- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #23121 üzenetére
Most látom itt fentebb a panaszt, látom a lenovo forumán is a többszáz oldalas szaraventi topicot, látom hogy minden egyes BIOS frissitésnél beírják, hogy "hááát ez nem lett sokkal jobb".
X200-al meg azt látom hogy mindenki csak dicséri, mi kell ennél több?
-
buvartacsko
addikt
válasz
Chaser #23114 üzenetére
nemtom, nekem x200 most is 4000 rpm, és nem lehet hallani a hangját, csak ha odanyomom a ventirácshoz a fülemet. ( és nem vagyok süket, igen jó a hallásom ) lehet én vagyok a hülye de.... na mind1. x220-nak is szarul van megtervezve a hűtése, ez a baj. ez rmclock se mindenre megoldás, főleg akkor nem ha a venti szabályozás gyárilag van elkúrva
-
buvartacsko
addikt
wow!
sxga+ t61!
http://hardverapro.hu/apro/ibm_lenovo_thinkpad_t61p_14_1_sxga/hsz_1-50.html
-
buvartacsko
addikt
Google a barátod...
1. nem nagyon, de nem vészes...
2. iszonyatosan rosszul érted, miért ne lehetne SSD-t berakni a HHD helyére? eddig is lehetett.
3. igen, kb sok millió másik notebook működik hasonló elven.
4. nem, továbbra se tűnt el sehova a thinklight. ( bocs, csak már ez is 10 millliószor lett leírva, 1 valaki elkezdte, azóta terjed hogy nincsen thinklight... )
5. legelső találat? -
buvartacsko
addikt
válasz
cadeyrn #22871 üzenetére
Igen, mondjuk nem nem X szériát kell venni arra a feladatra amire W széria kellene...
Nem, a TouchPadhoz.
A TouchPad alsó sarkai lenyomhatók, olyan rejtett gombjai vannak mint a Macbookoknak. Ez sokkal jobb mint ami X201en volt, nézd meg ott mekkora volt a TouchPad meg itt mekkora. Szerintem ez sokkal értelmesebb megoldás.
-
buvartacsko
addikt
LOL bazz... kicsit felmentek az X220 árak... 300e helyett már 400e... usanotebook.hu
ez mi a fasz?
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #22679 üzenetére
Tehát részben mindenkinek igaza volt.
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #22671 üzenetére
Szerintem igen csak nehéz lenne ebben tévedni, elindítod az APS programját, és látod hogy működik, szerintem ezt általában megteszi akinek ThinkPadje van, már csak a poén kedvéért is... tehát vagy Ő hazudik, vagy más valaki.
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #22669 üzenetére
Ez egy ártatlan kérdés volt, nem kukacoskodás! Nem úgy ismerem Timet mint aki benéz ilyen dolgokat.
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #22666 üzenetére
Tehát Tim82 hazudik nekünk?
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #22663 üzenetére
....
ahh nem figyeltem, sorry
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #22660 üzenetére
érdekes hogy nem régen írta le valaki, hogy a gyakorlatban eddig akármilyen HDD-t rakott be a gépbe, mindig működött az APS.
-
buvartacsko
addikt
megoldódott az X200T-n a rossz felbontás probléma windows boot előtt. magától. no comment.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Chaser #22059 üzenetére
szerettem is volna leírni, hogy ne a kijelző méreten problémázz már , mert gondoltam van annyi logikád, hogy kikövetkeztesd hogy kurvára nem arról beszéltem, hanem arról hogy a hűtés egy rakás szar a t60/1-ben, és hogy jó lenne megnéznéd, hogy milyen egy normális gép. de nem. na mind1, engem nem érdekel már
tényleg kurvajó hogy 4:3, csak kár hogy közben szétolvad a gép, meg megsüketülsz a venti zajtól.
egyébként van T400 is. és az már 14"
-
buvartacsko
addikt
válasz
Chaser #22046 üzenetére
a t61 meg a t60 szar hűtésén gyanítom, hogy leginkább ez segít:
http://tpfc.mywo.org/
kár hogy nem hiszel nekünk, én ahogy tudom a t60 még rosszabb is hűtés szempontjából, mint a t61
az a baj hogy ameddig nem próbálsz ki egy t500at vagy x200at, addig nem tudod elképzelni se hogy miről beszélünk, egyszerűen néma a gép... a vinyó "túl kiabálja" a hűtést..
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #21832 üzenetére
Azt akkor nem tudom, hogy hogy kell beállítani. BIOS-ban nincsen erre lehetőség, legalábbis én sehol se látom.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #21819 üzenetére
Ez akkor lenne megoldás hogy ha a Windowsban lenne a gond, de ott nincs.
-
buvartacsko
addikt
mióta visszajött a szervizből az x200 tablet, elég fura a felbontás a bios-ban, meg a windows induló képernyőnél is, nincsen valakinek valami tippje, hogy mi lehet?
minden ilyen féloldalasan jelenik meg, semmi se tölti ki a teljes képernyőt. windowson belül meg jó.
ja, illetve már nem működik az egyik usb se... látszik hogy szakértő kezek által lett szét szedve meg össze rakva a gép..
system update se indul, illetve a steam accountomba is többször próbáltak beloginolni, mi a faszt csinálnak a géppel egy szervizben?
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #21612 üzenetére
és talán nem szoktam segíteni?
vagy nem válaszolok, a kérdésre?
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #21609 üzenetére
ó ne haragudjál már meg, bocs, én vagyok a szar!!!
ja meg igen, kurva vicces is vagyok okok
-
buvartacsko
addikt
közben találtam a lapa által linkelt oldalon egy hasznos információt:
t - Dieser Buchstabe kommt nur bei der Z-Serie zum Einsatz. Dort markiert er die 14,1" Modelle. Inoffiziell wird er auch oft für die X-Tablets verwendet (z.B. X61 Tablet -> X61t)
-
buvartacsko
addikt
válasz
audi100td #21564 üzenetére
nem tudom, engem se fektetett meg soha ez a dolog, hogy 14" vagy 15"
egyértelmű eléggé.
Chaser
T400,T500-ig vannak ezek a számozások, hogy: T/R42,43,60,61
ezekből van 14,15" verzió, ( vannak p verziók, ezek mindig 15" méretűek, ezt a p jelölést váltotta W széria, azaz a Workstation )
gondolom az már egyértelmű, hogy a T/R400(410,420) az 14", a T/W/R500(510,520) meg már 15".
R széria csak 4,500-ig van, onnantól jött az SL széria, azt váltotta az L széria.
X szériából vannak tabletek,
létezik
X20,21,22,23,24
X30,31,32
X40,41 || X41 Tablet, vagy ha úgy tetszik X41t
-----------------------
innentől kezdve olyan gépek jönnek amiből van "s" verzió, ami annyit tesz hogy alacsony feszültségű proci van benne:
X60,60s,60 Tablet
X61,61s,61 Tablet
X200,200s,X200 Tablet
X201,201s,X201 Tablet
-----------------------
innentől kezdve pedig úgy néz ki, hogy megint nincsen "s" verzió
X220, X220 Tabletegyszerű mint egy fa kocka!
-
buvartacsko
addikt
majd szóljon valaki hogyha túlléptünk a thinkpadek számozásán, olyan egyszerű, mint az 1x1, de fél éve arról szól a topic, hogy akkor most melyik thinkpad melyik. ahelyett hogy elővennénk a thinkwikit, amirt már 9832747987449873298749828739x leírtunk, és megnéznénk.... illetve most már ezek a kombinálások, hogy az x61t az nem tablet. hát mi ha nem az? jajnemáááááááááááááááááááááááááááár
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #21547 üzenetére
annyira limitált, hogy a thinkwikin sincs róla semmi, meg az egész neten semmi.
az x200 tabletemet is szokták x200t-nek hívni. szerintem most félrenézel valamit.
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #21539 üzenetére
Hanem???????????
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #20863 üzenetére
+1
ugyanígy az x200 tabletemmel.
-
buvartacsko
addikt
válasz
cadeyrn #20853 üzenetére
rendben, elmondom még1x: volt t61em, 3x kellett benne fan-t cserélni, akárhogy tartottam karban, mindig elkezdett zúgni a ventilátora, a procit újra pasztáztam mx3-al, alulfeszeltem, tpfancontrol, ugyanúgy hangos volt, és ugyanúgy szar volt az egész hűtési rendszer. most x200am van, ezen jó. lehet levonni a következtetéseket
-
buvartacsko
addikt
válasz
Chaser #20849 üzenetére
valoban kevesebbet fogyaszt, es kevesebb a homerseklete, csak a venti ugyanugy sokat fog menni, es hangos lesz es idegesito marad. azaz semmit se er, orulok hogy te mar tapasztaltabb vagy a geppel kapcsolatban mint mi akiknek mar tobb eve van ilyen gepe, te meg az eletben nem lattal meg egyet se.
na mindegy, engem nem érdekel, csak mi a picsának kérdezed meg a véleményünket? mindenki inkább a t400at javasolja, de te annál jobban erőlteted a t61et.
-
-
buvartacsko
addikt
válasz
audi100td #20837 üzenetére
engem anno sokkal jobban idegesített a ventilátor zaj, ( amire az rmclock se volt megoldás, akár hiszitek akár nem ) mint a zsanér probléma. én kicseréltettem a zsanérokat szervizben, és az utolsó pár hónapját már asztalon töltötte, kevés igénybevétellel, így nem lett semmi baja a zsanéroknak.
-
buvartacsko
addikt
Ha a miskolciak jövőhétre se tudják megcsinálni a Tabletemet, azt hiszem személyesen megyek el a gépemért, és megmondom hogy kösz a semmit.
Majdnem 400ezer forintos gép, és 1 hónapja van helyszíni garanciával a szervizben, úgy hogy konkrétan semmit se csináltak még vele.
Már most annyira hozzá szoktam ehhez a nem ThinkPad kölcsön géphez, hogy még egyszer lehet nem is veszek Lenovot, hanem eladom, és Apple, mert úgy látom hiába van rá prémium garancia, egy tetves ventilátor csere nincsen meg 1-2 hónap alatt se, ezt szerintem egy Acer Aspire is megcsinálja gond nélkül 100 ezerért.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #20638 üzenetére
2011 van.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #20629 üzenetére
Nincsen Debrecenben szerviz, most írom le századjára...
-
buvartacsko
addikt
válasz
Napfénysüti #20551 üzenetére
Személyes nem nagyon van rajta.
Mindent lepucoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest