- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
franc0
őstag
válasz
franc0 #38160 üzenetére
Az első lelkesedés elmúltával azért meg kell említeni, egy picit zavaró hogy nem matt és kikapcsolva buzililás színe van.
Az U2311h-m mellett kicsit sárgás a színe (remélem ezen tudok segíteni majd), de a ProBook 4530s-em alázza.
A régi kijelzőt meg lehet valahogy hekkelni, hogy használhassam asztali gépen?
-
franc0
őstag
válasz
franc0 #38153 üzenetére
Először is köszönöm fi:zi'k fórumtársnak a beszerzést, Gondwana-nak a tippeket..
A kijelzőről:
Első fél órában állkeresgélés, tényleg nagyon megérte ennyiért. Most már a kalibráción gondolkodom, szerintem tud ez még többet. A korábbi kijelzőhöz képest a max fényerőm is sokat javult.A beszerelésről:
Szedtem én már atomjaira ezt a gépet, de akkor a kijelzőhöz nem nyúltam. Megizzadtam... Nekem megvolt 2 óra elejétől a végéig. Ebből fél óra az üveglap és a ragasztómaradékok eltüntetése. -
franc0
őstag
AFFS
Többit ha összeraktam. -
franc0
őstag
válasz
mustang28 #38084 üzenetére
Olyan boltból vedd, amiről tudod hogy korrektek és gyorsan intézik a gart. Az Agility3 esetén többször hallani meghibásodásról, mint más SSD-k esetén.
Nem kell betojni, kb 95% hogy jót fogsz ki, csak jelzem.fi:zi'k
Akkor asszem ideje előbányászni a horgásztáskám valami jó kis 12-es damilért -
franc0
őstag
válasz
buvartacsko #37937 üzenetére
Kényelmesebb ha nem lóg ki. Nem véletlenül van 2 akksim, ha tényleg kell a plusz üzemidő, felülemelkedem ezen az apróságon.
-
franc0
őstag
válasz
Giovanny #37669 üzenetére
Az elméleti max sebességet nem éri el semmi se... Csak a tervezőasztalon.
Lefordítva: amit vártál, az hülyeség.Ez itt egy Samsung 830 64GB SSD a SATA2 asztali gépemben. 500 körül tud olvasni az SSD, a SATA2 limit papíron 300. Az eredményt látod...
De egyébként ki nem szarja le hogy 250 vagy 300 a szekvenciális olvasás... az égvilágon semmit sem számít. -
franc0
őstag
válasz
yodamastah #37042 üzenetére
Enyém is dögrováson van sajnos :c
Ráguglizva nem csak ketten vagyunk, van akinek LCD kábel csere megoldotta. -
franc0
őstag
-
franc0
őstag
Ennél drágább nem kell neked.
Viszont mindenképpen kellene bele egy SSD-t venni még külön. Mondjuk egy 256 gigás Samsung 830-at. -
franc0
őstag
-
franc0
őstag
válasz
szektamokus #36964 üzenetére
Nekem is megbolondult most a melegtől egy kicsit, úgyhogy kapott egy TPfancontrollt.
50 fokig legkisebb fokozat (ekkor még hangtalan), felette tombolhat. -
franc0
őstag
256 gigás SSD bruttó 40 ezerért.
Kőkemény. -
franc0
őstag
válasz
fracture333 #36793 üzenetére
Tökugyanaz a hardver van benne.
A különbség a kijelző mérete. -
franc0
őstag
válasz
audi100td #36759 üzenetére
Kapott új FW-t, és csak 22 ezer a 120 gigás.
friss teszt
Részemről ajánlott. -
franc0
őstag
válasz
!Overdose! #36716 üzenetére
Erre mondjuk éppen megfelel a telefon vagy egy olcsó tablet is.
Nem győzködlek, csak mondom. -
franc0
őstag
válasz
!Overdose! #36710 üzenetére
Nekem van 40 gigás Intelem, 12 giga szabad hely van rajta full belakás után.
Win7Prof x64 minden update és service pack, Office és minden szükséges dolog.
El lehet férni. -
franc0
őstag
válasz
fi:zi'k #36422 üzenetére
Te állítod be.
Egyébként félreértitek, engem mindig beenged. Amikor nem, akkor tényleg én cseszem el.
Nálam most az van, hogy bekapcsolom és kiírja hogy Please Wait. Próbálja detektálni az olvasót, de nem találja.
Tehát az ujjazásig se jutok el.Ezt amúgy néha csinálta a sör előtt is, de most egymás után 3x. Majd otthon még próbálkozom, de dolgozni is kell néha
-
franc0
őstag
válasz
franc0 #36247 üzenetére
Próbálkozom mindennel, az előbb sikerült balfasz módon rajtahagyni a telepet, miközben rádugtam a billt.
Ettől bekapcsolt, de BIOS-on nem jutott túl, kikapcsolt.
Kikapcsolva tölti amúgy az akkut, ezt tegnap reggel még nem tudta.A csere billt még nem tudtam elintézni, a fentiek fényében van esetleg diagnózis?
-
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #36257 üzenetére
Köszönöm a kedves felajánlást, de remélem megoldódik a posta mellőzésével.
-
franc0
őstag
Van egy kis gond az X200-ammal. A hétvégén legénybúcsú volt...
Kapott egy kis sört a bill, tényleg nem sokat, és azonnal ki is folyattam. Működött a gép, aztán kikapcsoltam, akkut kivettem.
Másnap már nem indult... A bekapcs gombra nem reagál, de ha rádugom a töltőt, ég a LED a kijelzőn. Így hát reménykedem hogy nem alaplap. Totál szétkaptam, belül gyanús nyomok csak az LCD csatija környékén voltak, de nem a csatlakozónál, hanem a vázon és azon a vékony fémlemezen.
A billt kimostam, most szárad, addig hálás lennék valami épkézláb tanácsért. -
franc0
őstag
Ma jobban megéri használt T400-at venni, mint használt T410-et. Egyetlen esetet kivéve: ha dokkoló nélkül akar valaki digitális monitorkimenetet.
Pont.
-
franc0
őstag
válasz
Napfénysüti #35924 üzenetére
Ideje elkezdeni ismerkedni vele, életmentő lehet. Legutóbb például:
Kivételesen nem backupoltam már egy ideje egy fontos merevlemezem, persze hogy beszart.
Próbáltam rack-kel rádugni gépekre és visszanyerni az adatokat, teljesen esélytelenül. Több Win7-es és egy Win8-as gép is azonnal csontra fagyott, amint rájuk dugtam.Hazavittem és rádugtam a kis Ubuntus laptopomra (van egy régi notim csak ezért), mintha semmi baja se lett volna, mint kés a vajban... Egyszerűen elképesztő.
-
franc0
őstag
Tévedés, a 2540-ben még nem 2,5", csak a 2560-ban.
Chaser
X220t teszt -
franc0
őstag
Olyan boltból vedd meg, ahol a webshopot nem balfaszok töltik fel. Pl. A4Team, MySoft.
A tabletekben alapból IPS van, az általad linkelt X220-ban nem. Ugyanakkor a tablet kicsit nagyobb, nehezebb.
A linkelt hirdetésre szerintem is csapj le. Megbízható eladó, jó gép jó áron.
-
franc0
őstag
-
franc0
őstag
válasz
cadeyrn #35478 üzenetére
"2 hét necces nagyon, mert kb annyi, amíg megjön az alkatrész."
És az kit érdekel. Te leadtad időben a gépet, felvesszük a jegyzőkönyvet és csá. A garanciaidő egyébként is kitolódik a szervizben töltött idővel.
Persze ha nem ragaszkodsz a jogaidhoz, akkor nem.Nekem még SOHA nem volt ebben az országban normális ügyintézésem, de amint levágták hogy vágom a jogaimat, egyből minden ment ahogy kell.
Balkánon így megy ez, jó vele tisztában lenni. -
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #35418 üzenetére
Tudnék behozatni pár hét múlva, de nyilván aki kimegy, viszi magával a sajátot. Ugyanígy hazafele.
Második laptopot meg már baszatnak a vámosok, nem? -
franc0
őstag
válasz
Chaser #35235 üzenetére
Éééérdekes, azt a kettőt ajánlod, amit hirdetsz
tresh
Átszereled a vinyórol... Méretre tökugyanaz, mint egy átlagos notivinyó. A Samu nem, mert az csak 7mm magas, de azt is ugyanúgy be lehet tenni a keretbe.
Ha nem így lenne, adnák hozzá...Chaser
Én láttam már ennyiért X201-et itt az aprón. Kérdezd csak meg audi100td fórumtársat -
franc0
őstag
Én 120 gigás Vertex 3-at vennék. Jó és olcsó most.
60 gigás kategóriában Samu 830 a jó választás. Tudni kell, hogy a kisebb méretű SSD-k jóval lassabbak szekvenciális írásban. Mivel a 830 ebben a témában erős, viszonylag jó értéket kapsz. Esetleg Vertex4, de azt szerintem csak drágábban találsz, nem éri meg a felárat.
Nekem kettő is van 830-ból, de nem azért mert ez a legjobb, csak ezt dobta a sors.LonGleY
T400, T410, X200, X201. Van miből válogatni. -
franc0
őstag
Srácok, tegnap elkezdett furcsa grafikai hibákat csinálni az X200-am. Halálozna az Intel GPU??
-
-
franc0
őstag
válasz
Giovanny #35137 üzenetére
Többféle is jó bele, de én maradnék az Ericssonnál.
Persze nem innen, nem ennyiért. -
franc0
őstag
válasz
Giovanny #35135 üzenetére
Ez így van. A tiédbe viszont Samsung 830 kell.
Más:
T530 teszt a notebookcheck-en. Nekem nem adja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest