- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
az mitől lehet, hogy bedugom a fülest és meghalnak a hangkezelő szervek? Csak egérrel a tálca jobb sarkán tudom hangosítani és halkítani?
-
cellpeti
nagyúr
bedugom a fülest és nem jók a hangkezelő szervek
-
cellpeti
nagyúr
üdv
azt meg tudja mondani valaki, hogy pontosan milyen hangkari van az SL500ban?
High Definition Audio eszöz...ennél jó lenne többet tudni róla
Aida64-ben is keresem, de nem találom
-
cellpeti
nagyúr
a Thinkpad töltők pofái univerzálisak, vagyis egyek? Vagy mindegyik széria másikat kapott?
-
cellpeti
nagyúr
ha jól tudom SL500ban az ODD helyére nem lehet mást rakni ,vagy igen?(hdd pl)
-
cellpeti
nagyúr
válasz
!Overdose! #32391 üzenetére
milyen CPU van abban?
-
cellpeti
nagyúr
X1en nem gondolkodtál?
apróból hivatkozol rá akkor "csak" 221.400.- Viszont a felbontás lehetne jobb is.
-
cellpeti
nagyúr
fogyasztás miatt érdekelne csak a dolog. Eddig P8400 mellett vagyok,de azt néztem ezek kevesebbet esznek, mint a sima P széria. 10W is valami.
T széria: 35W
P széria: 25W
SL, SP széria: 17WJó gondolom nem is nyújtja ugyan azt a teljesítmény az SL és SP széria, mint a T.
T430 és T430 Ultrabook nem egy és ugyan az?
Nem Péter, két különböző gép.
-
cellpeti
nagyúr
SL, SP, SU szériás CPU-k is belemennek az SL500asba?
-
cellpeti
nagyúr
jaja. Széles, magas. A videó alapján nekem nagyobbnak tűnik, de lehet, hogy nem.
J00hnny:próbáld meg a Notebook beárazás topikban.
-
cellpeti
nagyúr
az mitől lehet, hogy egyszer csak úgy gondolja a masina, hogy az asztalon nem lehet semmire se kattintani, egér mozog, böngésző jó, de az asztalon nem működik semmi, de a tálca soron meg már igen
start menü is jó, csak a tálcán lévő dolgokhoz nem tudok hozzáférni
-
cellpeti
nagyúr
Aidaban, hol kellene látnom, hogy támogatja-e az 1066FSB-s procikat? Alaplapnál?
-
cellpeti
nagyúr
sL500hoz keresek LCD keretet, vagy a belső fekete műanyagot körbe. Lehet ilyen találni aprón? Illetve, ha igen, akkor hogyan keressek rá? Előre is köszönöm
-
cellpeti
nagyúr
válasz
buvartacsko #32147 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, de az X1 még jobban!
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
akksi helyzet: nagyon hamar lemerül, 100% - 56 perc, meg néha 36 perc
-
cellpeti
nagyúr
válasz
!Overdose! #32096 üzenetére
pont téged kerestelek az előbb, de nem leltelek
Nem akarok hülyének tűnni, de az enyémbe most 65nm-es CPU van, ebbe is bele rakhatom akár a P8600ast? Csak mert az már 45nm-en készült és 1066FSB-je van. Nem csak a 800ast lehet belepakolni?
-
cellpeti
nagyúr
nem tudja valaki, hogy milyen procival szerelték még az SL500asokat? Múltkor megtaláltam, de most nem találom
-
cellpeti
nagyúr
Hát a hangra még nem találtam megoldást...
-
cellpeti
nagyúr
lapa: az X200as-t úgy értettem, hogy az X200 széria. Mivel olvastam, hogy van belőle x200s, x200, x230, x220i
-
cellpeti
nagyúr
lassan imába foglaljátok azt az x200as gépet, de nem kicsi az a 12"?
most nézem, hogy nincs rajta touchpad...tudom, hogy jó az a pötty, de...
hát nekem a max az 13,3" lenne
-
cellpeti
nagyúr
válasz
yodamastah #32026 üzenetére
na jóvan akkor... köszi. Hát most azért is szedek össze zsét a 9 cellás akksira. vagy egy új 6osra. Amúgy P-s procival jobban bírná, igaz?
Ki hogy használja amúgy? Meg kell várni míg teljesen lemerül és úgy feldugni töltőre, vagy közbe is rá lehet, ha már csak 15-16 perc van, vagy akkor még nem szabaD?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Előbb utóbb gondjaim lesznek az akksival! Most kiegyensúlyozotton van, max fényerő és 69% 48 perc.Melyiknek lehet hinni a Power Managernek, vagy a W7-esnek?
-
cellpeti
nagyúr
a 9 cellás akksi mennyire emeli meg a gépet? Illetve vajon azzal mennyit bírna?
Lehet lesz bele egy P szériás proci, ahogy néztem azért az kevesebbet eszik
-
cellpeti
nagyúr
az normális, hogy mikor lehúzom töltőről a gépet, akkor a képernyő is elmegy egy pillanatra. Olyan mint mikor driver települ és felbontást vált, úgy villan.
-
cellpeti
nagyúr
ha winfos újratelepítés után...elég, ha Lenovo System Update-t? Az felrak mindent,ugye?
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
válasz
J00hnny #31883 üzenetére
néztem a linket, System Update is megvolt. Más gond lesz. Most néztem rajta filmet, lehajtottam a fedelet és elkezdett üvölteni a gép recsegő hangon, és azt sztem a mikrofon okozta. Arra tudok még gondolni, hogy a mikrofon csatlakozó lehet megtörve talán a keretben. Mindenképp szét fogom szedetni, de most jelenleg nem állok úgy, talán 1-2 hét múlva.
-
cellpeti
nagyúr
Ubuntu Live-on se megy a beépített mikrofon. Látja, hogy van, de nem megy. Egy videót tudna valaki, hogyan kell szétszedni? Illetve forrasztás gondja lehet vajon?
-
cellpeti
nagyúr
Na itt is az ACPI\LEN0014-vel van gondja a jó embernek, de még ugyan abban a hozzászólásában ír valamit az AUDIO dologról is. Lehet köze van a kettőnek egymáshoz?
-
cellpeti
nagyúr
SL500ban a webkamera mellett 2 oldalt van mikrofon, a jól látom, de nem bírom beüzemelni.
-
cellpeti
nagyúr
Teljesen szar ez a rendszer ami most fent van. Újratelepítek és utánna remélem minden jó lesz
-
cellpeti
nagyúr
az a vicc, hogy hiába nyomkodom a Lenovo Care Button-t nem hozza elő a BIOS-t
-
cellpeti
nagyúr
SL500ban a webkamhoz nincs beépített mikrofon?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
audi100td #31741 üzenetére
éjszaka elindítom rajta ezt az aksis dolgot, hátha segít. Amúgy eddig nagyon tetszik, és az én igényeimnek elég is. Volt HP6910p-m, de azt az én véleményem szerint magasan veri. Mind anyaghasználatban és nekem sokkal jobban kézre esik, mint a HP pedig az 14" volt. Ha ez a Thinkpadok alja, akkor bele se merek gondolni, hogy milyen lehet a csúcskategória.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
audi100td #31735 üzenetére
sztem gyári. Most már látja, mert ráfrissítettem a dolgokra, de most meg "csak" 68%-ig tölt fel, ami jó, főleg amennyiért vettem, de jobb lenne 100%
Gondolom egy akksi meg horror áron lehet bele venni. Majd ha ez beszart veszek egyet.
Köszönöm a toolbox-ot!
Illetve még egy olyan kérdés, hogy mennyi ramot lehet bele tenni és hány slot van benne?
2slot 4GB ram, vagy 4slot és 8GB?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Feltettem a Power Management 6-ot az SL500-ra, de azt írja, hogy nincs akksi telepítve! Ez miért van és mit tudok tenni? Illetve a bal oldalon vannak a hangkezelő gombok és a villáskulcs. Ahhoz mit kell feltenni? Mert végigmentem a honlapon, fel is tettem mindent ami a W7 64bit-re volt írva, de ezek most se működnek
-
cellpeti
nagyúr
üdv
jövő héten végre boldog tulajdonosa leszek egy SL500nak(tudom azt mondtátok nem olyan jó, de nekem a webkamera nagyon fontos dolog benne). Majd írok róla, ha megjött.
-
cellpeti
nagyúr
mindegyik SL500ban van webkamera?
Illetve használ valaki R61 és SL500ast?
Az a helyzet, hogy általános használatra kell nekem csak. Néha egy nagyon kicsi CAD. De ahogy nézem a youtube-on, nem igazán sikerült ez az SL500as gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged