is ugyanilyen volt. (A fejhallgató nagyobb ellenállása miatt kicsit halkabban.)
Most minden rá van kötve, monitor, egér, billentyűzet, külső mikrofon, egyenként kihúztam belőle mindent, nem változott sajnos az alap búgás.
X201 esetén ugyanez, de az korábban a hangkimenettől függetlenül is egérmozgásra sziszegett, arra Tim javaslata, (másik energiagazdálkodásra állítani) segített.
Az egérmozgásra változik a hangja a búgásnak. Tehát van a konstans búgás, és arra még változik is.
Most hirtelen nem jut eszembe mivel tudnám felvenni, mert sajnos távol vagyok a stúdiófelszereléseimtől, de amint kiötlök valamit, akkor megmutatom Nektek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Most hirtelen nem jut eszembe mivel tudnám felvenni, mert sajnos távol vagyok a stúdiófelszereléseimtől, de amint kiötlök valamit, akkor megmutatom Nektek.