Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz adamhr #102947 üzenetére

Sajnos én nem nyertem fogadást, úriember biztosra nem fogad, pedig tudtam volna mire :B

Nekem is az az érzésem, hogy a véleményed nem fog változni. Ha a fél gépet ki kéne cserélned és ha az ujjad elgörbülne azon a hulladék touchpaden, akkor sem. Nem ma kezdtem ezt a szakmát, pontosan ismerem ezt az ügymenetet. A hit hegyeket mozgat.

Félre ne értsd, nekem aztán az én szögemből teljesen mindegy, hogy ki mit vesz. De azért azokat az igen magas és merész kijelentéseket, amiket ideraktál... minimum osztanám kettővel. Mint aki lehúzott pár évet tesztelőként, csak iránymutatásnak: 1-3 hét közötti időintervallumokra kap egy teszter egy laptopot. Ezek új, sokszor olyan gépek, amiket piacbevezetés előtt vagy közvetlen akkor szórnak ki, tehát elég ritkán tudunk másoktól is olvasni valamit, fórumok meg tartós használatról szóló bejegyzések, szervizes tapasztalatok nulla. Na, ha most én a teszt végén leírnék akár csak fele annyira bátran dolgokat, mint azt te tetted, lenne gond elég hamar. Ehhez képest eltelt sok-sok év, született mérhetetlen mennyiségű user teszt, szervizes tapasztalatokból hegyek állnak. Nem értem mit szeretnél bizonyítani, meg főleg hogyan egyetlen gépből. Ezt a meccset lejátszották, te most a visszajátszott kazettával hadakozol a VHS előtt :N

Új hozzászólás Aktív témák