- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
soldi3r
veterán
ma elengedtem a T40-em kezét (na meg nem mellékesen egy gericomét is)
és megjött az új jövevény, egy X60s, természetesen nem makulátlan állapotban
X60s-en belül voltak különböző hűtők? jól láttam, hogy itt már elegendő a ventit cserélni? még nem nyektettem a gépezetet, de kapsából cserélném -
soldi3r
veterán
válasz
audi100td #21972 üzenetére
én a T61 után pártoltam át a dellhez
sok gond volt vele, pl a melóhelyen nem 1 gépen látványosan nem kicsit megrepedt a kijelző fedél a felső sarokban, palmrestből estek ki a gombok, a nyekergést a gyártósortól nem hallottamha megszűnt az áramellátás a dokkolóban, akkor meg menetrend szerű kékhalál
most barátkozom az X6x szériávalotthonra pedig szoktatom magam a W széria gondolatához
-
soldi3r
veterán
nekem még nem volt világítás nélküli TP-om, egyáltalán létezik olyan?
-
-
soldi3r
veterán
válasz
audi100td #21671 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy ami egyszer nem sikerült, az másodszorra sem biztos, hogy fog
az ssd-s topikból utlojára ma panaszkodtak egy vertex2-re
persze lehet, hogy az új jó, de én a saját gépembe nem merném beletenni
a legkevesebb panaszt a kingstonnal és a samsunggal kapcsolatban olvastam
én az ár, a teljesítmény és a fogyasztás miatt döntöttem a samu mellet(#21669) Gondwana, hú, ez igen
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #21594 üzenetére
erre jó egy androidos telefon
(call filter)
-
soldi3r
veterán
nálam a 32-es csisszes, most 20 giga a rendszer és még nincs rajta semmi
20%-ot meg illik szabadon hagyni itt isnem ugrom még bele, az X szériába, majd ha ez egy kicsit kiforrottabb technika lesz, gondolok itt a normál boot-ra meg nevesebb gyártókra
nekem kell a rendszernek az ssd, és legalább egy 64-es -
soldi3r
veterán
ezt nem is tudtam, a monitorom vga-dvi kábellel használtam, akkor ezek szerint az digitális és analóg jeleket is fel tudott dolgozni ugyanazon a bemeneten?
az átalakítónak van egy olyan előnye, hogy hangot is közvetít -
soldi3r
veterán
válasz
Cyberpunk #21451 üzenetére
kevés rá a gar. ennyiért
olcsóbban is kapsz T400-at: pl ezt a gépet már láttamszerk. sry, benéztem, T500...
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #21348 üzenetére
normál használatnál nem annyira észrevehető, főleg ilyen kis képernyők esetében
nálam csak acad-nál sok a fekete, az meg 14"-on amúgy is használhatatlan lenne -
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #21319 üzenetére
ez tény, alkalom szerűen lehet látni felhősödést
de nekem ennyit megér az üzemidő hosszabbítása -
soldi3r
veterán
dupla
-
soldi3r
veterán
valaki nyugtasson meg, hogy a T40 után ez előrelépés lesz
-
soldi3r
veterán
én egy szamtech nevű kollégával szenvedtem, volt fenn egy halom hírdetése, de se képet se service tagot se semmit csak leírást volt halandó adni
-
soldi3r
veterán
válasz
molochtomika #21236 üzenetére
hol vannak már a jó T szériások...
-
soldi3r
veterán
az X60-ról mik az általános vélemények? még mindig a barátnőm T40-ét cserélném le
-
soldi3r
veterán
válasz
thomasvold #20952 üzenetére
pl ez enyémben is másfél giga van
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #20797 üzenetére
az ibm-mel egyetértek, de a lenovo nekem már kínai
mondjuk már dellből sem az igazi a lengyel
toshibám még nem volt, 1-2 átment már rajtam, de azok elég hulladékok voltak, pedig 150-200 között mozgott az áruk -
-
soldi3r
veterán
válasz
audi100td #20662 üzenetére
(sajnos) én is hasonló területen mozgok, úgyhogy nem szűkíteném ezt kizárólag erre a márkára
amióta ez a tömeggyártás dolog ennyire elindult, nem mindegy, hogy pl beültető fej karbantartás előtt vagy után, hőprofil mérés előtt vagy után esetleg műszakkezdés elején, vagy közvetlen műszak vége előtt stb. gyártották le az adott terméket
én inkább a szervizek hozzáállásán vagyok meghökkenve, pedig ezek a gépek pont az miatt kerülnek ennyibe, hogy a szervizben ne heteket töltsön a masina, hanem 1 max 2 nap múlva házhoz jöjjenek
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #20595 üzenetére
nekem nem az első még nem volt vele gondom, aztán lehet, hogy majd lesz, de a lenovo amúgy is kínai
-
-
soldi3r
veterán
nah, sikeresen belefaragtam a long hűtőt a t40be, mivel tudnám megmérni a gpu hőmérsékletét?
-
soldi3r
veterán
a kis t40 elkezdett olyat csinálni, hogy nem minden esetben ismeri fel az usb-s eszközöket, van hogy működük, van amikor csak 1.1-en, újratelepítettem, lefrissítettem, de nem oldódott meg a probléma
esetleg valakinek van valami tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- The First Berserker: Khazan
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged