Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• evone

őstag

válasz apuc #10471 üzenetére

Mikor lecsereltem a desktop gepemet a T61-re, 10 ezerrel kellett kevesebbet fizetni :)

• lapa

veterán

válasz apuc #10471 üzenetére

nálam a csúcs még mindig az őszintén tisztelt T21. beraktam a gyerekszobába, vettem hozzá egy USB-s tápellátású kis hangszórót meg egy kis flash driveot és azóta azon megy a micimackó végtelenítve.

a gép elég a divx-re, dvd-re meg sd dvb stream feldolgozásra (mindezt jellemzően ssh-n a T61-ről), azaz huszonpárezer forintból van egy kitűnő képminőségű kistévé, videó, "hifi", meg "első számítógép". elviszi a netes flash játékokat is. ha meg nagyon kell a kraft ott figyel rajta az NX kliens, be lehet jelentkezni a T61-re és akkor vékonykliensként műx.

mindez megáll 12w-ból, zenehallgatás 10w lecsukott fedéllel. standby 1w, bár ez most épp nem műx. ez kevesebb, mint az 1 cd kapacitású korábbi sony mini hifi, persze azért a hangzás nem ugyanaz, de nem audiofil a hallgatóság. meg az megevett 3w standby-t. meg vnc-vel se lehetett a nappaliból két klikkel kikapcsolni a mesét, mikor a gyermek megunja és kivágtat az udvarra.

egy 2-5 fős soho irodába simán elég egy c2d thinkpad, meg mellé mindenkinek egy ilyen T21 vékonykliens. feleannyit fogyaszt, mint az átlag monitor, amit az ipari kliensre dugna az ember.

Új hozzászólás Aktív témák