- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
Sztem nem is lesz jobb a helyzet T500, X200 stb.-n win8-al. Az új gépeknek kompatibilisnek kell lennie a régebbi rendszerrel, mert nem kényszeríthetik az embert, hogy megvegye a 8-at. De fordítva igazából semmi szükség nincs rá.
-
xcds
őstag
Hát a WD40-nek azért van szaga. bár lehet, egy idő után elmúlik.
-
xcds
őstag
Ne égessetek már ki.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56845 üzenetére
Még jó, hogy odaírtad a végére... Honnan találsz ki ilyeneket?
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56843 üzenetére
Az aljára nagyon vékony kell, olyat nem tudok kivitelezni. Meg olyan méretben ami itthon van szivacs, abból csak luk marad.
-
xcds
őstag
Ami a hűtőventin vannak kis szivacs csíkok, lehet azokat helyettesíteni vmivel? Mert a múltkor, amikor zsíroztam a ventit, leszedtem és lehet, hogy kellene az oda. Vkinek vmi tipp?
-
xcds
őstag
válasz
abacsx #56796 üzenetére
A festékhámlás nem hiszem, de ha szétesik a fedlap, az lehet az. smart szervizbe kell vinni, ők normálisak. Nem találom a videót, lehet, hogy x220 volt, de panaszkodott egy emberke a gépére, annak is lejött az a kis csík. Mondjuk őt elhajtották, asszem, mert vmi papírokat is mutogatott.
de azóta változhatott a helyzet, attól függ, hány ilyen panasz futott be. sztem...
-
xcds
őstag
válasz
Colonel993 #56751 üzenetére
Megnézted a képet, amit feltettem vagy csak write only?
-
xcds
őstag
válasz
Colonel993 #56747 üzenetére
Az nem puffadás, hanem vmi gyanta szerű anyag... Enyémen is ott van és kutya baja.
-
xcds
őstag
válasz
Colonel993 #56740 üzenetére
Amit én láttam alaplapot, mind így nézett ki. Gyárilag is rá kell forrasztani vhogy és van ott egy kis "takony". Lehet, hogy te nem értesz hozzá?
-
xcds
őstag
válasz
Colonel993 #56737 üzenetére
Ezeken a képeken nem látok semmi hibát.
-
xcds
őstag
Hogy kell magyar billentyűzeten csillagot írni?
-
xcds
őstag
válasz
osztraksajt #56573 üzenetére
Másik gépbe lett áttéve, uh a kijelző árát nem tudom. Komplett fedelet érdemes cserélni, nem kell szalagkábellel meg inverterrel vesződni, meg kijelző keretet feszegetni. Vagy eladni és venni egyet olyan kijelzővel, ami neked kell...
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56566 üzenetére
Akár.
(#56567) osztraksajt: Eladtam már.
-
xcds
őstag
válasz
osztraksajt #56559 üzenetére
Ha a fényerő az elsődleges, akkor az 1280X800-as ledes panel jó lesz neked. Fényerőben jóval jobb, mint a ccfl-esek. Viszont a színei elég gyatrák. Én pont most cseréltem le az 1280X800-as ledes panelt 1680X1050-es LG-Philips-re. A legjobb lenne egy ledes ips panel, de akkor sajnos el kell felejteni a t500-at.
-
xcds
őstag
Már megint nem indult el a gépem caddy nélkül, pedig a múltkor már megcsináltam. Nem értem.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56508 üzenetére
Az mindig ugyanaz.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56499 üzenetére
Pedig itt a hdd-re panaszkodik..
-
xcds
őstag
válasz
Headbang #56421 üzenetére
Teljesen jogosan vagy ideges. Én először megpróbálnék másik lejátszó programot is. Esetleg nem feltenni a legfrissebb videokártya drivert. tehát meg kéne próbálni kizárni, hogy szoftveres gond van. Ha mindíg csinálja, jó lenne vhogy reprodukálhatóvá tenni a dolgot, hogy ha visszaviszed, meg tudd mutatni, hogy mi a gondja. Ha fél év gari van rá akkor még van időd nyúzni. Nem öröm ez, de hát nem tudsz mit csinálni.
-
xcds
őstag
Sztem az intel mátrix sztoridzs b@assza el a trimet.
-
xcds
őstag
válasz
Tikakukac #56328 üzenetére
A touchpad mindig le van itt húzva, de a trackpointtal csak szerencsétlenkedni lehet. 2-szer gyorsabban lehet touchpaddal bármit megcsinálni és kényelmesebb is. Eleve görgetéshez, vonszoláshoz, kijelöléshez, mindenhez elég 1 ujj és nagyjából mindegy, hova tesszük, ugyanazt csinálja. A trackpoint meg 20 perc után kényelmetlen, hogy mindig ugyanúgy kell tartani a kezünket és még arra is figyelni kell, hogy a billentyűkhöz ne érjünk hozzá. Na meg ha vki mégis pöcökvirtuóz, a meglévő touchpadot nem muszáj használni, de a hiányzót nehezebb, ha vki nem az.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56229 üzenetére
Neked hh kiírja az aida a szenzorok nevét?
-
xcds
őstag
válasz
solaris7 #56211 üzenetére
Igen, az a normális. Sikerült megoldani. Ha nincs nálam egy másik gép, rá se jövök, hogy rugós. Az egyik pöcke hátul volt beakasztva, ezért, amikor a kártyát betoltam, nem éreztem, hogy rugós. Fogpiszkálóval benyomtam a pöcköt és egyből visszajött, így már mindkettő rugós.
-
xcds
őstag
T500-nál hogy kellene működni a kártyaolvasónak? Rugó ellenében benyomod és beakad vagy van olyan is, amibe csak simán betolod-kihúzod?Mert nekem egyik ilyen, másik olyan.
-
xcds
őstag
Beteszek már én is egy képet. Filmeztem egy órát, most meg csak net megy. P8600 nincs alulfeszelve.
Lehet, mégis ezt a gépet kellene megtartanom...
-
xcds
őstag
válasz
Chaser #56177 üzenetére
Azt kell mondjam, hogy lehetne hűvösebb is. Amit tőled vettem T500-at, itt van az ölemben. 44 foknál kapcsol be a venti, de még filmezés közben is sokat megy passzívan. Ha meg csak netezek, full passzívban megy. Hűvösebb alulfeszelés nélkül, mint az inteles 0,875V-on. Egyszerűen nem tudom felfogni, az ideg szétb....
Arra gyanakszok még, hogy a ramok jobban melegszenek a másikban, mert a touchpad alatt elég meleg volt az alja. És ha úgy átmelegíti az alját, akkor fűti a gép belsejét rendesen.
-
xcds
őstag
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56130 üzenetére
Nekem ugyanolyan paszta van a két T500-on. Nem márkás, tubusban vettem, de legalább nem köt meg, mint a gyári. Az intelesben nincs gap pad, az ati-sban meg az integrált pu-n van.
-
xcds
őstag
válasz
metal01 #56114 üzenetére
Megoldottam végül. Engedélyeztem biosban és feltettem a switchable drivert. Ha kikapcsolom, eltűnik nekem is. És ami a legjobban meglepett(vagyis nem annyira, mert láttam a két hűtő közti különbséget), hogy az ati-s T500 hűvösebb, mint az inteles, ha ki van kapcsolva az ati..
-
xcds
őstag
válasz
Chaser #56107 üzenetére
Metal T400-ánál alacsonyabb értékek már nem nagyon vannak sztem. T400-500 között már nemigen van különbség. Ill amennyi a szérián belüli szórás.
Igen, az atis T500-nak 3 hőcsöve van, az intelesnek csak 2. Komolyabb az ati-s hűtője. Vmiért nekem az ati-snál a tpfancontrol kiírja a gpu hőfokát is és most is az pörgeti a ventit. Pedig le van tiltva biosban és az inteles rendszere van ráklónozva. Franciánál meg nem láttam a listában, pedig neki is ati-s van.
A ramok is tudnak melegedni. az egyik gépben nekem 8giga van, az forró is tud lenni ott, amelyikben 2, az meg max langyos.
-
xcds
őstag
válasz
Chaser #55918 üzenetére
Nem tudtam. Most megnéztem, hogy ha P8400-nál bekapcsolom, akkor van 8,5 meg 9-es szorzó is. a 8,5-nél megy 2,26GHz-en, 9-esnél pedig 2,4GHz-en. Viszont mindkét esetben az IDA-hoz beállított feszt használja. Ha kikapcsolom az IDA-t, 8-as szorzón (ami itt 2,128GHZ) megy szépen alapfeszen.
-
xcds
őstag
Tudja vki, hogy a TPfanControl melyik érzékelőt nevezi bus-nak?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- alza vélemények - tapasztalatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest