- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Na kicsit most pihenek, most T60 IPS és T400 van egy darabig berakva main gépeknek. Elég szép T400-at sikerült szerezni árában, eddig egész tetszetős.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
stranger2006 #71974 üzenetére
Igen, használni kell. A virtuális gép és az alap oprendszer között elég szép hasadék van. Tudom, mert használom őket folyamatosan.
-
Tikakukac
titán
válasz
stranger2006 #71971 üzenetére
Default oprendszerről van szó. Futtatva mindenen megy, az nem kunszt.
-
Tikakukac
titán
válasz
stranger2006 #71968 üzenetére
Ha nem tudnám minek kéne mennie, akkor én is ezt mondanám. Sajnos nem.
-
Tikakukac
titán
Úgy tűnik ennyi volt az élete az x220-nak, holnap viszi a futár. Szép volt, jó volt, ennyi volt.
Innentől jön a matek, hogy na vajon mi lesz a kövi gép. Ha lesz. De szerintem inkább anyci kap hűtőt az árából. Azzal nem tudok buherálni szerencsére
-
Tikakukac
titán
Hát első sorban azért jó az IPS, mert akkor van esélyem arra, hogy egy ágyban lehúzott 2 órában nem nő 2 centit a bicepszem a sok kijelzőhajtástól. Továbbá annál idegesítőbbet mikor lehetetlen megállapítani arról a qrva képről, hogy ez most sötét zöld? Fekete? Szürke? Mi lehet? Na ez nagyon felhúz. Nem akarok én fotós munkákat csinálni Isten őrizzen. De könyörgöm, ne legyen már akkora kérés, hogy ne olyan képet adjon egy kijelző, mint amilyet zsírkrétával színezek egy 6-os csomagból. Én Excel alatt is képes vagyok piros fejűre idegelni magamat, oké, ne legyen akkora szög. Ne legyen akkora színtér. De legalább fix 1 szögből 2 centit mozdítva ne változzon már amit nézek. Ha már lassan 10 éve lehetett ilyet csinálni ne mondja nekem senki, hogy nem fér bele most már mindenbe.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #71924 üzenetére
Nem itthoni gépet nem itthoni garival is ugyanúgy gariztam, most emiatt nem adok ki pénzt
Egyszer már letolom ezt a gépet eléd, mert panelt még nem láttad de villog. Nyugi, a CCFL-es Dellemben is van annyi villogás mint ebben, tehát úgy semmi. Pedig én is kiszúrom, nyugi.
-
Tikakukac
titán
válasz
oliverthomas #71922 üzenetére
Ótvar a HD+ is, megnyugtatlak. Én is azt hittem, hogy valami rohadt vicc lesz, mert ilyen nincs. De tök komolyan ennyit tudtak berakni, hát egészségükre.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #71919 üzenetére
Nem lehet rakni. Időt spórolok ismét, nem tudja kezelni a HP, vezérlés gond lesz. Dell igen, ott kicsit a kereten kell csiszolni, de megoldható, ha olyat vesz az ember
Hát ha a magyar lokalizáció billzetet jelent, megoldjuk. Minden másban belül ugyanolyan mint az angol, noszahát hozatok azt is (illetve hozatnék, de mindig megállom, nem kell több kacat).
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Tomi_Sci #71915 üzenetére
80k-ért mikor lesz, nem tudom. Azt sem tudom honnan voltak, amit láttam az inglish volt, gondolom gyorsan pörgették ki a készletet.
Nem IPS. Éppen ezért nem bírtam addig a véremmel míg nem raktam bele azt.
8560P-m nem volt. Az viszont biztos, hogy ez a kijelző is ott lohol a T430 sarkában a fos kijelzők evör versenyben. Ott a galéria megnézheted neked megfelel-e.
-
Tikakukac
titán
Működhet. A probléma: ezt nem damilozgatod le csak úgy, mert neked az nem kell rá. Alul végig drótozás van. Azt le kell vagdalni de nagyon ügyesen mert nem fér be majd a zsanéroknál.
Utána: ez körben ívesre hajtott plexivel egyben lévő műanyag keretes. Nem mint az AFFS. Na és itt nem húzod bele a damilt.Hanem eltöröd a keretet, amit nem könnyű. Közben törik majd a panel is, csuda anyag ez. Aztán mikor már befér a damil le kell küzdeni. Majd végül de nem utolsó sorban kiderül, hogy hiába írja a panelook azt amit, a tabletes verzió vastagabb és szét kell karistolni a fedlap belsejét, hogy belemenjen, mert gyárilag ugye itt vannak szivacsok. Grátiszban a feszítés miatt ami még ezután is benne van lesz backlight bleed, mint a legtöbb tabletnek alapból. És a javított tuti verzió is tud ghostot.Ezeket honnan tudom? Elvégeztem mindenki helyett a munkát és ebből már hozattam kettőt
Amit sikerült eladni, az fedezte a másik árát meg a sajátját, éppen. Ne kísérletezz vele, én azt mondom. Kell rendes panel, nem táccs meg nem izébizé meg nem nem létező verziós. Én már annyit qrva anyáztam eladókkal ebayen is meg alin is, hogy mondjad meg mit akarsz küldeni, de nem. Matrica sem feltétlen jelent semmit, azt ragacsolnak rá szerintem amit mondasz.
rgeorge: Mindegyiken lesz lyuk. Csak az egyikre csavarozni kell a keretet, a másik gyárilag öntve van. A harmadikban csak 4 lyuk van az Dellekbe való, de belemegy TP-be is, csak nem lesz annyira fogva a helyén.
Mondom, a témát kitúrtam, hetek-hónapok mentek bele
Most másik projekt van, januárra majd hozok be 2-3 kijelző még, legyen a munkának eredménye is
-
Tikakukac
titán
válasz
Mohhoj1986 #71751 üzenetére
Van 3 akkor elhozom őket darabjában 110k-ba. Kihagyhatatlan ajánlatnak tűnik, főleg, mert szakmaiba van betolva, az csak jó lehet.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #71690 üzenetére
Több fénynél kellett volna lőni. Képarányból kiindulva szűk a lehetőségek köre, nyilván nagyfelbontás lesz, de IPS-t nem mernék rásütni csak a kép alapján. Ez rossz rejtvény
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #71643 üzenetére
Hát pedig hidd el, én még a Cerkás korszakban bontottam úgy gépet, hogy kiskalapáccsal vertem le a hűtőt a gyári ragasztó miatt és az első genes PS3 még ennél is szarabb volt, konkrétan fából keret volt építve, hogy ne törd szét az alaplapot. Amit a sarki boltban kapsz megváltás.
beloadjoker: Belemegy, 1-2 csavar talán lapnál nem, illetve a hangszóróból a balos vagy kuka, vagy faragsz, mert a forma picit másabb. De csináltam ilyet, nincs rá panasz.
4500HD az Core2, i prociban meg ami van, HD graphics nem tudom milyen órajellel.
Semmit, ha nem QHD moncsid van kifér a VGA-n a jel, ha igen, akkor necces. DP portot javaslom, azzal nincs baszakodás.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #71640 üzenetére
Még az 5 éves PS3 sem bírt megfőni sohasem takarítva gyári ragaccsal. Ott sokkal nagyobb disznóság van mint a paszta.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Biluxzsolt #71609 üzenetére
Az x200 tablet alapja az egy x200s és SL procikkal voltak.
x201 nyilván fentebb van, azok i5-el vannak. Te tudod mire kell hogyan merre.
-
Tikakukac
titán
válasz
Biluxzsolt #71607 üzenetére
8 cella van asszem.
x201 Core i, x200 Core2 szóval nyilván nem egyforma a proci
x201-ben is volt szerintem csak cerkás, meg dual és multi-touch, de meg kell nézni mindig pontosan a panelt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Biluxzsolt #71605 üzenetére
Nem-nem-nem. Mindegyik más.
Ha x200 tablet és x201 tabletről van szó, azok természetesen igen. De csak ezek.
-
Tikakukac
titán
válasz
simonjoe #71593 üzenetére
Mérget veszek rá, hidd el, 3 kamionnal is ha kell
Én tökre örülök neki, hogy találsz kijelzőket, de ne linkeld be mindet, mert ezeket valahogy működtetni is kell. Ha jobban utánaolvasol akkor meglesz, hogy ez egy Fuji ultrába való pleximentesített panel.
Már ott elbukod, hogy totál köze nincs egymáshoz a 2 vezérlésnek.
De azért értékelem próbálozásod, ha lenne ilyen én is tudnék róla és más is, nem csak az én hobbim barkácsolás kijelzőkkel
-
Tikakukac
titán
Ez a "LENOVO T400 GAMER Laptop: " ez jóféle? Krízis 4 szaladni fog? Ez a "AMDHD3470HM:1024DDR3 játékkártya" mennyire jó? Bírja a bármit is meg a mindent?
Köszi előre is mindenkitől a segíccséget!
Zokogok.
-
Tikakukac
titán
válasz
Giovanny #71472 üzenetére
2-3 között néztem gépeket egyik caddy másik belsőben, ugyanaz a gép bitenkénti copy. Nem tudtam megmondani melyik melyik. Aztán mértem, kijött 2 sec boot alatt 12 lapos Chrome indulással. Ahol difi van az egy 2 mag vs 4 mag. Na az még tud dobni, de ugye 4700HQ szint az nem halandó.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #71458 üzenetére
Mióta Intel alapokon nyugszanak, de. Asztalimat is így használom, mondjuk ezt erre is építettem. De notira meg random konfigra vérszopó.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #71454 üzenetére
Ööö, ezt mondjuk nem nehéz végigtolni: win7 meg win8 valamilyen linux és OSX. Ezek vannak amit nézhetsz.
Win7-et nem akarsz, win8 elég lápos talaj, win10-et élből felejtsd is el. Attól, hogy újabbat veszel előrébb nem vagy, x200-on is win7 ment rendesen x220-on is. Ha el van kúrva gyárilag a driverezés akkor ezen nincs mit tenni, ez van. Használd 7-el még egy ideig, aztán retinás Mac és csók.
-
Tikakukac
titán
Honnan tudja a feledékeny szerelő hova rakta a bezel csavarját takaró kis matricát?
Elmegy zuhanyozni, és a bal könyökén valami nem odaillőt talál.
Teszem hozzá, 4 óra után és egy kisbevásárláson túl is megmaradt a kis mocsok.
-
-
Tikakukac
titán
Volt aki rendelt tappancsokat x220-x230-ra? Az akksi-méretből kéne nekem 1, egész szettet nem akarok hozni. Ha lapul valakinél csipogjon.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
DarthGerilla #71233 üzenetére
Kétlem. De megnézed milyen a csati itt és ott, meg megnézed mi vezérli, aztán ha stimmel hajrá.
De erősen kétlem, nagyon.
-
Tikakukac
titán
válasz
Archttila #71188 üzenetére
Passz, X-ekben vagyok otthon, mindent nem is akarok nagyon szerelgetni meg beleásni magam, így is rengeteg infót kell betolni a fejbe.
Még a fedlap és társai hosszú útra várnak, ez csak egy elmélet, hogy lesz egy zombi gép abból is.
Chaser: Amúgy hány ilyen IPS-t láttál, főleg milyet a 6 féléből? Rátennék amúgy egy kisebb tételt, hogy terítve 1-2 monitor közéamiket válogatok életben nem mondod meg mi és melyik PWM, no PWM vagy CCFL
Lapokat nem tudom, annyira nem érint de van, majd megkérdezem miként ment a teszt, ha jó akkor telerakom az aprót, ezen nem múlik -
Tikakukac
titán
válasz
Archttila #71185 üzenetére
Ha tudnád hogyan cseréltem fedlapot és base lapot anno 1 srácnak
Mai napig megvan, totálisan karcmentes és makulátlan. Csak a gyerek leküldte 1,5 méter magasról és a kövön sarkon telireccsent
Fincsin hangzik: szobor. Az akksiba ha nem mennek a ciklusok nincs értelme, ha megy úgyis oda. Ha újszerű marad és nincs használva megint minek. Nekem megint az van, hogy itt az x220 IPS-el. Nyálát csorgatja rá mindenki, én pedig 3 napja nem kapcsoltam be, gyanúsan még 2-3 napig nem is fogom. Mert itt van 2-3 másik amit használnom kell. Valszeg megy is eladóba, ne nálam amortizálódjon el árban.
Sőt, én most donort vadászok, ami jóóóó hulladék. Legyen repedt, törött, hulladék. Úgyis kopik-megy-sutukálom, elhasználtam én már qrva drágán karcmentes gépet, nem kérek többet. Használni van. Ha nézegetni kell, akkor veszek UV aktív csövet és szerelek a gépház oldalába plexit és rejszolok arra, van annyira jó az is
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #71168 üzenetére
Ha ez a fajta is ok, akkor megoldás. Egyébként nettó 240-ből sem jön ki egy full fapad x240 sem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #71136 üzenetére
Néztem be ilyet én is, ügyfél kért még ezt azt, ilyen szoftvert, olyan hátteret, pontosan olyan ramot stb stb. megesik, van aki így, van aki úgy viseli, anyáztak ránk, el kell fogadni, becsúszott.
De ha lepasztázol 2 gépet, akkor ott létezik 2 konkrét gép ami konkrét embernek van elrakva, mert vakvilágból csak úgy nem szeded szét és pasztázod át a raktár tartalmát random. Innentől kezdve már nehéz eltüntetni 6 kilónyi műanyagot úgy, hogy belső rakiba be vannak mozgatva, névre címkézve.
-
Tikakukac
titán
Attól függ. Ezrestől indul a sztori.
Ha szedtél már szét notit akkor igen.
Nem nagyon tud kimozdulni. Én cseréltem házat olyan notin, ami ripityára tört, nem is tudom hány métert esett és abban is beton volt, eléggé bele van az kattintva a csatinál.Ebay vagy apróról egy bontott venti. Ebay esetében taknyolás lesz, amit én hozattam ott a lyukak fele nem stimmelt és a csati 4-es volt 3-as helyett, de a pizzagépbe mindegy volt.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Praetorianus #71073 üzenetére
Elálló keretes 450k-s E7440?
Nyugi, sz@rt gyártani drágán ma már presztízs.
-
Tikakukac
titán
válasz
Praetorianus #71071 üzenetére
Mint írtad a mostani meg nem. Erre reagáltam. Feleslegesen ne kombináljunk.
-
Tikakukac
titán
válasz
Praetorianus #71068 üzenetére
Tehát: küldözgeted vissza a hibátlan gépeket? Az módi. És akkor utána csodálkozom miért szarik a valóban hibás gépekre a nagyker. Leginkább ezért.
-
Tikakukac
titán
Na összeraktam a zombiszervert megint. Plusz szétszabdaltam egy régi rossz ledes x200 kijelzőt.
Tudjátok ebben milyen mocskos erős ledsor van? Kajak jó lenne szobavilágításnak. Brutális.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #70931 üzenetére
Biztos IPS forrás: 5. nagyon kafa eladó is próbarendelés előtt már kamuzik, hogy ez ugyanolyan ez IPS ez annyira király beszarok. Mondom nekem pont ez és ez kell. Na itt elakad minden.
Ez itt a rohadt nagy gond. A másik, hogy azért 20 perc win logó után van kis ghost ennél is, pedig ez tényleg az ami. Van szenvedés rendesen.
dying_star: Egy x220 meg egy dokk, ennyi, nem nagy csoda
-
Tikakukac
titán
Na, most, hogy összeraktam mindent meg bent van az SSD is, szummáztam az x220 projektet.
Ha elmegy a sima kijelző 10k-ért meg a gyári HDD 5-ért, akkor 80k-ból állt talpra az X220 IPS-el és dokkolóval és a 120-as samu SSD-vel még 3 év garival. Szóval eredeti tervek teljesítve, igaz, időben kicsit több ment rá mint gondoltam.
-
Tikakukac
titán
Utángyártott x200s venti: még a csati sem stimmel
De kitarrtó forrasztásokkal megoldódott a gond, nem hittem volna, de megy és jó.
DP-n biztosan lesz 2k-d. Ezt néztem T430-on meg X220-on is. Efölött nem tudom, mert fél milla lenne a monitor.
-
Tikakukac
titán
Ez van, kacagós.
sutszi: A bolt akarná a cserét, csak a disztri szerint ez nem hibás. Tehát akkor addig nyeled a fos gépeket boltosként, amíg nem lesz egy jó. De mit csinálsz a hibásakkal? Semmit, lesz, aztán jónapot?
Félreértesz: nincs mitől elállni. Át sem lett véve. Vagy az a standard eljárás, hogy a még be sem kapcsolt gépeket szállítgassuk le a Smartba generálra? Mint a régi idők Dacia modellje, ahol az autó vétele nagyszervizzel kezdődött
Igényes.
Tin: Mindig meg van oldva, be fogják azt venni. Csak user szempontból ez rohadt égető, hogy tessék, ennyit ér a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest