-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
renee7 #74105 üzenetére
Nekem eddig mindent rendesen leszedett a TVSU, és nem ez az 1. TP notim, sose volt ilyen gond.
Amit tudsz tenni: Hirens BootCD-ről az Unknown Device-al beazonosítod mihez hiányzik a driver és manuálisan leszeded. Az is lehet hogy valamihez rossz drivert raktál fel (bár az intelligensebbje nem engedi magát feltenni ha nincs jelen hozzá a hw), esetleg lehet próbálkozni a többféle LAN / WiFi / BT, cardreader driverrel, jellemzően ezekből szokott millióféle kiszerelés lenni, hátha.
De a legjobb a Win reinstall, LAN driver fel, TVSU fel, aztán had szóljon...
-
Dr. Akula
félisten
Tudunk valamit a következő TP generációról (Skylake procis)? 90 fokos fedél, F gombok hiánya, stb. butítás lesz rajta?
-
Dr. Akula
félisten
Valaki tudja miért ekkora sláger most a csak 90 fokig nyitható kijelző? A normális megoldás helyett becsúszik a fedél a noti mögé, lehetetlenné téve a hátsó részt portok vagy nagyobb aksi használatára, a kijelző meg max derékszögben nyílik. Félek hamarosan ez is jön TP-re.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
ezsolti #45869 üzenetére
Azt se tudták megmondani hogy hardver vagy szoftver hiba?
Még amikor Acerem volt, annak volt ilyen hibája, hogy a konkurrenseknél 128 MB-tal szerelt GPU-t itt 64-el szerelték csak, és valszeg ezt nem kezelték le, azt hitte a gép hogy itt is a szokásos mennyiség van, pakolhat bele bőven, közben meg nem volt. Legalábbis másra nem tudtam következtetni a jelenségből. 3Dmark és egyéb kis programok lefutottak rendesen, de amint egy valós játékot indítottam, na ott kékhalál. Annyi derült ki róla hgy szériahiba volt. Lehet valami ilyesmi (nyilván nem pont ez) van itt is?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Kiss67 #45836 üzenetére
Gondolkodtam én is egy nvidiás T430-ban, de nem mertem bevállalni, mert nem tudom mennyire párosítja a drivereket a TVSU, kell-e paráznom minden frissítésnél hogy azután is menni fog az Nvidiára átkapcsolás, vagy majd csak az azutáni frissítésnél. Ha meg már integrált, akkor inkább 12", mint 14. De 1600x900-ban, _működő_ optimussal az se rossz.
ezsolti:
És mit mondtak, mi a hiba oka? -
Dr. Akula
félisten
válasz
MrPetya19 #45830 üzenetére
Nem pici az, a bilentyűzet ugyanakkora, csak a felesleges üres sávok vannak mellőle levágva, így lesz belőle 12". 14"-et csak akkor vennék ha 1600x900 felbontású, és dPGU-s. Mobilitás szempontjából viszont mindenképp 12". Dokkolót viszont mindenképp ajánlok hozzá, akár 12", akár 14". Nekem Ultrabase van, egyedül a beépített DVD író miatt nem cseréltem le, de az USB 3.0 nagyon hiányzik róla, ha most választanék, inkább mini dock lenne.
-
Dr. Akula
félisten
Most cseréltem SSD-t az X230-ban, hát ez az új "olcsított" keret micsoda gány... Eddig ugye a kihúzó fül a kerethez tartozozz, ha másik vinyót / SSD-t raktál bele, ahhoz is jó volt, most meg csak a gyári SSD-re van ráragasztva, keret az nincs (biztos spóroltak akár 5 Ft-ot is), ha másikat raksz bele, akkor szopjál csak vele. Ez elég igénytelen!
Még jó hogy van óráscsavarhúzó készletem, azzal ki lehet piszkálni.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
eric.cartman #43626 üzenetére
Nekem volt már ilyen is, olyan is, amíg csak billentyűzettel is lehet használni, és megvan benne minden szükséges funkció, addig nekem mindegy milyen.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Gondwana #43184 üzenetére
Én nem arról akarok bootolni, hanem az előtelepített oprendszert arról telepíteni recovery cd helyett. Magyarul egy recovery pendriveot akarok csinálni, hogy ki lehessen hajítani a cd-t, mert akkor nem kéne Ultrabase dokkoló, lehetne USB3-as mini dockot is használni helyette. Az is jó ha le lehetne "ghostolni" a recovery partíciót, és valami pendriveról bootoló "ghosttal" felpakolni, mondjuk egy új SSD-re.
Eddig az Acronis TrueImaget ajánlották itt, de mostanában arról is olyat olvasok hogy már az is szar mint a Norton Ghost. Akkor mi az ami jó most?
-
Dr. Akula
félisten
Azt meg lehet oldani hogy pendrivera rávarázsolni az előtelepített TP-s oprendszert, de úgy hogy arról lehessen bootolni is?
krobi227:
A 320-as Edgeben Homokos Part CPU van, az ahhoz járó alaplap tudomásom szerint nem támogat SATA3-at. A hasonló generációs X220-ban is csak SATA2-es SSD volt (Intel X-25M). Mondjuk sok különbséget nem vettem észre a mostani SATA3-as Intel 520-as SSD-vel, szal szerintem tökmindegy. Ha jó SATA2-es SSD-d van, mint az X-25M, akkor répa. Ha nem vagy benne biztos, egy jófajta SATA3-as (Samu 830, 840 Pro, Intel 520 (és a többi Marvel vezérlős konkurrencia), OCZ Vector) is garantáltan kihozza a SATA2-ből amit lehet (visszafele kompatibilis), de HomokErőt (SandForce) véletlenül se vegyél, csak azért mert úgyis csak SATA2-t tud a gép. Mert az ahhoz is szar (már amennyiben Word és Excel fileokon kívül mást is pakolsz rá). -
Dr. Akula
félisten
X230-hoz vennék világítós billentyűzetet. Elvileg a 04W3078 és 04W3152 CRU jó hozzá a Lenovo szerint. Itt hirdetnek 04Y0543 CRU-sat.
Ez vajon eredeti, vagy vmi utángyártott?
-
Dr. Akula
félisten
Vajon ez most jó lesz nekünk? Remélem nem fog leépülni.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
kosztya2025 #42855 üzenetére
Ha egy TP-vel probléma, van, akkor bármi mással legalább 10x annyi. Ha ez melegszik, a konkurrencia mégjobban fog. Ha kell a dGPU, még így is ezzel jársz a legjobban.
-
Dr. Akula
félisten
Én egy ThinkPadet nem sértek meg azzal hogy a többi gyártóhoz hasonlítsam.
Csakis a saját elődjéhez. Ezen az újon már többször volt hogy kihagyott betűt, mert nem jó helyen, vagy elég erősen nyomtam meg, a hagyományos TP billentyűzettel ilyen nem volt. Meg az F gombokat állandóan hesszelni kell, mert nincs 4-esével elválasztva mint ahogy kéne, így kézzel nem megállapítható melyiken állok.
X220-ban is volt USB3-as, de csak a legfullosabbak, 2.7 és 2.8 GHz-es i7 procisak. Az még most se 200k, inkább 270. Annyi mint a legolcsóbb i3-as X230, csak i7 procival, és az biztos IPS paneles (újkorában 500k+ volt, ennyiért alap).
-
Dr. Akula
félisten
X220-at akartam írni, most nézem hogy X200 lett belőle.
A lényeghogy abbn is ugyanaz a Sandy Bridge van mint az i3-as X230-ban, tehát sok értelme nincs az utóbbinak. Meg a 220-nak még frankó TP billentyűzete van, a 23-nak meg ilyen kommersz vacak. Mondjuk ezt is meg lehet szokni, de nem TP minőség.
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
subidu #42777 üzenetére
Ráadásul az i3 proci nagy átverés, eddig még csak 2000-es sorozatút láttam X23-ban, ami azt jelenti hogy előző generációs Sandy Bridge, ami alapvetően nem lenne baj, csak a GPU is ebben van, így HD 4000 helyett csak HD 3000 van benne.
500k-ért sztem kevés az i5 proci, annyiért már jár az i7. Mondjuk ez. Igaz, ebben nincs dokkoló (viszont 9 cellás aksi igen), de 530-ért már van, vagy veszel egyet 40k-ért (de abban még nincs dvd író).
-
Dr. Akula
félisten
Ez ilyen. Az Intel és ATI / Nvidia drivernek együtt kell működnie egymással az átkapcsolásért, ha az egyik frissül, nem biztos hogy a másik továbbra is képes együttműködni azzal. Ahhoz is kell egy frissítés, ami jó esetben majd jön valamikor. Ez asztali gépek esetén is így van, ezért nincs sok értelme az Ivy Bridgeben reklámozott hasonló technológiának, ott is ugyanez a szopás. Full AMD platformon a gyártó nyilván kiteszteli házon belül, hiszen mind az iGPU és a dGPU a saját terméke, de konkurrens gyártóval nem fogja. Intel procihoz meg nincs Intel dGPU, ott csak a szopás marad. Ezen max a Lenovo tud segíteni, ha a TVSU addig nem rakja fel az új frissítést amíg a másik GPU-hoz is nincs meg a problémamentes (vagy csak akkor ha továbbra is jó hozzá), más nem. A Win8 a T400-hoz valszeg nem hivatalosan támogatott, nem tartom valószínűnek hogy a Lenovo ezzel foglalkozna. Én is ezért mondtam le az ilyen mókáról (bár ha a TVSU ezt lekezeli akkor nincs gond, de ki tudja).
-
Dr. Akula
félisten
Ha veszek Win8-at a gépre, a TVSU a speckó Lenovo drivereket ([link]) fogja felpakolni, vagy csak az alap gagyikat?
-
Dr. Akula
félisten
Miért nem lehet letölteni a ThinkVantage System Updater 5-öt a Lenovo-tól? [link]
-
Dr. Akula
félisten
válasz
buvartacsko #34847 üzenetére
X220-ból nekem is az van, de 230-ból még csak simát láttam (200 nit, ami nem IPS). A mysoftnál komolyabb árlistában is IPS-ként szerepel? Azoknak nem hiszek, minden típusnál ugyanaz a leírás, full kamu az egész.
-
Dr. Akula
félisten
X230-ból nincs IPS paneles, vagy csak szokás szerint Hungarisztánban nem lehet kapni?
-
Dr. Akula
félisten
Minden ami a tartozéklistán szerepel, azt javítják gariban. A Windows serialt nem fogják pótolni, ha olvashatatlan, akkor buktad. Recovery lemez igényelhető a szervízben, gariidőn belül. A Kingston biztos jó bele, többit nemtom. Ki kell próbálni, notinál nem nehéz elvinni a gépet a vétel helyszínére.
-
Dr. Akula
félisten
Mindig is az lesz, Abu85 szerint a szoftveres atkapcsolasok mindig függeni fognak a driverek "összhangjatól", ha egyiket frissítik, mindig ott a para hogy nem fog visszakapcsolni a masikra. Én is azért tettem le róla, ez így túl nagy ar, fontosabb a stabil, kiszamítható működés.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
MrSealRD #32836 üzenetére
A 830 az frankó. OCZ-vel nemtom mi a baj, a SandForce-al van baj, hogy csak tömörítetlen adatokon hozza a reklamozott szintett, amúgy felére esik a teljesítménye. De az minden SF-es SSD-vel ugyanígy van. Samu 830 vagy Intel X-25M a legjobb valasztas. Utóbbi még 32 nm-es, jobban bírja a gyűrődést, és amúgy is egy etalon.
-
Dr. Akula
félisten
Mi a baj a sebességével? Nekem X-25M van, az szélvész. A SATA3-as Vertex3-am se gyorsabb a valóságban. Elvileg a V-s a lassabb típus, de az M 270/70, ez meg 270/205?? Ha ez tényleg igaz, nagyon megéri.
Nemcsak a bootot gyorsítja az SSD, hanem minden fileműveletet. Programok betöltését, mentést, swappelést. A létező legjobb tuning az SSD, főleg notiban. Egy duplaakkora proci vagy ram se képes ilyesmire.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
!Overdose! #32301 üzenetére
Most hogy nézem ez standard SSD, nemtom miért először mSATA SSD-re gondoltam hogy az ennyi.
Milyen az a miniPCIE SSD? Ugyanaz mint az mSATA?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
audi100td #32199 üzenetére
Én abból indultam ki hogy volt itt a PH-n cikk hogy a Sandynél jobban melegszik. Igaz, csak tuning alatt részletezték, nemtom alapból hogy áll a helyzet. A nyereséget bőven lehet kompenzálni áremeléssel, egy félmilkás notiba belefér pár ezer plusz. Ettől függetlenül lehet hogy leszarják, de azért a nagyfelhasználókkal szokás kivételezni. Kérdés hogy a Lenovot izgatja-e a téma. Pontosabban a Lenovo nagy, üzleti ügyfeleit.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
buvartacsko #32192 üzenetére
Én használok. Meg sztem mindenki akinek a sebesség fontos. Ha csak netezel, akkor elég a wifi is, feltéve ha nem szakadozik nagyon, de ha van otthoni hálózatod, akkor elég karcsú.
#32196 franc0:
Igen, de a venti csak hűti, nem lesz kevesebb az elvezetendő hőmennyiség. Nem fog felforrni, de többet fog pörögni a venti, ami +hang és hamarabb döglik be ha megy is. Ezek a kis ventik azért nem 14"-es asztali házventik. Csapágyas lesz előbb-utóbb, aztán vagy szervíz, vagy házibarkács. Jobb ha nincs rá szükség. És ha már ilyen egyszerű az orvosság (forrasztás a takony helyett), akkor miért ne? Egy Lenovo csak van akkora cég hogyha rászól az Intelre hogy nemár, akkor módosítanak. -
Dr. Akula
félisten
válasz
buvartacsko #32180 üzenetére
A tápcsatit legjobb dokkolóval megoldani, akkor nem kell dugdosni állandóan, így nem zavaró. Még X200s-en rászoktam a dokkolóra, azóta nem veszek anélkül.
#32183 soldi3r:
Szerintem önkicsomagolós .exe, simán felmegy.#32186 buherka:
Ami nem romlik el, azt nem kell megszerelni, ez alapszabály. Ugyanakkor én mindig frissítek BIOS-t amikor a Thinkvantage Updater felkínálja, még sose volt belőle probléma. 99.999% hogy neked se lesz.#32186 lapa:
Én 1440x900-ról váltottam vissza 1366x768-ra, az azért elég nagy veszteség. A jót könnyű megszokni. -
Dr. Akula
félisten
Reméljük az X230-ban már ólmot raknak a kupak alá, hogy ne melegedjen túl az Ivy.
-
Dr. Akula
félisten
Ez az új ZX Spectrum billentyűzet egyébként jobb vmiben mint a hagyományos, vagy csak olcsóbb?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
buvartacsko #31936 üzenetére
Hmm, ezen normális kurzor van, eddig félmagasról szóltak a képek. Erről már csak a 6-os blokk hiányzik. A prtscr gondolom kényszerből került oda, inkább egy 2. win gomb kéne, amit mostanában lespórolnak, pedig sok kombóhoz kényelmesebb lenne egy ott is.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
audi100td #31932 üzenetére
Nem is a ZX Spectrum gombokkal van bajom, hanem a félgombos kurzorral, meg az ins-del 6-os szétbombázásával. Olyan gagyifíling. A GPU (23.978 fps) meg az USB3 miatt viszont mindenképp jobb mint a Sandy. Nekem mostmár marad a Sandy, ha nem is sok, de 1 USB3 ezen is van, a 23.978-at meg benyelem, ez van.
-
Dr. Akula
félisten
-
Dr. Akula
félisten
válasz
franc0 #31326 üzenetére
Fajin. IPS paneles, latszik is rajta. Igaz a 900 soros felbontas hianyzik, mar eléggé megszoktam az előzőben. Mindig a visszavaltas a nehezebb, nem a jobbra attérés. A touchpadnal tetszik a rejtett gombos megoldas, kevésbé gany. Bar azt se bantam volna ha egyaltalan nincs touchpad csak trackpoint. Először furcsa volt a fedélzar hianya, de mivel nem szabadon lebegő, elég jól tartja magat, ezért tetszik. A kampós megoldasban mindig féltem hogy egyszer eltörik és viszlat, nem volt egy masszív darab - bar nem is akartam kipróbalni mennyire. Intel X-25M SSD van benne, a legjobb SATA2-es típus, bar hamarosan megy bele az 512-es Samu 830, csak előbb készítek telepítőlemezt hozza. Van USB3 is, igaz csak 1 db, de legalabb van. Meg persze Ultrabase, egyszer hozzaszokik az ember a jóhoz, onnantól mar alap. Még tesztüzemben van, ma vettem meg.
-
Dr. Akula
félisten
-
Dr. Akula
félisten
Nem a MHz-ben van nagy eltérés hanem a Turbo Boostban, egyikben van, masikban nincs. Ez inkabb energiatakarékossag miatt fontos. De van vagy 60 rongy eltérés arban, nem biztos hogy ilyen aron is fontos mindenkinek. Ivy Bridge-es notik elvileg június-júliusban lesznek, van aki szerint Q3-ig (tipikusan szeptemberi iskolakezdési szezon) nem lesznek forgalomban. Majd kiderül. Ha ki tudod varni, akkor érdemes, bar nem art szokni az ecseri piacos ZX Spectrum billentyűzetet, sajnos ide is begyűrűzött ez a konzumer mania (meg a félmagas kurzor gombok amitől agyfaszt kapok), és az ins-del 6-os blokk sincs mar meg. Fogyasztasban 20%-kal jobb az Ivy Bridge (csak a CPU, az egész rendszerre vetítve tuti nem lesz ennyi), integralt videoban meg nagy atlagban +50%. Ha későbbúgyis valtanal tovabb Ivy-ra, akkor valóban nem érdemes most +60k-t kiadni egy i5-ös notiért, addig megteszi az i3 is.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Borote #31304 üzenetére
Passz, nem lakok Esztergomban. Én az usanotebook.hu-t tudom itt Pesten ami frankó (biztos van több is, de tapasztalat csak ezzel van), ők akkor is segítenek ha a szervíz buzizik. Na nem mintha az IBM szevrízzel gondok lennének, én még anno Acert vettem naluk, és a hozzaallasuk nagyon korrekt volt. Igaz nem a legolcsóbbak, de ennyi pénznél mar van fontosabb szempont is mint par Ft. Amikor 300k-s gyari hibas notival a szervíz siman a vallat vonogatja és leszar, akkor rajön az ember.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
audi100td #31252 üzenetére
A vinyót sztem manapsag mar érdemes kidobni, és belerakni egy SSD-t. Mar 10k körül lehet kapni (persze nem 500 giga, sata3), még az is megéri a - nemcsak súlybeli, sőt főként nem azt - különbséget, nemhogy egy komolyabb. Nem is értem miért raknak még mindig HDD-t új gépekbe. Ilyen thaiföldi vizes vinyóarak mellett meg plane.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
audi100td #31246 üzenetére
Nem az ér meg pénzt, hanem az hogy annyival kevesebbet fogyaszt (= +üzemidő). Valszeg a kisebb fogyasztasra elég a kevesebb borda is, ezért vékonyabb. Nyilvan nem akkora a különbség hogy simat mar meg se érné venni, de ha egy fél órat hozzaad az üzemidőhöz, az mar elég jelentős. Meg 10-12 óra mellett is.
-
Dr. Akula
félisten
Full rollcage lett volna, csak lemaradt az u.
A kijelzőt is védi, míg az alap X-ekben levő nem.
Nem a villanyszamlan spórolas a lényeg, hanem az annyival hosszabb aksis üzemidő.
A "nézd az gyorsabb" sztem a konzumer gépeknél fő szempont, aki ilyet vesz, az a MHz-en és GB-on kívül ismer mas mértékegységet is.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
soldi3r #31212 üzenetére
Nekem X200s volt ezelőtt, SL9400-zal, teljesítményben teljesen elég (a karcsú GPU miatt jaték úgyse jön szóba, bar 1-2 nagyon low-end mehet rajta), a döntő tényező inkabb a fogyasztas.
Valamint az hogy "s" és "t" modellekben fll rollcage van, mezei modellben nem, és allítólag ezzel együtt vékonyabb is (nem volt nekem sima). Én tuti az "s"-est venném.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
buvartacsko #31004 üzenetére
Az X201-ben is ([link]), mégis 25W. GPU nélkül 17W lenne az LV-s proci. Csak ilyet ma mar nem divat gyartani.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
yodamastah #30067 üzenetére
yo!
-
Dr. Akula
félisten
válasz
amargo #29992 üzenetére
Elindítok vmi programot és fél percig gondolkodik hogy most akkor végrehajtsa-e. Aztan van amikor egyből csinalja. Nem magaval az SSD-vel van probléma, mert van jópar SSD-m (Samu 830, 2x Intel X-25M, GSkill Falcon (= OCZ Vertex 1), OCZ Vertex 3), de egyik masik se csinalja, csak ez a szar Vertex3.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
amargo #29992 üzenetére
Elindítok vmi programot és fél percig gondolkodik hogy most akkor végrehajtsa-e. Aztan van amikor egyből csinalja. Nem magaval az SSD-vel van probléma, mert van jópar SSD-m (Samu 830, 2x Intel X-25M, GSkill Falcon (= OCZ Vertex1)), de egyik masik se csinalja, csak ez a szar Vertex3.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
fordfairlane #29983 üzenetére
Nekem is van egy Vertex3 az asztali gépben, nemigazán jött be, időnként (elég gyakran) lelassul vele a rendszer, mintha nem lenne elég RAM meg gyök2-es sebességű a "vinyó". De néha teljesen jó, csak elég lutri, 50% esély mindkettőre. Asszem megy vissza a rendszer az X-25M-re, leszarom a SATA3-at. Másnál is van ilyen?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
azbest #29978 üzenetére
Nemsok mindenre. Belemegy a 9.5 mm magas SSD is (pl. OCZ Vertex).
Ja de, előtte a recovery partíciót (vagy az egész vinyót) mentsd le a gyári vinyóról, és rakd át az SSD-re!
Nekem GSkill Falcon volt (9.5mm magas) TP X201s-ben, én vinyó nélkül vettem, OEM Win7-et (lülön vásárolt) raktam rá, tökéletesen működik.Volt T61-em is, az csak vinyóval, ott se gond a csere. Asszem a T42-nél volt olyan hogy nem mindegy mit raksz bele, ezeknél nincs ilyen.
-
Dr. Akula
félisten
A szervízben igényelhetsz telepítőt, de asszem csak ha még garis a cucc. Idő mire meghozzak. Win7-et csak úgy tudsz rarakni ha veszel egy OEM vagy BOX-ot, és siman ratelepíted. Ha nem azzal jött gyarilag, akkor nem adnak hozza telepítőt a szervízben se, de serial híjan sok értelme nem is lenne.
-
Dr. Akula
félisten
Úgy tudom hogy TRIM-ből 2 féle van: hardveres és szoftveres. Utóbbi a régebbi (pl. OCZ Vertex), ehhez Win7 kell, az előbbi meg megy automatikusan, az SSD vezérlője altal. Ezt nem is hívjak TRIM-nek, mert az tulajdonképp maga az OS utasítas az ürítésre, de parasztnyelven ezt is így írjak, mert ezt a varazsszót ismeri a júzer. Nemtom amit te veszel az milyen, de hw-es esetben tökmindegy a csatoló típusa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- MotoGP & WSBK
- BestBuy topik
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest