Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
én meg leírom sokadszor. flottát üzemeltetek egy 6000res gépparkos cégnél. SEMMIVEL nem volt eddig ennyi elhullásunk és garanciális visszakldésünk mint a 480al. iszonyatos mennyiségben megy tönkre semmi használat után a klavi mechanika. egyszerűen mintha gipszből lenne a műanyag.
Ennyi alaplaphiás gépet én még nem hiszem hogy láttam. az osztályom egyszerre cserélte le a teljes gépparkot shared desk miatt 480ra. egy héten belül 30 gépből 4 alaplaphibás lett. egyszer csak kikapcsol és többé se kép se hang. ez 10% feletti arány.az hogy a t480 dokkolóján a csatlakozók milyen százalékkal kattannak össze hibátlanul megint egy érdekes mese.
Megtanulsz együtt élni vele hogy 4-5ször dokkolsz be mire van kép minden monitoron meg esetleg a klavit is látja hogy be tudd írni a jelszavad, de azért minőségnek meg jónak ne mondjuk már ezeket a dolgokat.
Ekkora szart és selejtarányt mint a t480 szerintem semelyik gyártó nem csinált még.
-
Tim82
félisten
Ezt ne haragudj, de nem értem, miért írod.
Nem igazán szoktam elfogult lenni, szvsz, illetve ha az is vagyok (pl. Samsung SSD-k), azzal általában tisztában is vagyok.Btw, viccelődtem, de bíztam benne, hogy észreveszed magadtól is. Ezek szerint nem, pedig volt ott megfelelő hangulatjel és jelzés is, hogy mikortól "beszélek komolyan".
Nekem ott sem volt kielégítő, próbálgattam Ubuntu 16.04 alatt. Határozottan kevésbé súlyos mértékben, de jelen volt a probléma.
Az eseted akkor eléggé egyedi. Cserébe a T420 BIOS-a még módosítható, tehát még a legrosszabb esetben is orvosolható a whitelist kiiktatás után WLAN kártya cserével.
Ugyanakkor a megoldás szvsz több sebből és erősen vérzik. Egyfelől, rálocsolsz annyi pénzt, amiért kb. két generációval újabb gépet vehetnél, gyárilag FHD IPS-el szerelve. A másik gond, hogy amikor nézegettem ezt az opciót néhány hónapja, nem létezett bele kultúráltan kivitelezett, interferenciák miatt nem betegeskedő DP átalakító, így igazából bukta volt innentől az egész. Tehát elméletileg létezik a megoldás, gyakorlatilag meg hatalmas szerencsejáték az egész.
Valamit nem jól néztél akkor pár hónapja, bő egy éve van olyan adapter kit a piacon, amivel igencsak elenyésző mértékben van probléma. Tény és való, az ára már majdnem felér magával egy 14" full HD IPS paneléval. Azért egy T440(s) full HD IPS panellal szerintem még nem jön ki ebből a pénzből, mint egy "meglocsolt" T420, de valóban nem járunk nagyon messze már.
De nem is azt írtam, hogy ez milyen gazdaságos megoldás, hanem azt, hogy áthidalható vele a gyári TN kijelző problémája.
Abban nem feltétlenül foglalnék állást, hogy melyik megoldás érné meg jobban: az IPS-esített T420 vagy egy T460s. Ez már inkább szubjektív kérdés, de nem is ez sem a mostani, sem az eggyel előző hozzászólásom célja, csak a kép további árnyalása. Tény, hogy én is inkább a T420-ra szavaznék, a klasszikus billentyűzet sokkal inkább a "kezem alá dolgozik", mint egy bármennyire jó szigetes megoldás és úgy érzékelem, hogy legalább annyi problémába bele lehet futni az új szériákkal is, mint amennyit a korábbiak kapcsán írsz és ezek egy része rosszabb/kevésbé megoldható az én szemszögemből.
-
Tikakukac
titán
Ugye? Business class, mert az arra van. Ja, most már nem arra van. Akkor mire van? A semmiért dupla árat elkérni kicsit sok.
Foltos kijelzős meg törött TP-t láttam eleget én is, hidd el. Csak az nem mindegy, hogy a delikvens átment rajta a kocsival vagy csak megemelte az EC kari slotnál és kettérepedt a palmrest meg a belső "merevítő" is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAM topik
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- További aktív témák...
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem igazán szoktam elfogult lenni, szvsz, illetve ha az is vagyok (pl. Samsung SSD-k), azzal általában tisztában is vagyok.