- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hardver aprón a notebook ramokra lehet valahogy szűrni? iszonyú káosz van
mindegy hogy 2x2 v 2x4gb csak legyen valami -
Integra
titán
válasz
audi100td #17177 üzenetére
asszem ez az oldala
ha mégis idővel ssd kéne, akkor nem lesz jó? -
Integra
titán
tényleg, t61-hez van valami bios frissítés? érdemes ilyennel foglalkozni?
-
Integra
titán
megjött a t61-em, egész rendben van külsőre is, eltekintve a fedlap első két sarkától, ahol picit megkopott, amúgy makulátlan klavi, etc, csak ki kell pucolnom még.
van valami baja a gépnek a win7 64bit-tel vagy a thinkvantage szoftverekkel?
most fogok majd reinstallt csinálni, mert a német win-t nem tűröm -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
audi100td #17090 üzenetére
az a baj, hogy valszeg azt nem tudom megvárni vele..
és ilyen kijelzőset soha nem veszek, ez rájuk is rohadhat akár.mdk: nekem se volt soha szélessel bajom, már csak azok vannak alapvetően nekem is, de ez egy vicc, netbook-ot ilyen felbontással 100e alatt is kap az ember...
-
Integra
titán
válasz
mitulabattyi #17087 üzenetére
azt hiszem nézek egy most kifutó erősebb és jól felszerelt t410-et...
ennyi pénz ezért ezzel a kijelzővel... gyanítom a másik 14-es kijelző használható felbontással meg egy százassal drágább lesz.. én nem értem a lenovo-t. -
Integra
titán
elképzelhető. sajnos a kinti router-hez nincsen accessem, csak a tulajtól kapom a lakáshoz, albérletbe foglaltatva. nem hiszem hogy szívesen látná, ahogy buherálom a gui-ján..
ugyanakkor az öreg azt mondja, hogy neki meg stabil teljesen.végre beélesedett a trackingnumber is, jeeee, telefonom már izzítva van az értesítésekre
-
Integra
titán
válasz
KTibxx #17000 üzenetére
ez engem is érdekelne.
gyanitom 2x1gb-os modullal kapom, úgyhogy 2x2gb-os kitet kell vennem hozzá.
asszem az alaplap fsb-je 800mhz-es, ahogy a cpu felé is ennyi megy, ezek után 800-as ddr2 ram kell hozzá igy látatlanba, gyorsabbnak nem tudom, hogy van e értelme. ha 1066-os fsb lenne az alaplapon, akkor a ram is lehetne 1066-os, de az ezeknél még asszem nincsen, csak 800-as -
Integra
titán
válasz
lezso6 #16994 üzenetére
nézd meg a pontos paramétereket a kettő között. ennél volt olcsóbb t61 és drágább is. ez az arany középút volt. ha a te géped karcmentes és magyar klavis, talán eladható majd 110 környékén. főleg ha az eladás időpontjában semmi mást nem lehet kapni csak angol billentyűseket, mint az én esetemben.
-
Integra
titán
na itt aztán annyi van, én már ki sem igazodok rajtuk, hogy mi kell notebook-ba..
-
Integra
titán
miért? nem passzentos az ssd, hézag lesz és azt ki kell tömni?
audi: nemtom, valóban soknak tűnik, ha már hdd-ről beszélünk. 7200-es? mennyiért vesztegeted? a mostani 40gb a t42-ben nagyon kevéske, de 2 év alatt egész megszoktam, hogy mást nemtok csinálni, csak netezni vele
ez a bajom az ssd-vel is, hogy úgy megtömök 80-120 gigát pikk-pakk... alapvetően a notebook megy letöltéshez is, mert 700w-os tápú asztali értelmetlen rá.
-
Integra
titán
igen, lehetett volna, de a céges dellem is ilyen felbontású, nagyobbat szerettem volna, viszont laptopnak a 15-öst már nagynak találtam, úgyhogy ez maradt az arany középút. írok majd ha megjött, kíváncsi vagyok.
a hdd-t valami gyorsabbra és nagyobbra majd ki kell cserélnem, szívesen fogadok tippeket, ajánlásokat. megbízhatóság és sebesség a lényeg. -
Integra
titán
válasz
Gondwana #16970 üzenetére
én elhiszem.
mindegy, vettem inkább egyet németországból. számlára. gondolom ő is azonnal írta volna rólaaki nekem nem tudja megmondani hogy milyen billentyűzet van az értékesítendő gépben, az ott meg is bukott azonnal. minden esetre bearanyozta a napom ezzel az aranyköpéssel, az is biztos
-
Integra
titán
ez nem is rossz
-
Integra
titán
válasz
audi100td #16954 üzenetére
nem akarom elkapkodni, de ne tudd meg, ha túl erősen nyomok le egy bill-t máris kikapcsol a kijelzőm
vicces így használni
annyit csináltam hogy úgy állítottam be, hogy ha lehajtom a kijelzőt akkor hibernál és ha visszanyitom és bekapcsolom, akkor resume van és nem kell így erőszakkal kikapcsolni. de ez így tényleg használhatatlan már
tényleg nem tudta mit ad el... valami fiatal huszon pár éves srác lehetett. -
Integra
titán
válasz
audi100td #16951 üzenetére
ha lecserélem, sem adom el, hanem tesómnak adnám.
és ki tudja meddig használnám, ha kell, akkor ez 2 év is lehet, mert jelen pillanatban csak vakarom a fejem, hogy nincsen olyan amit nyugodt lélekkel megvennék sok pénzért. akkor meg minek?mod:
felhívtam, megkérdem milyen billentyűzet van rajta, mert nem írta, hogy milyen billentyűzet van rajta, fogalma sem volt, mondja, hogy csomó karakter van rajta, német, talán angol/amerikai.. kérdem, magyar ékezetek vannak rajta? mondja nincsen, ezek kollégája gépei, angliából jönnek, nem adja olcsóbban, semennyire sem alku képes.
biztos elviszik tőle, csak nem én. -
Integra
titán
erről mit gondoltok?
gari kb már semmi rá, paramétereiben átmenetileg viszont megfelelne, 2gb ram, win7 32bit futna rajta. ár talán 80 környékén lenne reális.. ? -
Integra
titán
-
Integra
titán
erről mit gondoltok? reális ár?
mi az a kiálló bigyó a kijelzőjében? kihúzható antenna a 3g modemhez?
win7 64bit elmegy rajta vagy csak a 32bit? -
Integra
titán
azt hiszem most kakkantotta össze magát szegény t42-m kijelzője végleg
vagy a csatlakozó, mindegy, a lényeg ugyanaz.
sos kéne laptop átmenetilegtudtok most olyan használt tp-ket fejből ajánlani amikkel érdemes foglalkoznom? aztán majd ha lesz olyan új tp amit érdemes is megvenni, akkor veszek.
-
Integra
titán
van valami hír a t420/t520 mikor jelenik mo-n meg?
-
Integra
titán
Type: 2055-2MG
S/N: L3ADD1BIntel Core2 Duo P8600(2.4GHz)
2GB DDR3 1066MHz RAM
160GB 5400rpm HDD
15.4in 1680x1050 LCD (!)
256MB ATI Radeon HD3650 (!)
CDRW/DVDRW
Intel 802.11agn wireless
Bluetooth
Modem
1Gb Ethernet
UltraNav
Secure chip
6c Li-Ion (40 töltöttség, 100% állapot) (!)
WinVista Business 32
magyar billentyűzet (!)További tartozékok:
gyári Lenovo 90W töltő
gyári Lenovo 6 cellás akkumulátor
Samsonite notebook táska2011. november 24-ig garancia!
Asztali gépként használtam, akkumulátor nélkül, külső billentyűzettel és egérrel.
A GÉP ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN VAN!
-
Integra
titán
válasz
audi100td #15664 üzenetére
nem a t42-vel van a baj most, bár a gpu flexing azóta is megvan, így az ölből használás már a múlté, nem fogom 10ezerért javíttatni, nem ér ez már annyit, de nem is érdekel már. apámnak kell most egy csúcs munkagépet vennem, a clevo fossa össze magát 4-5 év után. bár igazából kiszolgált keményen, rossz szavam nem lehet rá, ez ennyit bírt.
talán áprilisig kibírja.
-
Integra
titán
mikorra várható a sandy bridge-es thinkpad???
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
feelgood #14826 üzenetére
köszi
nem tűnik elsőre rossznak, bár erről is eltűnt a szögletes, merev kijelző keret, ami rázáródik a váz aljára..hiába, spórolnak...
sandy bridge az jó az integrált vga miatt, valamivel többet fog érni, mint a mostani nvidia cucc meg az inteles fertő, de a displayport képességeiről semmi info még mindig. nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy ugyanúgy teljes értékű lesz, mint egy hdmi.. -
Integra
titán
ez kontakthiba volt, ennek megfelelően "teszteltem"
, amúgy volt ez már leejtve is, leöntve, meg hátitáskában hajigálom folyamatosan. nem különösebben vigyázok rá, úgy használom, ahogy ezt kell.
inkább az öregedésre fogom, végülis nem mai darab. bár még egy ideig működnie kell, mert 2011-es roadmap még sehol, de amúgy sem hiszem, hogy végre valami normális multimédia képességgel megáldott t vagy x kerülne piacra.. -
Integra
titán
képernyő kikapcsolás update:
szóval elvittem a Zolihoz, szétkapta a noteszt, visszacsavarozta, egyszerűen nem tudja előidézni a hibát, hajtogatja, mozgatja és semmi, ez a buzi panel nem kapcsol ki....
wtf?!
létezhet, hogy egyszerűen valami porosodott, meglazult vagy kontakthiba? ma elhozom, és ha nála még mindig nem jön elő, este meg nálam újra előjön a hiba, falhoz vágom, az sicher. -
Integra
titán
divatos. amúgy semmi, cserébe jó szar a leütése, a gépelési érzet. de mivel az emberek töredéke tud normálisan, vakon 10 ujjal gépelni, illetve az igénytelenség rulez, ezért egyre kevésbé fontos, így egyre kevesebb lesz az igényes, valamit is érő klaviatúra.
apple majmolás, az megy. -
Integra
titán
válasz
feelgood #14428 üzenetére
részben az ilyen hulladék gépek fogják okozni az igazi tp-k vesztét.
szépnek "szép", csak.... a másik ok, amiért elfognak tűnni, az a lenovo saját faszsága, hogy absz őskövület és unattraktiv hardverrel szerelik a mai napig méregdrága tp-ket. értem itt főleg a multimédiás részüket, ami a nullával egyenlő. 2010-et irunk, egy irodai gép már nem csak az irodában működik. a konkurencia lelépi őket szépen lassan. -
Integra
titán
könyörgöm wireless-ben csinálják már ezt meg....
-
Integra
titán
most nem azért de miért nem fogja meg és onnan, ahonnan áll, hajítja rá az aszfaltra?
meg ez is, ahogy leönti vízzel... könyörgöm, én ráborítottam egy üveg corona-t az enyémre, olyan nincsen, hogy centizgeti a klavira a vizet, hogy máshova ne follyon, LOL..
a ráállás is.. nem ráállunk, hanem rálépünk mozgásban. szépen tempósan sarokkal majd végig gördülünk.. most mit fosik tőle, hogy baja lesz?
ha vennék, én tapi nélkül kérném, 0 euróért lepucolják róla
más kérdés, hogy amilyen a jelenlegi tp kínálat... :-/// -
Integra
titán
hi, látott már valaki 2011-es roadmap-ot neten?
-
Integra
titán
létezik t42 méretben jobb fajta t60-as gépek ereje és felszereltsége???
-
Integra
titán
szerintetek ez mennyit ér reális áron?
"IBM Thinkpad T60
Intel Core2 Duo T5600 1.83GHz CPU
2GB RAM
80GB 5400rpm HDD
15in 1024x768 LCD
Intel 950 VGA
CDRW/DVDRW
Intel 802.11abg wireless
Bluetooth/Modem
1Gb Ethernet
UltraNav
Secure chip
Fingerprint reader
6c Li-Ion batt 4 órát bír
WinVista Business
+ 90W-os Lenovo töltővel, notebook táskával!
A gép kitűnő, újszerű állapotú!
Tökéletesen működik!"illetve t61 és t63(?) mivel tud többet ennél?
a t5x-es széria meg a 14-es kijelzős ugyanebből a sorozatból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest