Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Tikakukac #74673 üzenetére

    Értem, amit mondasz. Ugyanakkor világosan látni a képekből, hogy üresjárat van. Az akksinak van egy kapacitása, jelen esetben 60Wh (hirdetésben korrekten feltünteve!), és a gépnek is egy fogyasztása, ami nagyon durván függ a felhasználástól, és a ráakasztott egyéb kütyüktől, tehát kb. lehetetlen megmondani, kinél mennyit fog menni. Ebből a szempontból nekem semmi kifogásom azzal, ha az elérhető legmagasabb üzemidőt így megjelölik.

    Amit írsz, hogy "rendes merítés" egy baromság, mert aki szöveget szerkeszt, annak az a rendes merítés, és meg is lehet a 7 órás üzemidő, míg mondjuk aki folyamatosan modelleket akar renderelni a vonaton hazafele, az a fullra járatott 35W-os procival akár már egy bő másfél óra leforgása alatt is találkozhat a lemerült akku kellemetlen élményével.
    Ha meg mondjuk a netezést vesszük "rendes merítésnek" ott végképp game over, mert egészen más a proci és akkuigénye, ha valaki mondjuk YT videókat néz, és folyamatosan pörög a wifi adapter és a proci, vagy repkednek a flash reklámok, vagy csak egy sima szöveges oldalt olvas, egész pontosan 0 prociterheléssel, és mondjuk 5-10 percenként lapoz másik hasonlóan "tiszta" weblapra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák