- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Na most pörgettünk be egy AFFS-t, hát na, jól néz ki még mindig
-
Tikakukac
titán
Az élet mindig meglep. Most találkoztam egy GAMING X220 TABLET géppel. Hát a szakmában már láttam dolgokat, de x220 tabletet gémernek...fuha.
-
Tikakukac
titán
Milyen szomorú kiherélni egy x200 testvérmodellt
De hát ez van, ha alkatrész kell az kell.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #74906 üzenetére
Igen ez remek dolog, főleg mikor 3 hónapig nincs laptopod és mondjuk nincs 2-3-4 géped, mint nekem. Imádják a kusztomerek, váltott lábbal szökkennek mikor megtudják, hogy a szerviz már a gépüket sem találja. Nonstop telefon-ideg-emailek és vergődés. Micsoda remek dolog is én is csinálnám, de inkább nem
Na ezekből lesz a soha többet Lenovo vásárló vagy azok akik egyből apróra tolják a gépet. Vagy van az a réteg is aki megint azt vesz, mert hát micsoda ajánlat. Tudok olyat akinek 2 napra rá betojt az Y510 és az is mehetett gariba. Van aki sohasem tanul
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #74896 üzenetére
Igen biztosan van akinek nincs gondja velük. De inkább van. Szerinted az mennyire normális, hogy az országban legtöbb Lenovot eladott lánc sem éri el a szervizt, hogy megkérdezze a leadott 50-60 gép állapotát? Vagy, hogy a gépek hibásan jönnek vissza meg agyon karcosan? Szerintem semennyire. És lehet szidni mindegyik szervizt, de ahol úgy működnek a dolgok, mint náluk az kuka-semmi-hulladék.
Nézd meg, hogy hány z580 illetve z585 szerepel eladásra a Hardveraprón. Ritka, mint a fehér holló.
Igen, mert ha bajuk van akkor nincs hozzájuk semmi és csereutalványt rak ki a Lenovo
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #74892 üzenetére
A revízió-váltott X-ek is tudják hidd el, nem egyet láttam már saját szememmel, bár ez annyira nem durva már
A 4k-s Y50 olyan bevilágítást tudott, hogy záridő cseszegetés nélkül fényes nappal fényképeztél fekete háttérnél egy kb. telisárgás-fehéres képet. És ez is 350 bruttó körül mozog. Jha és garimatricák defaultban legyalulva gyárilag, refurb gép parancsolj
Dell moncsimmal kapcsolatban jutott eszembe amúgy, mert ott első körben képet sem kértek a foltokról, másodjára pedig a nyilvánvalóan bright pixelre nem akartak cserét, pedig nullhiba gari van rá Ultrasharpokban. És hát lehet bugázok egy x230-at aztán tudjam mi a tök van arrafelé ha úgy lenne.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #74888 üzenetére
Random bármire. De legyen mondjuk x220 vagy x230 sima vagy tablet IPS, mindegy. Azokból volt is rev váltás hivatalosan ha minden igaz, mert vállalhatatlanok voltak. Visszahívás asszem nem. Mondjuk ehhez képest a javított panelek is hát éppen hozzák a szintet, de azt mondom TN után faja.
Szóval ilyenekre. De ez csak egy konkrét példa volt, erről tudok mert ezt követtem másra nem akarok rálátni, elég volt ez is.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #74885 üzenetére
Ha már úgyis aktív vagy: kijelzőknél a nem pixelhibás de mégis erősen bajos panelekről kép kell és aztán megy fentebb 1 szinttel a dolog vagy élből viszlát? Gondolok durva bevilágításokra vagy már idegesítő ghostingra. Kezdődnek a mókapanelek elterjedni, és a 4k-s Y50 kijelző után ez eléggé felpörgött bennem. Mert Telemax tesz rá, ezt tudom.
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #74882 üzenetére
Az biztos, fajin masinák voltak. Megküldve a mostani Telemaxos szervizeléssel és hullási aránnyal birtokosa lehetnél az N5110 és társai klub külön díjának is
Pedig atyaég, onnan is micsoda menekülés van aki már rájött mekkora szemetet vett. Tényleg kedvelem az AMD-t mert mindig akar valamit, csak tényleg nonstop felhúznak a vidkarikkal.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #74844 üzenetére
Rengeteg nagyon nem szép dolgot csinál(t) már eddig a Lenovo, nálam ilyenekkel már lentebb nem jutnak.
Az a baj, hogy rendes TP-ből magáneladás kb. nincs csak flottás céges, így ezekből hacsak nincs kirakva egy vitrines tartósan nyomogatni nem tudom meg nincs is értelme, persze alfánál meg egyéb helyeken megnyomogatom de kb. ennyi. Az idő eldönti, nem tudom mennyire lesz tartós az újféle műanyag.
"E" széria valszeg lesz kint rendes használatban, majd kiderül milyenek ez a hónap Dell-Acer-Asus trióé majd áprilisra berakjuk. -
Tikakukac
titán
Legkisebb cerkás vacak is 8 gigával jön, saját gépem nem nagyon van szóval a memória mizéria engem nem zavar, szerintem 4 gigás gép nem is nagyon volt már nálam 1 ideje
Mulderpapa: Attól függ mivel. Aida alatt baj. AVX-es Linx és Furmark párossal nem. Azzal bármit el lehet füstöltetni.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Mulderpapa #74810 üzenetére
Szinte tuti jó lesz.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #74796 üzenetére
Még egyik gépem se csinálta, pedig nem 1-2 kapott az élettől már cifrát
-
Tikakukac
titán
Mint a komoly motorosruha: kívülről tök szépen megmarad az ember, csak belül szakad le mindene. Ha valami nagyot esik az széthullik, foghatja meg parkolhatja maga Jézus is. Anyám főnöke imádja elejteni a gépet és hiába elitebook minden védelemmel a vinyó konkrétan szétesik belül.
-
Tikakukac
titán
Na megint vettem egy x220-at. Iszonyat szomorúságomra ép a cucc, de nagyon, már képen is. Kriminális a helyzet...
-
Tikakukac
titán
CMOS eleme van valakinek elfekvőben X TP-be? X60-tól elviekben már jó egészen x201-ig. Nem feltétlen kell jónak lennie, csak a dugasz és a kábel is elég volna. Elkevertem és enélkül csipog a jószág erősen
-
Tikakukac
titán
válasz
tothjozsi96 #74695 üzenetére
Garimatricát is kapsz ebayről, szerinted a matricától mennyivel lesz eredetibb?
-
Tikakukac
titán
válasz
tothjozsi96 #74692 üzenetére
Ára, súlya, többit nem tudom, nem szedem szét őket.
-
Tikakukac
titán
Dehogy látszik világosan. Ültess le 10 embert az utcáról és kérdezd meg tőlük mit látnak és ebből mit vonnak le
Én tudom, te tudod, anyám nem tudja, tesóm nem tudja és a VIK-en még tudok szerintem 20 sec alatt 20 embert aki szintén nem tudná, pedig feltételezed róluk, hogy nem hülyék.Nincs bajom az egésszel, csak ez így szopó a hirdetőnek ha nem szakmabeli akarja megvenni. Tudom, mert nem 1 akksit adtam el, főleg nem 1-et mértem és nem egyszer kérdezik meg új gépeknél sem, hogy mit tud. Én felmondom a leckét és kész, ott a táblázat azért gyártom hozzá.
-
Tikakukac
titán
Jha, bocs. El lehet érni. Akkor nincs gond, innentől kezdve minden gépet úgy adok el majd ha bejönnek az ajtón akkor bebújtatom a mondatokba, hogy "lehet" és akkor minden gép 10 óra felett fog futni, van ami 20 óra felett
Átverés nincs, csak ennek semmi értelme és totál baromság kiírni, ha valaki aprón akar nyelvtanórásat játszani tegye meg, de akkor 20-al több privát fog érkezni, mert úgyis a rendes merítésre kíváncsi mindenki, nem arra, ki tud nagyobb trükkökkel kerekebb számokat beírni. Mert így gépet senki sem használ, totál nullás fényerőn vagy képernyőt kikapcsolva. Ha valakinek ilyen kell akkor Raspberry PI és mehet.
-
Tikakukac
titán
Ha leírunk valamit akkor specifikálnuk, hogyan mértük. Kivétel ha tényleg 10 perces az akksi mert akkor kész, kikapcs. Ezért is mondom el mindig amit én mérek hogyan mértem. Hogy az az ügyfélnél mennyi lesz, nem vállalok garanciát, amit én mondok reprodukálható és ismételhető metódus. Ő meg azt csinál amit akar.
-
Tikakukac
titán
válasz
Blue Eagle #74635 üzenetére
Hát olyan felbontása biztosan nem lehet.
-
Tikakukac
titán
válasz
Blue Eagle #74631 üzenetére
Remek panel, valszeg a világon nincs is több belőle csak az az 1.
-
Tikakukac
titán
válasz
tothjozsi96 #74579 üzenetére
Azért nőtt, mert most pontos az érték, eddig saccolt az akkuban a mérő most meg már tudja mennyit vett ki és mennyit tud berakni.
Nem tett benne kárt semmi.
Az adat eddig is valós volt. A valós adat volt hamis.
-
Tikakukac
titán
válasz
tothjozsi96 #74577 üzenetére
Eddig is 46% volt akkor. Vagy több. Csak még nem csináltál rajta resetet és csak tippelt a progi.
-
Tikakukac
titán
Margóra: x220 és x230 ventivel óvatosan. Nekem annyira gyenge volt az anyag, hogy elferdült szegény és el is tört de így kb ragaszthatatlanul. Szóval finoman takarítani ecsettel óvatosan, ez már finom szerkezet.
-
Tikakukac
titán
Na megjött az x220 is. Túl szép ez is sajnos, szóval még mindig egy romra törött van terítéken.
-
Tikakukac
titán
válasz
Blue Eagle #74462 üzenetére
-nem kell
-3507g kell lehetőleg olyat ami megy. Nekem akad 2, azok valamiért T500-ban mennek másban nem, fura az is.
Ha be tudjuk rajta üzemelni viheted, Tim gépében ment mindkettő, az x200-ak nem szeretik. Ötletem sincs miért.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #74456 üzenetére
Nem vagyok én szerver
Tim82: Nagyon vékonyat és nagyon okosan. Egyszer én úgy beragasztottam egy AFFS-t, hogy után eltörten a bezelt. Nagyon makacsok ezek a ragasztók nagyobb felületen. De kicsi csíkban a kijelzőn és nagyon vékony jó lehet. Ha vastag akkor meg ledarálja a palmrestet szép lassan meg eláll tőle és feszül a drága.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #74454 üzenetére
Van 2 másik gép, de ha 3 vinyóra kell tükrözni akkor az csak asztali lehet vagy extra erős noti. Abból nálam sincs mindig kéznél egy.
-
Tikakukac
titán
válasz
cildren #74451 üzenetére
Na igen. 3.0-s előlapi USB stb stb stb. van bőven megoldandó dolog, nem 1-2 óra ment rá eddig.
Mikor egy nap 6-szor raksz valamit újra és pont akkor esik be egy munka amihez kéne a gép és még mindig nem megy, akkor van a fentebb már tárgyalt tele a tök dolog. Csak azért tolom bele az időt vagyis toltam mert a wint még jobban utálom.
-
Tikakukac
titán
válasz
Danubius L #74357 üzenetére
A keret és a plexi egyben van a tableten az egész pedig ragasztva a kijelzőre.
-
Tikakukac
titán
válasz
Danubius L #74355 üzenetére
Igen, csak nem tudod betenni, mert itt ragasztva van a plexi amit törni fogsz.
-
Tikakukac
titán
válasz
SPeti1984 #74343 üzenetére
Kijelző.
Ez lesz a legújabb típushiba most már ezt is érzem. Annyira vékony az átvezetés a panel belseje és külső lapka között, hogy a mozgás miatt eltörik benne pár szál és csíkoz. Fixre pozicionálva nem. 3 ilyen ment már át eddig nálam, remek lesz, eddig kábel most teliben kijelző
-
Tikakukac
titán
Konkrét esetre reflektálva értettem. Én is sokból tanultam sokat. Ebből semmit, de senki nem is fog.
Hát szanaszét taknyolt lakások amikbe valaki behányta a villanyt meg 2 oldalassal feltett fűrészelt csatik nemigen jönnek a gyárból.
A kondicsere-> javítás, mert elromlott. A kiforrasztom a sata csatit aztán beforrasztok valamit-tal nem egyenértékű. Lap hidegre tétele esetünkben: tartós átalakítás. Mint mondtam lapot nem bántjuk, ha bántani lehetne már régen nem itt tartanék. Ha "mindent forrasztgathatnék mert majd visszacsinálom ha kell" szintre megyünk akkor kitalálhatjuk mennyire lenne káosz és köd mögötti remények. Nagyon.
Nem akarok értékrendet rád húzni Isten ments, azt viszont tartom, hogy ehhez nem értesz/tettél eddig. Olvasd vissza mennyi idő volt mire egyáltalán elment az, hogy min milyen csati van és hogy néz ki és mit mire és hogyan lehet csak megoldani mert fizikai gondok vannak. És még messze nincs vége a gondoknak, mivel a külső vinyóra nem mehet a rendszer USB boot kell és ha office is kell távgépre máris bizony...jó móka indul, de ez az én gondom.
A megtérülést gyorsan számolhatjuk szintén objektív és nyugodtan kijelenthető ha eszement szinten vagyunk. Infós cuccoknál a 10 év szerintem már nyugodtan mondható nevetségesnekMindegy OFF end a témában sok lesz ez, irány árazni.
-
Tikakukac
titán
A kutyát nem érdekli, engem igen. Mivel pontosan a kutyát nem érdekli módon megcsinált dolgokat kell nekem is javítanom meg apámnak is vagy 30-40 éve, így kérdezd meg tőle mi a jobb: taknyot javítani vagy egyszer jól megcsinálni.
Értem, valamit forrasztani akarsz. Most akkor vagy egy lapot teszel hidegre vagy nem tudom. Mint mondtam, a lapot fizikailag nem bántjuk. Ha nagy a szekrény és nem megy be az ajtón nem az ajtót vágom ki a lakásból.Egyébként egyvalamit nem vettél figyelmbe a megtérülésnél; hogy tanulsz. Te pl. megtanultad, hogy nem neked való.
Nem. Én azt tanultam meg, hogy ne vitatkozzunk olyanról amiket más nem csinált/fogalma sincs róla vagy csak nem akarja megérteni. De ha elmagyarázod, hogy ebből hogyan lesz szakmai tapasztalat vagy pénz, behódolok. 1 éve nem tudok rájönni, az elég szép idő.
-
Tikakukac
titán
Meg lehet oldani, persze. De nem roncsolás nélkül és nem egyszerűen és szépen. Oldala lefűrész, kétoldalas rá és kész. Ezt így csináltam is. Csak igénytelen.
HSM:
Eskü mintha oviban lennénk. Szerinted nem próbáltam ki, kicsi vinyó, memkari, nagy vinyó, 2.0 és 3.0 valamint direkt satába kötve ezeket? De, megtettem. Különben nem tépném a számat.
A timer pedig működik rendesen belül, max a vinyók fosak hozzá, nem azért vettem RED-et mert olyan kedvem volt. Hanem mert minden meg van oldva és nem hal le a firmware-ben semmi ha állítom.
Ami a hangjukat illeti, nekem aztán egyre megy. Nekem az asztali 5400-as is marha hangos, meg az összes notis is. Nem véletlen kapcsolgatom ki az asztali cuccot.
Ez a baj, venni kell rendes gumis ágyas házat mellé meg nem blekk és egyéb gémerSSDpótlékos vinyót. Minden gondod megszűnik
A szükséges kábel 300FT postával együtt: [link].
Van ilyen kábelem. Te sem láttál még akkor laptop alaplapot közelről és annak a csatiját. Ha sikerült ezt 1:1 beledugni szólj.
-
Tikakukac
titán
de nem olyan biztos, hogy nehéz lenne megoldani
Tekintve, hogy még mindig nem gondoltál bele és értetted meg, hogy a laptopok sata csatija nem apa hanem anya amire nem dugod rá a kábeledet sehonnan és főleg nem rögzíted sehogyan sőt rá sem dugod még a szabvány toldót sem mert oldalt kampós és nem fér bele így kétlem, hogy bármilyen szinten biztos lennél a témakörben.
A vinyó azonos csatis ez remek észrevétel, csak az asztaliban kábelezel default notiban meg egyből lapra dugsz.Mindenkinek más a megtérülés.
Így igaz. Ha teknős lennék máris megérné befektetni még 5-6k-t keretekbe meg minden másba, és 100 év után már meg is térülne. Én nem teknős vagyok és sajnos nem is tudok ekkora távra tervezni így nem is teszem.
-
Tikakukac
titán
Ööö, nézd meg milyen a lyuk és abba hogyan megy bele a sata toldó. Sehogy. Le kell fűrészelni vagy a lapon a csatit vagy a toldót vagy agyalsz raja. És ezután sem tudod rögzíteni sehogy. Hát bizony, mondom én, ez azok a dolgok amik elméletben áh, 5 perc. Gyakorlatban órák gondolatai aztán szekrénybe be és cső.
Ezért mondom, nincs megtérülés és semmi más. Ha nyerek 6-ost én is csak hobbinak élek majd
HSM:
Bő 20MB/s-et tud így is, ami egy tároló winyónál bőven elég. Persze, ha terabájtokat kezdessz el pakolni ide-oda rajta, vagy másik, azonos USB-vezérlőn lógó eszközre akarsz valamit másolni akkor lassúcska, de ennek ellenére az említett feladatokra szvsz tökéletesen alkalmas volna.10-et megeszik a net élből. Marad 10 mega. Az semmi. És mivel nem csak szeki olvasás a világ, máris elértünk oda, hogy ez nevetségesen semmi.
Nem tudom, mit és hogy nem eszik meg a NAS rendszerek az USB3-as EC kártyáról, de a natív USB2-ről a winyó ugyanúgy látszik windóz alól, mint bármilyen más, hagyományos HDD
Az ég kék a fű zöld. Ezek örök igazságok, de ettől még se nem lesz gyorsabb az USB2.0 se nem lesz 3.0 belőle, se semmi más
Az a kikapcsolás magától, az is kb. csak arra jó, hogy bosszantson. Ha én kikapcsolom, akkor kikapcsolva marad, az 100%, a fizikai kapcsoló a tápfeszen elég erős meggyőzőerő. Ha az időzítőre bízom, akkor nem kapcsol ki, amikor kéne, de garantáltan meg kell várjam, míg fel-le pörgeti magát, amikor nagyon nem kéne. Nekem meg ebből lett elegem.
Mert a timer néha a 300 sec után úgy gondolja, hogy felidegel és nem kapcsol ki?
Az lenne még csak érdekes. Azért nem kapcsol le mert volt lemezművelet ergo valamit csinált. Ha valamit csinált akkor ne is kapcsoljon ki. Ha kikapcsolna akkor írj random progit ami kikapcsolja a gépedet is vele együtt, hasonló szint.
A 7200RPM-es 2.5"-olt nekiengedni 3.5"-os 5400-esnek elég merész. Hallgasd meg őket, aludj mellettük terhelés alatt. Jó szórakozást
Ha 10W lenne a fogysztás difi és puskával a fejemnél állnál sem lenne az az Isten, hogy én berakjak hálózatba egész napra egy recsegős notivinyót. Hallgatom eleget tesztgépekben.
-
Tikakukac
titán
Ha nem nézed a munkaórát akkor majd nézi más. Az asszony a család meg az egyetem és munkahely. Az önkontroll fontos, nekem is ráment pár helyzetem, meg is tanultam.
Sata kábel nekem is van 2 mázsa. A sata toldó főleg ha szögelt kell. Na azt nemigen szerzel minden bokorban.
-
Tikakukac
titán
Ééés igen igen. Elérkeztünk oda, amit én is lezongoráztam. A cakkpakk 5k-s projektet megduplázod. Aztán agyalsz rajta, hogy hogyan lesz belőve a géphez. Mert 2.0-n csiga. 3.0 EC karival ok, de azt natívan nem eszik meg a NAS rendszerek. Marad a ez esata-sata toldóval. Na itt lett elegem kb.
Kikapcsol ha nincs tevékenység, van timer a vinyóban, nem kell azt bántani. Ha meg van mozgás minek kapcsolnám ki. Butaság.
Ha adsz kisfogyasztású 2-3 terás vinyókat a mostani 3.5"-os amúgy is kisfogyasztású NAS vinyók helyett, jöhet
-
Tikakukac
titán
Toldót bontott gépekből? Nem sok gépet bontottam amiben toldós sata kábel volt. Egyet sem konkrétan.
Én is szeretem csinálni. Egészen addig amíg nem azt látom, hogy eltelt 30 munkaóra és azon kívül, hogy beleöltem egy köteg pénzt és az idegrendszeremet csak egy akkora listát tudtam összeírni aminek ha a végére jutok megtákolva lesz egy valamim. Ez sem noti házban lenne. Ez volt a másik gond, ami megoldani csak roncsolással és mocsokkal lehetett volna megoldani.
Szerintem azt ne csinálja senki, hogy ilyenkor durrbele meg lesz oldva, Mert nem lesz megoldva, legalábbis igényesen lehetetlen. Ha MDPC-re csinálsz dolgokat az más, de ott nem is így indulnak a dolgok.
-
Tikakukac
titán
Ha éppen mindent be tudsz rakni 1 helyre mindent központosítasz é mindenhez van szoftver és felügyelet az okés. Én ebbe megroppannék.
Nem mindenkinek ugyanaz kell, vagy ugyanaz éri meg, nincs itt gond.
Ha leírod, hogy kicsi pénz nagy álmok, akkor el van döntve. Én sokkal több pénzt beleöltem mint akartam így is még mindig egy instabil lábakon álló dolog lett a vége. Ez anyagilag mindenképpen bukó. Szakmailag kihívás és hobbinak jó. A kettő keveréséből jön ki mindig a tákolás és belebolondulás. A jó szakember és jó üzletember együtt nehezen megy, én pont ezt csinálom, igaz rendesen képzés szinten is. Mert ehhez sajnos ez kell.
De a 3,5-ös sem vész rákötni.
Tényleg nem vészes. Azt a vinyót életben tartani és elhelyezni. Na az annál inkább. Már a kábelt is reszelni kell, mert a notiban nem fér el a széle. És hopp egy 1000-es kábelt már szét is barmoltál amit utána mág rögzíteni kell valahogy, de nem örökre. Ez a feladat 1 éve áll megoldás előtt. Hát ezekért adtam fel.
-
Tikakukac
titán
Akartál de inkább nem
Akkor nincs miről beszélni. Ha kis fogyi kell akkor Pi de a noti lap főleg az i procis ha nem totál tétlen ami nincs, ha bármit csinál akkor eszik.
Ha kamhoz kell nincs 10k a direkt erre való cucc tokkal vonóval. Ez is tervben volt, elvetettem, önszopatás megint.Illetve minek kötnék rá 3,5-ös winyót?
Hulladék noti vinyók, és 1TB felett nincs ha van pokoldrága. Adatnak, menteni és streamelni meg kell. Sajnos 2k-s moncsin a 360p elég csúnya lenne
De ha igen, akkor sem feltétlen nehéz.
Hát, nem is könnyű.
Normál SATA kábel, és vagy stabilizálok neki 5V/12V-t egy 20V laptoptápról (ha szétszedett laposról van szó), vagy adok neki másikról (csak annak lehet rosszabb a hatásfoka).
Így vertem tönkre egy vinyót, majd egyszer behalt egy táp is, egy másik elégett mert hát elégett. Rossz ötlet játszani a külső dolgokkal, az a táp ami tényleg ad stabil 12V-ot pedig megint pénz. És anyagilag megint bukóban vagyunk.
-
Tikakukac
titán
Minden relatív, Nekem egy 15W plusz fogyi az 30% pluszban asztalihoz képest. És nem kapok semmit és még 1 cucc még 1 vacak még egy kopó venti még egy plusz dolog a hálózaton és ha mégis kraft kell akkor másolj húzd át fúj. Nomeg ugye bekötni noti lapra egy 3.5"-os HDD-t megint szívás. Én skippeltem, a pizzagép nem épül be sajnos sehova.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #74221 üzenetére
Ha nincs hozzá cuccod és nem vagy biztos a dologban rá fogsz fizetni. Ez tuti. Én is mindig ráfizettem.
Nekem ez így azért buli, mert itt áll halmokban az x220 kijelző amit nem tudok eladni, meg kell egy tesztgép az IPS-ekhez és addig is egyben van minden nem külön szétszórva. Amikor már venni kell dolgokat...hát necces. Van, hogy pénzben is több időben meg nettó bukó.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #74190 üzenetére
Háttérfény megoldja
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest