- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
yodee_ #103253 üzenetére
Szabadnak szabad, csak nem árt megnézni hogy kitől és mit. Mikor kísérleteztem ezzel, akkor volt, hogy bontott gyári alkatrészt kaptam, de találkoztam már olyan borzasztó elemmel is, amiért kicsomagolás után máris kértem vissza a pénzem. Remélem ez nem hirdetés, de ha rászánnád magad, akkor ajánlom 395six7-et eBay-en. Főleg kisebb cuccokat szokott árulni (csavarszett, csavarhoz való takaró matrica, gumitalp, kábelek, kártyák, díszítő matricák...), de jó minőségűek, bár az árazása néha húzós tud lenni.
-
Tikakukac
titán
-
Tim82
félisten
válasz
yodee_ #103253 üzenetére
Hangsúlyozom, hogy egyáltalán nincsenek reprezentatívnak tekinthető tapasztalataim, de én alapvetően palmrestet, zsanérokat, kijelzőkeretet merek vásárolni az eBay-en kínai eladóktól. Jellemzően erre specializálódott, sok pozitívos eladótól szoktam (személy szerint a "Tanona laptop parts" néven futó bolttól a nagyobb burkolati elemeket).
Komplett fedlapot lehet, hogy inkább bontottat keresnék pl., valamint kaptam már nagyon kétpálcás memória/HDD fedeleket is (nem az említett eladótól rendelve).
Ez kb. 4-5 Thinkpad felújítása (kb. 15-18 rendelés) alapján leszűrt tapasztalat, lehet, hogy több is a szám, most ennyit tudok felidézni. Ahogy vicze1 kolléga megfogalmazta, a roncsvadász kultúra tagja vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD/i5-8350U/16GB/256SSD/magyar bill, használt, garancia, számla
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest