- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Nekem is ATI-s a T400, csak kb. egyszer váltottam át Intelről. Nem használom. De ha jól emlékszem átváltás után az ATi-s GPU 45-50 fok között volt, a többi érték ua. mint amikor az integrált videó üzemel.
A GPU szenzor csak akkor van a listában, ha át van váltva OS alatt az ATI-s videóra. Tiltsd le a TPFC-ban a GPU-t, ha nem akarod, hogy amiatt pörögjön a venti.
-
Chaser
legenda
Nem tudom nála van-e cpu alulfesz, nálam semmi. Pasztázás gyári. Majd ha odajutok meglesz minden
Mindenesetre net alatt 45 fok körül volt legtöbbször passzívan. És nem mindegy a külső hő, itt nagyon meleg van, nem győzök szellőztetni
Nekem is kiírja az ati hőt, ha be van kapcsolva, egyébként nem.
Intel vs ati hűtő miatt lehetnek különbségek. De mindkettő nagyon jó, talán majd most este játszok kicsit a cpu-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest