- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új előzetest kapott a Don't Nod sci-fi kalandjátéka, az Aphelion
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Élőszereplős kedvcsinálókon a Call of Duty: Black Ops 7
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
"De a 3,5-ös sem vész rákötni."
Ha annyira fontos a külső HDD igényes bekötése, lehet venni 5-6000 forintért külső házat neki, amihez jár a táp, és eSATA vagy USB porton már köthető is a gépre. Nekem is így van megoldva, bár nálam a kikapcsolhatóság volt a fő szempont, mert utálom a HDD-k hangját, kikapcsolom, amint nincs rá szükségem.
De a fogyasztás miatt amúgyis érdemes inkább a kis 2,5"-essel járatni, nem mindegy 24/7 üzemnél, hogy >2W-ot kér írás közben vagy 6-8W-ot.
-
válasz
Tikakukac
üzenetére
Hát nem tudom, én sata kábelt ebayről veszek kéccázé', meg úgy "van" bontott gépekből, stb. Meg ki mondta, hogy egy biztonsági rendszerbe rakott noti lap noti házban lenne?
Vagy amit anyámnak raknék össze, annak alapból lehet hogy gyártanék másik házat.
Ha maradna a noti alsórészben, akkor meg notiwinyó kerülne bele.
Nyilván, ha nem szereted, ne csináld. Én amúgy is dolgok javításával foglalkozom, mert szeretem csinálni.
(A "szakma" meg a pozíció között alapvetően szerintem ez a különbség.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Gitáros topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új előzetest kapott a Don't Nod sci-fi kalandjátéka, az Aphelion
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vagy amit anyámnak raknék össze, annak alapból lehet hogy gyártanék másik házat.