- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #54894 üzenetére
A kijelzőt kivéve nekem a gyári tök jó, ennél több vackolást nem csinálok rajta, mert minek. Alapvető dolgokra ennyi kell nem több, minden másra vagy van tesztgépem, vagy asztali.
Nade az asztali, az 6 éve épül, csak a ház és vízhűtés olyan komplikált, hogy a hazai moddingok viccnek hatnak mellette
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
chrometent #54883 üzenetére
Hát kell hozzá, az biztos, de hát kb. mindenem ilyen, természetemből fakadóan mindent buzerálni kell.
Main gépnek ez marad, mindig van másik ami ha erő kell akkor kéznél van, és 5-6 év után megint lesz asztalim végre. Nonstop pörgés van
-
Tikakukac
titán
válasz
chrometent #54878 üzenetére
Az x200/s remek hardverbuzéria alap. Én amúgy most jöttem rá, hogy gyakorlatilag most már semmi sem eredeti abból amit vettem 2 éve szóval azóta darabonként újraépítettem a gépet tökig
Még asszem egy akksi van meg belőle és ennyi.
Ha nagyon tutit akarsz akkor nem tudom mennyiből jön ki. Én alkatrészraktáron ülök szóval így már nem nehéz amúgy meg hát frász tudja.
Ja és igen, buzéria. Ne tudd meg mennyi idő alatt bontok szét és rakok össze egy ilyen gépet, gyanúsan menne csukott szemmel is. Ha belefér 2 hetente a szétbombázás, akkor okés. Nekem mindig van 2-3 laptopom, így nem gond, de használósnak még most sem mondanám a sajátomat, mert még lepolírozom a palmrestet meg megerősítem a sarkokat. Viszont szerintem 2 hét és az alsó részt már nem bántom soha többet, max még egy webcam ugrik be felülre de ahhoz csak keretet kell szedni. És akkor tényleg ki lett maxolva, saccra 150k belegurult a projektbe
Jézus...
Ha meg csak használni kell: 35-40k sima ügy. Kicsit kopott javított lesz, karcok itt ott, de menni fog teszi a dolgát, csak egy jó akksi kell. Vagy ha összehányja az alaplap magát vagy szalagkábel hibás lesz akkor csere vagy modding, de megoldható, tudom a forrásokat most már
-
Tikakukac
titán
válasz
atesss #54843 üzenetére
8k-ért én is vettem volna még, ennyi volt
Ezt is ne tudd meg mennyi ideig vadásztam.
Hölgyek/Urak közben megjött a kövi x200s is, szépen szarrábontottam minden alaplapot meg házat amit itthon találtam, így kilegóztam 5 alaplapból 3 komplett házból és még 3 alsó részből az ideális kombinációt. Igazi x200s nagyhatalom lettem
A saját gépem viszont most már tényleg full, webkamon kívül meg a fedlapon kívül totál fullmaxi készen van. Kiválogatott minden alkatrész ami csak van, szóval az alkotó megpihen, lehet vinni minden más vackomat innentől
-
Tikakukac
titán
válasz
btudos #54685 üzenetére
Hát nem véletlenül van nálam ha jól számolom hétfőtől 2 komplett x200s, meg még 3 alaplap meg alsó plate, 2 akksi, 2 dokk, 2 autós meg egy sima töltő
De most vége, ha tényleg kimaxozom a gépet, akkor innentől befejezem, szerintem 200k körül van a projekt, innentől szeretném eladni őket, csak 1 maradhat
-
Tikakukac
titán
válasz
btudos #54595 üzenetére
Hát most már lesz vagy 4 alaplapom meg rakat alkatrész, bár ez sl9400-as procis. Ha nem degeneráltak írnának, hogy 5k-ért adok-e komplett lapot akkor fogyna, sajnos egyesek agyi szintje nem jutott el oda, hogy felfogják, amit árulok az olyan dolog ami nem létezik, de keressék csak tovább, nyilván 2 milkáért dobják mjad utánad a bombabiztos zsír új alaplapot meg alsó részt.
Amúgy ram van fölöslegbe, hdd is, akksi is, szóval belelököm és van egy gépem megint, de szerintem átnézem és adom el
-
Tikakukac
titán
Na gyerekek, bővült a család, vettem egy újabb x200s-t 28k-ért
Ram hdd és akksi kell a gyereknek és kész, elviekben -
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #54380 üzenetére
Irgalmatlan sokat olvastam hackintosh építésről/felrakásról, nyilván nem a semmiért dobok ki én sem hamarosan 90k-t. Annak az esélye, hogy T61-en menjen minden alap dolog (akksi jelzés, alvás stb) is kisebb csoda kell, sőt.
Érdemes beolvasni tonymac fórumjaiba, hihetetlen szívások vannak, a régebbi gépekkel meg főleg.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #54185 üzenetére
Nekem elég volna ha a dolgok fele menne rendesen, de hát ez már magas
Chaser: Így, hogy mindent megcsináltam simán nyomja a Dellt. Csak fura, hogy nincs és nem is lesz stílusban nyilatkoznak olyan dolgokról amik nagyon is mennek.
Más: A kijelző: összeengedtük tegnap egy szintén TN és eggyel nagyobb felbontásos R400-al. Az eredmény: ha valaki most venne T430-at elsírná magát, betekintési szög nulla, színek össze-vissza, kész. Lett lőve kalibrált profil is, sokat nem értünk el, gyakorlatilag az x550-nek jobb a kijelzője, ami egy belépő tucathulladék Asus 130k-ért. Már csak az a kérdés mit gondolt a Lenovo mikor ezt így megalkotta.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
simonjoe #54167 üzenetére
Csak röviden: ropog-recseg a gép fedlapnál lehajtva, és optikánál. System update win8 alatt sokat nem ér, gyakorlatilag semennyit. Power manager és access connection pedig csak mókolva megy fel win7 verzióról, hivatalosan nincs win8 alá, pedig megy rendesen. Ami elég csúnya pofánlövés. Rendes OSD még mindig nincs, mindegy mit rakok fel és hogy. A touchpad összevetve a tesztgép 130k-s Asuséval több, mint sértés.
Vannak gondok. -
Tikakukac
titán
Életem legnagyobb ellentmondása ez a T430. Olyan fura az egész koncepció, nyilván nem tudok gondolkodni egy olyan ember fejével aki 1 milla felett keres, de azért böki a csőrömet pár "apróság".
Elvben kapok T440-et tesztre, főleg kíváncsi leszek. -
Tikakukac
titán
Akksi lötyögéses örök kérdésre: T430->lötyög
-
Tikakukac
titán
válasz
Pttypang #53587 üzenetére
Egyszerűbb, de plusz egy hülyeség, az nem okés
Meg amúgy is tipikusan az a fajta "szopós" ember vagyok, mindig mindennel inkább küzdök 2 hónapot, mintsem beadjam az egyszerűbbet
cildren: Hát kellett is, köszönöm
Amúgy kész, a ledet kábelről levágtam, mert zavarta valamiért a kijelző hátlapja, most 2 oldalassal van berakva a helyére, majd csinálok neki rendes felfüggesztést is. A vezeték pedig IDE kábelből lett 2 toldással. szépen elhozva a többivel. Íme az eredmény. Gyurmával leveszem a modem helyét, aztán gipsz, majd gyantás cucc és abba berakok egy kis kapcsolót. Voilá
Hint: akinek nincs türelme végtelennyi ne kezdjen bele. Beleőrül.
-
Tikakukac
titán
Aki thinklightot akar javítani az gatyát kösse fel, nem nagyon fog menni.
Bevetve a buksimat arra jutottam, hogy a modem (ki a tököm használja) kis helyére fogok berakni egy pici röccintős kapcsolót, a tápot leveszem a webcamról, mert az fixen mindig áram alatt van. 2 irtó vékony pata vezetéket meg elhúzok a thinklightról. És így lesz kapcsolható fél kézzel is aktiválható thinklight.
Borzalmas mi szopóág van ezzel a géppel.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gondwana #53567 üzenetére
Neeem, hát az egyik lap az úgy tűnik marad szervernek, házat építek hozzá ha lesz időm
Azon meg megy majd kis p2p, albitárs rendszergazda, szóval ez neki remek lesz játéknak is, meg én is ellesek pár dolgot a hálózatokról
Nem-nem. Én az akksi lötyögésre mondtam. Ahogy elemzem a kis retesz, ami rugós, egyik gépen így másikon úgy tartja az akksit. De a belső rész ahová felülnek az mindegyiknek ugyanakkora, zérus tűréssel. Ez van, már érdemes volt venni egy rakattal ebből
A régi cellazáras akksinak tűnő dolgot viszi mind3 új lap, az új 9 cellás is megy tökin. Teszteltem őket, pico bello mindegyik, gyönyörű házakkal, nulla karc vagy kopás, ventik is szépek, csendesek, és megvan minden amit írt a srác, jó vétel volt. Szóval a gép az összeáll lassan. Thinklight is meglesz ha lesz kis időm, meg nem remek a kezem az idegtől
És aztán összerakom és egy ideig kuss.
-
Tikakukac
titán
válasz
fermacht1994 #53524 üzenetére
Ezért mondtam, hogy nem heavy user. HD vidivágás meg 30db 60 megapixeles kép renderelése az nem átlagos, úgy kifér, a 8 giga egyéb halandónak megközelíthetetlen.
-
Tikakukac
titán
válasz
fermacht1994 #53521 üzenetére
Ezt az érdemes-e érdekes dolog. Én bővítettem a HP-ban 8 gigára, hogy majd jó lesz. 20-30 tabot szoktam 2 ablakban használni. 4 gigánál néha majdnem kihasználtam a teljes méretet. Beraktam a 8-at és 4 gigáig sohasem bírtam felmenni még. Nagyon heavy userek biztosan tudnak annyit kihasználni, nekem sohasem ment.
-
Tikakukac
titán
Na ez a beszarás, x200s SL9300-al egy egész flottával. Most teszteltem le őket, hasít mindegyik rendesen. Mennek be a dobozba, akinek kell valami szólhat
Ja és 100-as zsepit ajánlom a fanoknak, így összerakva gyönyörűek, némelyik ház olyan szép, mintha új lenne
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #53400 üzenetére
X-ek kizárva a perem miatt.
-
Tikakukac
titán
válasz
noorbertt #53273 üzenetére
Ránézek és egyből az jut eszembe, hogy jézusom ez egy Edge és micsoda ótvar. Rájöttem, hogy nekem az a bajom az újabb TP-okkal, hogy (egyrészt amit eddig fogtam az rossz volt mind) arra hasonlítanak amitől fejvesztve menekülök és a fejem nem hajlandó befogadni, hogy azért ez lehet más
Érdekes egy pszichológia ez.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Nyugi. A HP-m 12 másodperccel kezdett. 3 hónap után alsó hangon dupla lett. Rendszertől, progiktól, mindentől függ. Win8 1 giga patch felrakása után szívott 3 másodpercet. Az MS pedig nyugodtan kampányolhat a kamu bootidejével ahol akar, én továbbra is chrome-ig mérek, ott meg a difi win7-hez képest kb. semmi
-
Tikakukac
titán
válasz
yodamastah #52953 üzenetére
Remélem, mert a tarcsi pénzemet most ebbe lőttem bele
-
Tikakukac
titán
Na gyerekek, megkentem a sz@ros kenyeret magamnak rendesen, behozattam a 3 darab szétcincált x200s-t. 3 alaplap, rakat venti, hűtők, műanyagok, I/O panel meg minden más. Meglátjuk mi sül ki ebből.
-
Tikakukac
titán
válasz
yodamastah #52949 üzenetére
Maga az SL9300 nekem eddig is elég volt bőven. Az egyedüli gondom, hogy a mostani lapom nem tudja használni az akksit, ami nélkül kenhetem a hajamra a nagy nehezen megszerzett pana akksimat és minden másomat is.
-
Tikakukac
titán
válasz
yodamastah #52947 üzenetére
SL9300-asok vannak csak. Az erősebb x200s és sima x200 lapok is olyan árban mennek, hogy ihaj csuhaj.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #52943 üzenetére
Fél éve gyakorlatilag darabokban van, mert valami nyűge mindig van. Ha most berendelnék lapot akkor elviekben korrekt lenne a dolog és végre összerakhatnám. Csak úgy idegel, hogy gombot szerezni is kisebb világháború szinten volt, most meg ha hozok 3 alaplapot akkor vagy rajtam marad vagy nem 2 darab. Borzalmas.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #52935 üzenetére
Az enyém kussol, csak akksiról használhatatlan. Holnap feldobom az érmét és vagy berendelek 3 lapot, vagy marad így és elbontom a francba, felhúzott...
PNP: Az meg nem egy atomfizika, ott van igazándiból 1 kis inverter meg fénycső és kész, a többinek kussolnia kell. Szóval ott kell kutakodni.
-
Tikakukac
titán
Az akksi használatért felelős részt. Látom az akksit, töltöm az akksit, mindenem másom működik, de makacs vagyok. Mondaná az alaplapom.
Maga az ötlet brilliáns, hogy ebből építek egy aranyos kis szervert, mert tényleg minden klappolna. Csak azért na, akkor most nem hozatnék be 2-3 félig elbontott x200s-t feleslegesen, mert nem tudom mekkora az igény, és a végén a nyakamon marad
parkasz: Még hűtőt is tudnák rá szermányolni, a kérdés az, hogy hozassam-e be mind a 3 darabot, vagy ne
Mert úgy lenne gazdaságos
-
Tikakukac
titán
Nem tudom mi legyen, a jelenlegi terv az egy szerver építése a jelenleg akksiról működni képtelen lapból. A szívás a mostaninál az, hogy akit tudok, annak nincs ideje ránézni sem, én pedig nem érzem magamban a spirituszt, hogy megbuheráljam az amúgy tökéletes lapot. Amúgy lehet az elbontódik, emebből behozatok 2-t és lesz ami lesz.
parkasz: Bele kell mennie, ugyanaz az egész elméletileg. A sima x200 az rohadt drága, legalábbis az már inkább megéri bontani egy gépet.
-
Tikakukac
titán
Mennyire volna igény x200s alaplapra? Hozatnék 1-et és ha kellene még 1-et is. 15k-s lenne a biznisz. SL9300-s mindkettő.
-
Tikakukac
titán
Na megjött az 1200 forintos gombom. Működik, rendben van, most már csak alaplapot kell javítani és talán összerakhatom végelegesre ezt a vacakot
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #52494 üzenetére
Priviben már kaptam ötletet, gyanúsan valamilyen kisebb bizti vagy hasonló szállhatott el. Holnap melóhelyre beviszem aztán a profik megoldják
Az akku az valóban mocskos vétel volt, ebayen az ilyen matricázósból 1 darab van, tehát valószínűleg isteni sugallat volt, hogy hajnal2-kor én keressek ilyesmit
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #52492 üzenetére
Ez egy második akku, innen is tudom, hogy tuti a gépen van valami elkurjantva.
Amúgy öröm az ürömben, hogy vasárnap hajnalban csak úgy mászkáltam a vaterán, na mondom keresgetek valamit. Erre szembejött velem egy 9 cellás x200-ba való akksi, 8k-ért, Panasonic cellákkal, 200 ciklussal, 12%-os elhasználódással. Szóval a vágyak álma teljesült és még ebay se kellett hozzá, csak Csepel
Holnap dolgozom, majd beviszem a szervizesünknek megmutatom, hátha tud rá mondani valami okosat. Örülnék ha nem kéne lapot venni a gépbe, mind anyagilag, mind idegrohamok miatt
-
Tikakukac
titán
Kiderült, hogy bizony nem akksi gondja volt a gépemnek, a drága x200s látja az akksit, tölti az akksit, mindent csinál, de használni nem tudja. Hasonlóról tud vki? Töltőelektronika halálról hallottam már sokat, de erről keveset...
-
Tikakukac
titán
válasz
mhorvat #52478 üzenetére
Ugyanezzel már én is szívtam, T530 dettó. Az optika helyén lévő dolgok az Istennek sem akartak rendesen működni, legyen az vinyó vagy SSD. Az átlag bayt pölö nem is látta a drága. A megoldást nem vártam meg, de a sima TP-s slim bayben már látta és használta, megkérdezem a srácokat mire jutottak vele.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #52414 üzenetére
Ja igen, a legegyszerűbb, ha küldesz nekem FRU meg part számot meg model számot az aljáról. De elviekben van, most vertem szét a szekrényemet és előkerült belőle egy csomó minden, ellenőrizve pedig nekem úgy tűnik, hogy ez stimmel a kék kupakos T60, x200 és ezek társaiba is.
-
Tikakukac
titán
Aki esetleg szeretné törni a mechanikát az x200 billzetében és mondjuk mondjuk nem a kék kupakos hanem fehérből van neki, annak csak annyit mondanék: 1 év után sikerült szerezni tökéletesen egyező pótlást, 1100 forintért. Szóval óvatosan, mert a Földön nem lesz hozzávalója.
-
Tikakukac
titán
nyilván később lett eladva és kevesebbet futott
Elméletileg hogyne. Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha körbekérdezel akkor tudunk mondani olyan vételeket, amikor a pofám leszakad kategóriás állapotú és használt gépek jöttek elő több évesen. Ne vedd készpénznek, hogy jobb lesz csak emiatt.
T60 helyett nem tudom miért akarsz T43-at konstrukcióját tekintve azok már ma nagyon régiek, egy IPS-es T60 meg még ma is elegendő lehet. Csak ugye találni kell
-
Tikakukac
titán
válasz
lakkusjj #52402 üzenetére
Ilyen ocsmány betűtípusnál ez talán megbocsátható, mentségemre szóljon továbbá a HP ultranagy felbontású panele is, ami finoman szólva nem böngészéshez ajánlott
Én amúgy subnoti fronton is megnézném mit tud a Dell, vagy tudott 1-2-3 éve. E6430 van most nálam, nem merném csak úgy egyértelműen kijelenteni, de az biztos, hogy a T530 és T430 amit eddig láttam az inkább játékszer emellett, mintsem komoly üzleti gép. Régieknél talán még nem volt ekkora a difi, de elgondolkodtató.
-
Tikakukac
titán
Minimum 10 óra üzemidő. Ilyenkor szoktam nyomni az X-re a fülön és megyek tovább. Ha már itt sikerül nagyot mondani akkor lesz ott más is.
Ezt a továbbmenést kifejthetnéd, mitől is megy tovább egy x201 mint x200.
6 nap üzemidő a vinyóban reális lehet. Ebben az esetben vagy cseréltek vinyót és muhaha, vagy az évezred üzlete, amit 1-2en itt már csináltunk, de azért többnyire nem vaterás dolgok ezek.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #52376 üzenetére
Passzolom, T500-hoz van alapom, ahhoz képest az anyagminőség és robusztussági érzet egyértelműen csökkent.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #52374 üzenetére
Anyagminősége is erősen necces, az összeszerelés és hasonlók meg juj. Zsanér az atom addig okés, meg van 1-2 dolog ami tényleg durci, de az a felső rész az olyan hangot adott ki beszarás kerülgetett minket, nem-e tört el valami. Hasonló bajaim vannak az anyagokkal is meg néha akkorát kong a gép, szabályszerűen gagyi. Engem nagyon-nagyon nem nyűgözött le.
-
Tikakukac
titán
Ma volt alkalmam zsírúj T530-at nézegetni meg pötyögtetni. Hát nem tudom. Ha mindegyik ilyen akkor ez cikis. Nagyon.
-
Tikakukac
titán
Eurotúránkon vittem invertert és rendes 12V-s kocsiba való TP-s töltőt is. Utóbbi mindig ment, előbbi kombóval az a gond, hogy a kocsi generátora bezavar a játékba, és néha lekapcsolt az átalakító, mert valamilyen jelszint/feszültség nem volt megfelelő.
6-7k-ból kifér egy autós töltő is, én azt vennék.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #51344 üzenetére
Hát azért eléggé látszik, már a csavarozásnál is, hogy mekkora bumszli egy asztali vinyó, plusz józan ésszel átgondolva a fogyasztása és súlya az egyszerűen megoldhatatlan egy notiban. Igaz, aki még nem látott 1.8"-as esetleg ilyen ultra pici vinyót annak becsapós lehet, elismerem
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #51340 üzenetére
Ez milyen indíttatásból jött?
Szerintem még a notebook történelemben sem igen van olyan tömeggép amibe nagy asztali vinyó ment
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51236 üzenetére
Elviekben hozattak még rajtam kívül páran, az biztos, hogy ez egy top kategóriás cula, a pénzért jelen esetben tényleg minőséget kap az ember. Ami ritka. Nagyon.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51234 üzenetére
Gépre pontos volt a fólia. A cím eddig még jó volt, de majd megkeresem melyik is volt az oldaluk. parancsolj
Ebay kuka, én és a többiek szerintem 2-3 kilónyit küldünk vissza, mert vagy totál fosadék volt, vagy nem matt.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51231 üzenetére
20%-al talán fényesebb a gyári matthoz képest így. De én szőrszálhasogató vagyok, így ez mindegy is, kizárt, hogy valaki másik példány nélkül megmondja milyen a panel (nagyon hozzáértők esetleg).
foliashop@gmail.com volt talán a cím, weboldalt meg már nem is tudom. Kicsit sok a link a könyvjelzőben a fóliákra
Tim82: Azt a gyári állapotot amiben a másikat hoztam tényleg csak egy dobozos gép tudja hozni. El is felejtettem utánakérdezni honnan voltak azok a gépek, akkor kellett volna vásárolni tucatszám
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51202 üzenetére
Az a Brando az tényleg hányadék, én lőttem erről a másikról képet, ez azért más tészta. Buborékot el lehet felejteni, ez olyan, mint amiket telómra szoktam rakni shieldz néven, akinek van 1 keze, az bubimentesen fel fogja tudni rakni baszakodás nélkül. És tényleg matt. Majd előkotrom az elérhetőséget, én megtámadtam a magyar importőrt, németből hozzák, méretpontosan, tuti anyag. Nem olcsó, 4k volt, de meg lehet nézni, tökéletesen passzol, és ha 100% a gyári matt a skálán, akkor egy 80% körülre simán betartja magát.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51191 üzenetére
Semennyire, tökéletesen frankó lesz. Mivel itt kb, mindenki a gyári mattosról cserélt és aztán vett glossyt és arra fóliát (páran elviekben vettek rajtam kívül is) van vélemény. Nekem bejött, teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest