- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Kevertelek szektamokussal
x201 tabikat nem ismerem, de valószínű ott már only led-es megoldás volt csak. x200t-nél is nyilván csak az első széria kapott ccfl-es panelt. Hogy kapacitív vagy rezisztív azt nem tudom. Ha vettem volna akkor x200t-t, x201t-nek nem jártam utána.
szektamokus: Nálam most a T60-on sysupdate semmit nem ajánlott fel ami kell, csak win patcheket, szóval bármit el tudok képzelni róla.
-
Chaser
legenda
Sima x200-ba is belerakhatod. Ha jól sejtem most is waacom ready panel van a gépedben, csak be kell kötni usb-re. Ha minden igaz, az az egyetlen ccfl panel ami x200t-ben van, a többi mind led-es. Persze ha direkt tablet kell az más és cserélhető. Találtam is egy panelt, de nem írja hogy a waacom illetve multi réteg rajta van-e.
-
Chaser
legenda
X200t az az x200 tablet, többféle felülete lehet a kijelzőjének. Van kapacitív, multitouch modell. AP03101 a panel benne. Tényleg nem tudom ez a 02 mi lehet, nem hallottam még róla. Aprókat szoktam nézni, de csak single touch rezisztív modellekkel találkoztam eddig. Lehet 03-as hozzánk nem is jött.
szerk: Kapacitív multitouch panelek:
Samsung S-PVA Model# LTN121AP03101
Toshiba IPS Model# LTD121KX6B -
Chaser
legenda
válasz
szektamokus #47157 üzenetére
AP03101 az biztos multitouch, de nem tudom mi lehet a 2-es. Lehet csak driver hiányzik neki?
-
Chaser
legenda
válasz
BalazsKKa67j #45580 üzenetére
Gyanítom sata2-t tud a géped optika helyéről is, a keret biztos tudja, akkor nem lesz semmi korlátozás.
-
Chaser
legenda
válasz
BalazsKKa67j #45558 üzenetére
Érintkezésre tippeltem volna, de látom nem az. Esetleg próbáltad megváltoztatni a compatibility/sata módot? Elviekben nincs köze hozzá, de ilyen X akta eseteknél mindig olyan dolog oldja meg a problémát aminek elviekben nem sok köze lehet hozzá. Esetleg egy újabb biost feltenni, veszteni azzal se vesztesz semmit.
-
-
Chaser
legenda
válasz
BalazsKKa67j #45390 üzenetére
Ha meg is enné ne akarj magaddal kiszúrni
2.5"-ban is pocsék, képzelem 1.8-ban mennyivel jobb a kingfast. Nem véletlen szabadulna tőle mindenki, értelmesebb helyeken már rég megszüntették a forgalmazását.
-
Chaser
legenda
Volt 14-es 1400-asom, meg láttam is sokat. 15-ösből az 1024-es is szebb színeket ad, bár az is TN. Viszont az IPS-t ha meglátod dobsz egy hátast
Persze nem egy leamortizáltat. Méretben nekem is jobb lett volna/lenne egy 14-es, de látva a paneleket nem kérdés hogy inkább 15".
Palmrestet meg ledsor kijelzőt meg olyat veszel a gépbe amilyet akarsz.Nem gondoltam volna hogy T60-T61 hangban is ilyen ellentmondásos válaszok lesznek
Bár ha sikerül a project úgyis kap egy T500 ventit, ha bele kell heggesztenem akkor is.
-
Chaser
legenda
T60 és T61 venti hang között mennyi különbség van? Volt T61-em de addig nem jutottam hogy ráfüleljek jobban.
-
Chaser
legenda
Ha bele vauvauzhatok...
14" 1400x1050 panel nem valami szép, legalábbis amikkel eddig találkoztam. Az 1024-esek kivétel nélkül szebbek voltak színvisszaadásban. Annyira azért nem fűt egy x1300 radeon. Ha tényleg tuti dolgot akarsz összehozni akkor 15-ös IPS panel és abba rakni egy intel x3100-as T61 alaplapot. Sajnos 4:3 arányú T61 nagyon ritka, szóval nem egyszerű történet. -
Chaser
legenda
válasz
CharlieDrop #45316 üzenetére
Jah, elég megnézni az árlistákat. Volt róla ph cikk is. Várható volt, mindig így szokott ez lenni...
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
felvono #45008 üzenetére
Nálam ez volt anno a T60-nál. Így nem jó, úgy nem jó, sz@r a zsanér, rohadt hangos...ezzel szemben perpill is olyan gépről írok aminek fullosak a zsanérjai és egyáltalán nem hangosabb bármelyik átlagos gépnél. Más kérdés hogy a helyette ajánlott T400/T500 sokkal halkabb, kvázi hangtalan is adott szituációban. De az A+ kategóriás IPS kijelző kárpótol bőven
Tudnék bele szerezni T61 alaplapot pár évre meg is oldódna a gép problémám.
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #44993 üzenetére
El is vetted a kedvem
dying_star: Emiatt sztem nem kapná szét a gépet. Valszeg elég egyedi célra kell nekem az a gép, nem sok mindenkit érdekel rev1 v rev2, pláne hogy legtöbben azt se tudják mi az.
soldi3r: Ellenben precisiont ehet fogni egészen jó áron, lásd legutóbb M4600 ddr5 fireproval 265-ért újan. Bár azt mondják a konzumer Y500 is elég ütősre sikeredett. Mindenesetre az alap 3 év gari biztató.
-
Chaser
legenda
Én T60-T61 kapcsán már semmin nem lepődnék meg. Feltételezve, hogy valóban rev2 az az nvs140 és hiteles az aida, az általa megadott infokból eldönthető hogy defektes/nem defektes a gpu széria?
Ugyan még nem vásároltam tőle, de amik iránt érdeklődtem korrekten megadta a választ, nem úgy mint egyesek akik azt se tudják mit árulnak. -
Chaser
legenda
Ebből el tudjátok dönteni, ez az nvs140 defektes szériához tartozik-e?
-
Chaser
legenda
ménkű üssön belém ha nem dokkolót láttam
szerk: Mondjuk az a felület eléggé módosított, épp fordítottja a szabványnak
Schuby
1. 9.5mm ulltra p-ata IDE gép csati
T40 T40p T41 T41p T42 T42p T43 T43p T60 T60p T61 T61p
X4 Dock @ X41t X40 X41 X60 X60s X60t X61 X61s
R50 R51 R52 Z60t Z60m Z61t Z61m R61Összekevertem a dokkal az ultrabayt, nagyon megvoltak előbb a gondolataim.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #44965 üzenetére
Szívesen.
Flashcash: Lesz a gép kijelzőjén is kép.
szerk: Ha összejön a T60 @T61 alaplap upgrade nekem is be kell szereznem egy ilyen dockot
Jaj de fullos gép lenne
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #44960 üzenetére
M4600 pl
Vagy attól feljebb.
-
-
Chaser
legenda
válasz
petrelli86 #44817 üzenetére
Lehet csak a tápcsatlakozó a gépben megtört, sőt nagyon esélyes.
-
Chaser
legenda
-
-
Chaser
legenda
Létezik 15"-os, 4:3-as képarányú T61? 14-esről tudok.
-
Chaser
legenda
T9400 is pl 45nm. Mindenképp 45-set vegyél. Cache kb mind1.
Tim82: Enyémben is LG volt. A T60-am tartalékdarab volt, nem nagyon használták szerencsére. Oldalról T500-nak is jók voltak a betekintési szögei, csak az a fakó élettelen kép nem jött be. 1ébként ha nem láttam volna még IPS-t korrektnek mondanám
Volt már apróban bontáson T500 ati-val, HP talán 8530p amiben ilyen intel+ati chipset van, abból is láttam többet.
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #44263 üzenetére
Nem vagyok fanboy
Vannak dolgok amiken nem feltétlen érdemes változtatni. Az igen is "nyomjuk le a torkán" kategória, ha én új TP sub gépet szeretnék venni csak ezzel a nyominger elkorcsosult billzettel vehetném meg. Nagyon jó a backlit, nagyon szép, billzet kiosztással van csak bajom, nem mintha a szigetes megoldást szeretném. És igen, inkább venném az x220-at új x230 közeli áron - ami persze közel nincs így -, mint használnék valamit amit nem szeretek. És sokan vannak ezzel így.
spyspyspy: Tabokkal lehet mókázni, kb ennyi ami átlagembernek haszon belőle. Viszont tömzsibbek, nehezebbek mint a normál x-ek. Meg hát az se mindegy kapacitív a kijelző, vagy csak rezisztív. Utóbbival lehet rajzolgatni, előbbivel wint is jól lehet kezelni kézzel. Pl görgetni is jó egy x tableten böngészőt, csak úgy alapon
Tömegközlekedésen meg egyenesen hasznos, hogy tud tablet funkciót.
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #44254 üzenetére
Itt jön be az, hogy ezt a gépet nem régi TP-seknek csinálták. aki meg még nem használt régi TP billt azt nyomnak le a torkán amit akarnak...
Dehogynem befolyásolja az árát, xaros x201-ek is elmennek még bőven 100k fölött. Egy jobb állapotú x200 is közelebb van a 100k-hoz mint messzebb. Ne mondja már nekem senki, hogy x220 IPS i7 verzió tulaja örüljön ha 200k-t kap a gépéért ami garis is..
-
Chaser
legenda
válasz
spyspyspy #44229 üzenetére
Fogyasztásban nem jobb. Nem arra tervezték. TN kijelzőn látsz egy fakó élettelen képet, IPS/AFFS-en meg ugyanaz a kép megtelik élettel. + a sokkal nagyobb betekintési szögek, meg nem fordul át inverzbe ha döntesz egy kicsit a kijelzőn, ha sokat akkor sem. Nálam jobb fajta TN panel volt az x200-ban, de IPS mellett hányás kb.
-
Chaser
legenda
válasz
spyspyspy #44219 üzenetére
Nagyon egyszerű. Ha jó kijelző kell 15" IPS T60. Hw-ben itt kompromisszumot kell kötni, viszont netre elég, FHD filmeket is eltolja akár egy T2400+ati x1300 páros.
Ha kis méret kell x200. Ennek van annyi előnye, hogy lehet bele tenni IPS/AFFS panelt, persze az nem olcsó. Hordozni viszont sokkal jobb azt a gépet, ddr3 ram megy bele, üzemidőben jobb. Gyakorlatilag net alatt néma. Optika viszont nincs, így vagy hdd v ssd. Tegyem hozzá, T60 IPS is elmegy word alatt 4-5 órát 9 cell fasza akkuval.
T400: köztes állapot, hw-ileg mint x200, de lehet bele tenni optikát is. Hordozni aranyközépút, itt viszont nincs
IPS. Bármelyik x200/T400/T500 kijelzője ocsmány egy T60 IPS után. Ocsmányságban csak fokozatok vannak. -
Chaser
legenda
válasz
---Lasali--- #44036 üzenetére
Nem, és nem is lesz hozzá.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #43936 üzenetére
50k alatt igazából nincs alaplap hivatalos forrásból semmilyen géphez. 50-100k közt vannak általában.
Ez jó biznic a gyártónak, mert ugye mással nem helyettesíthető. -
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #43928 üzenetére
Aprón 15-20k-ért is lehet lőni újat
T410-T400 konverzió első blikkre nem. Megnézed a csatikat, ha máshol vannak a két gépen biztos nem. Meg ugye akkuk sem egyeznek.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #43830 üzenetére
Ultranav utility+ultranav driver. Ha fel van telepítve Fn+F8-cal jön elő.
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #43824 üzenetére
Az se mindegy mennyit volt nyitogatva az a fedlap. Az én T60-am pl full feszes, de az első 14-esnek volt vagy 2cm holtjátéka.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #43819 üzenetére
Állítsd be ultranavban mit csináljon
Lehet zoom funkciója, tud görgetni is. Akár weboldalt meg excelt is nagyít pad nélkül. Ctrl+középső gomb+track.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #43592 üzenetére
Ott valami bibi van. Erősebb cpu-val gpu-t meghúzva is bírja a hűtés. Nekem is volt és bírta. Amikor nem jól illeszkedett a hűtő meg gebaszosak voltak a hőcsövek akkor nem bírta.
-
Chaser
legenda
válasz
btudos #43515 üzenetére
Sajnos az a baj, hogy nekem nem esik útba a smart service meg más se. Én viszont útba esek a dell NBD-nek bárhol vagyok, ez a nem mind1. Várni se szeretek... Töltő is behalt az egyiknél, teló - igazából pm, mert van fórumos dell szerviz kontakt - és másnap hozta a futár az újat, régit meg megtarthattam - eladtam egy ezresért
-. Én már nagyon nem hiszek a mai TP-k vagy egyéb gépek időtállóságában, a szervizben viszont igen.
-
Chaser
legenda
Pont ezt akartam mondani, ilyen régi gépnél nem áll fenn a veszélye hogy lemásolják az SN-t
Egy új több száz k-s gépet viszont én se adnék ki bárkinek.
Szomorú, hogy gar miatt többek között sokan már nem vennének TP-t, hát bizony én se. De HP-t se ha ezt az oldalát nézem, csak dellt.
-
Chaser
legenda
válasz
Coccolino_O #43481 üzenetére
Sztem dobd fel 40k-ért, annyiért reális. Vagy kicsivel többért hátha elviszik, ha nem akkor engedsz egy keveset.
-
Chaser
legenda
válasz
Coccolino_O #43478 üzenetére
Akku gyártóját, elhasználtságát aida megmondja, ennyi a lényeg. Felbontást ott is megnézheted v winben. Ha intel vga-s akkor 1024-es, ati-sból meg csak 1400-es van.
"A bill alapból német, de van hozzá matricám, de azzal nem olyan szép, ezért sem raktam fel. " De ettől független egy magyar bill 2x annyiba kerül mint egy német
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged