- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
valaki keresett a múlt héten egy x200 ultrabase-t, lesz egy feleslegesem, igény esetén íróval, ultrabay-jel
-
soldi3r
veterán
mennyi lehet a reális ára egy viszonylag jól felszerelt (ssd, camera, fingerprint, 4gb memoria + 4gb turbo memory stb..) X200-nak, dokkolóstul, dvd íróstul, ultrabay-estül, akár ips-essel?
illetve egy sztenderd x60s-nek?
valószínűleg az egyiknek mennie kell -
soldi3r
veterán
megjött a logic case hátizsákom, az x200 neoprén tokostul tökéletesen elfér benne
szimpatikus darab -
soldi3r
veterán
válasz
!Overdose! #41037 üzenetére
nem nincs szükség a wifire, amúgy szerintem gyenge lesz
-
soldi3r
veterán
jaja, épp ezen gondolkoztam, hogy a fólia épp elrontja a panel lényegét (a t60 is fényes?)
viszont nekem szervizesként gyakran előfordul, hogy világos, napsütéses helyen vagyok, helyenként meg egyszerűen többet láttam magamból, mint a kéernyőből
a visszaváltás sokkal drasztikusabb, mint az upgrade -
soldi3r
veterán
aztabüdösk&@#, visszakapta az x200 az lcd kijelzőjét, na most már látom a különbséget....
a 120-as verziós a matt az affs-ből? -
soldi3r
veterán
megnéztem a case logic hátizsákot, a nem vagyok hülye üzletben, jónak tűnt, meg is rendeltem
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #40717 üzenetére
laptop táskám van kb. 3db, egyiket sem használom, csak a neoprén tokostul bedobom a hátizsákba
kézben elég az utazótáskát vagy egy szerszámos ládát cipelni
olyan kell amit repülőre is fel lehet vinni és beleférnek a kábelek meg 1-2 apróság stb...(#40718) metal01, de nem nálam
(#40719) btudos, köszi! a logitech sem rossz, de a 25 év...
-
soldi3r
veterán
ha jól rémlik többen hordjátok hátizsákban a laptopot, a Case Logic-ról van valakinek véleménye? hirtelen ezt találtam és sajnos sürgősen kell 12-14" méretben
-
soldi3r
veterán
válasz
MrSealRD #40651 üzenetére
a világítós billentyűzeten meg az msatán kívül már miatt nem kéne a jelenlegi helyett
(#40664) buvartacsko, szerintem meg a win-en kívül minden már az
pontosabban egyikkel sem tudnék káromkodás nélkül dolgozni, viszont ha csak netezésre használnám a gépet, elgondolkoznék egy ubuntun
-
soldi3r
veterán
gondolkodom, hogy adok még egy esélyt az affs-nek
ilyennel próbálta már valaki? elvileg 10.2" x 6.4", de nem sok reményt fűzök hozzá... -
soldi3r
veterán
válasz
t52042405ug #40049 üzenetére
én nem reklámoznám, hogy warez közben törzít a winamp
először valszeg a winamp-ot cserélném le aimp-ra (főleg hogy a minőség is számít, akkor mindenképp), utána a klienst -
soldi3r
veterán
mint a zsiráf, szép szép, de otthonra nem kell
a műhelyben, szervizben néha használhatatlan a fényes felülete miatt
a múltkor egy udvarban kellett megnéznem egy autót, épp sütött a nap, alig láttam a képernyőt(#39810) tototos, nem dőltem el tőle, kipróbáltam, láttam ilyet is, de a következő gépnél sem lesz kitétel
-
soldi3r
veterán
abban az esetben igen, jogos
(#39793) Chaser, 32"-on a fhd filmet kb másfél méterről tartom élvezhetőnek, távolabbról pedig felesleges
részemről kb mint a win7 ultimate szindróma, a felhasználók 95%-ának elég lenne a home
a következő tv-m minimum 46"-os lesz, de inkább 50"+, csak legyen egy hely, ahol 3 hónapnál több időt töltök -
soldi3r
veterán
válasz
subidu #39749 üzenetére
egyáltalán miért akarod lecserélni?
szerintem egyik sem nyújt már kiemelkedőt (thinkpad, latitude, elitebook) tömeggyártásúak lettek ezek isvéletlen rájöttem, hogy van egy 4gb-os turbo memory a gépemben, a system update feltette a drivert is, csak nem nézegettem
mit tudok ezzel kezdeni? -
soldi3r
veterán
válasz
fi:zi'k #39491 üzenetére
nem egy kategória a kettő, ha sokat kell cipelni akkor x200, asztalra szerintem jobb a nagyobb monitor, de a t400 meg sokkal olcsóbb
illetve alfánál láttam x200s-t, amit meg lehet nézni, nyomogatni, szagolgatni és van rá fél év gar
de ha kell a nagyobb teljesítmény, akkor a latitude, nekem semmi gondom nem volt vele, zavaróan hangosnak sem éreztem, igaz az enyém e6400 volt, de tény, hogy kicsit melegebb volt a gép alja, mint az x200-é
a garanciát ne említsük egy lapon (elvileg az e6410-ek még garosak 1-2 évig)
ami nagyon idegesített az a köcsög nagy kék led a töltőn, azt le kellett zsugorcsöveznem -
soldi3r
veterán
válasz
Shatterstar #39475 üzenetére
én is maradnék, de ha most gépet veszek, akkor garanciával veszem, ezért dell
de hogy legyen egy kis on is,
betettem a wan és a gps antennákat, összerakás után megnéztem a kapcsolatokat, hogy minden oké e, de nem volt ott a bt, gondoltam biosól ki volt kapcsolva, most megint ránéztem és látszik, működik, mitől lehetett?létezik az, hogy a jobb oldali antenna alatt van még egy antenna? máshogy nem fért el a webcam miatt
-
soldi3r
veterán
válasz
Shatterstar #39473 üzenetére
dell e6320
-
soldi3r
veterán
ez a jobbik vagy a rosszabbik wan kártya?
költözésben vagyok és nincs időm ebayezni egyet(#39405) audi100td, akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam sz@rakodik
-
soldi3r
veterán
tudom, hogy most megkövezés következik, de kipróbáltam a szigetes lenovo billt, szerintem jóval több a tűrhetőnél, teljesen jó
-
soldi3r
veterán
adott egy panasonic akksi és már csak 41.18 wh kapacitásra képes az eredeti 56.16 helyett, 73%
igaz, ezt 1211 ciklus után teszi -
soldi3r
veterán
válasz
buvartacsko #38989 üzenetére
ha lecseréled a 7-et, akkor azért oszd meg a tapasztalatokat pls
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
Gondwana #38436 üzenetére
golyóscsapágyas a t500 hűtése? esetleg a x200-é is?
(#38437) mustang28, szerintem az olaj minden formáját kerüld, a wd40-et pláne
amit Tikakukac ajánlott "fehér izét" látatlanba szerintem teflonspray-nek hívják (én azt is kerülném, nem erre való)
zsírsprét vagy lánckenősprét használnék -
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #38419 üzenetére
le kell szokni a játékról és 68-ért már van t400
-
soldi3r
veterán
-
-
soldi3r
veterán
aki még nem szerelte be az affs kijelzőt, csinálna nekem egy jó minőségű képet a hátuljáról? elsősorban a 2 szalagkábel csatlakozás környéke érdekelne
találtam a panelről némi infót, de a csatlakozó típusát nemigen -
soldi3r
veterán
válasz
Shatterstar #38337 üzenetére
az szerintem kicsit sok
(#38335) lapa, ne legyen igazad
rákérdeztem 1-2 eladónál a konkrét fru-ra
bár ezzel kapcsolatban is vannak rossz tapasztalataim(#38336) szektamokus, nekem nincs ilyen gondom panelcsere után
de a fényerő állítás nem működés alvó üzemmód után még áll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpársportok
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest