- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
válasz
#43301120 #73041 üzenetére
Ha samsung volt és 1280-as akkor biztos sokkal csúnyább. T500/W500 1680-as samsungban van jobb is, de függ a gyártási dátumtól. Lehet nem jól érintkezik a hűtő a maggal. Ha kikapcsolt telepítés közben ott komoly gond van valahol. Ha már volt pasztacsere elképzelhető az is, hogy a hűtő sérült. Kívülről nem feltétlen látszik, kis hajszálrepedés elég a hővezető csövön.
-
Chaser
legenda
Ámberek' én csak azt mondom amit tapasztaltam. Új akku évek után sem lesz gondos ha még nem volt formázva, használt akku fél év alatt is be tud halni ha csak áll. Kis dellemben pl most így halt meg. Minőségellenőrizés? Gyári hibás fél millás gépet kidobnak polcra...
Maximum rámérhetnek a cellákra, hogy teszteljék nem tűz/robbanás veszélyesek. A 0V onnantól él, amikor már használva volt az akku. Amíg nem indul be a kémia addig más a felállás. Ha élne új akkunál a 0V 2-3 éves gyári akku újan olyan halott lenne mint annak rendje, de nem találkoztam még halottal. Onnantól kezdve hogy egy ciklus is van benne már nem új "műszakilag", ha gyakorlatilag még az is. Viszont kár ezeken rugózni, ha meghal venni kell másikat, az a világ rég elmúlt mai gépeknél veszünk egy akkut és túlél 3 gépet.
-
Chaser
legenda
Ha új - valóban 0 ciklussal - lazán eláll több évet. Gond akkor kezdődik amikor már használták akár 1 ciklus erejéig is, beindult a kémia. De itt is jellemzően sanyo/sony döglik bele. Pl panasonicból ilyet kb 50db-ban találtam egyet, előző párosból 20-25-öt
szerk: beloadjoker Írj rám 7végén, van egy billzetem de nem tudom milyen mechanikűs. Addig nem lesz időm keresgélni meg el is felejtem mire 7vége lesz ha nem szólsz.
-
Chaser
legenda
Az ssd már kb drágább a gépemben mint maga az x200
+ a 8GB ram és az ips panel is benne vannak. De ezek nélkül nekem használhatatlan lenne, a régebbi gépeknél ugyanannyi jelentősége van az ssd-nek mint az újaknál. Nah jó, atomos dolgokon az se segít
de te pénzed te döntésed, csak kár ráfogni a hdd megbízhatóságára. Ugyanannyira megbízható/nem megbízható mint a hdd, ráadásul fizikai behatásokra klasszisokkal jobban reagál. Ha meghalja magát gar után? Kit érdekel, addig kurta gyors volt meg nem kerregett a gépem
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #72087 üzenetére
Ez így nem állja meg a helyét. Maga a sávszél egy tényező a sok közül. Az nvs 3100 pl 64 bit és kvázi hd 3650 tudású. Számolók, ram, gpu, órajel, stb. DDR5-ös vga 64 bittel szintén nem legalja, notebookban mondjuk nem sokkal találkoztam de van. A 3470-nél persze netto kiherélés a 64 bit.
-
Chaser
legenda
válasz
nszabolcs94 #72001 üzenetére
Legfelső: Thinkvantage - a gyári diag. sw-t indítja ha fenn van, de bármire lehet programozni
F2 - felhasználóváltás
F3 - energiasémák, képernyő kikapcsolás
F4 - sleep
F5 - wifi/BT
F8 - ultranav
F12 - hibernálásEz x200 de kb minden TP-n ez van. Kártyaolvasó felett expresscard.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #71933 üzenetére
Hiszem ha látom
HSM Túl vagyok már elég sok gépen, kijelzőn, mindegy mit csinálok rajta, hányok a TN--től. Evvan'
kis x200 IPS-sel tökéletes mobil gépnek, strapát is bírja. Tegnap pl ráléptem szegényre
volt hogy álmomban lerúgtam, agyonütni se lehet
amíg él él, ha utána is kell mobil gép valami macet fogok venni sztem
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #71925 üzenetére
Na az meglepne
De ha úgy is lenne már lesz@rom a fentebbiek miatt. Érdemi munkához kevés ahova hw kell,x230 meg 240 is. Többire jó az x200 is.
HSM Nekem speciel nagyon hülye agyam van, ha nem ért valamit megpróbálja kitalálni. Nos, TN panelnél nem érti a színeket, mivel folyamatosan terhelve van meg is fájdul
Még egy egyszerű excelnél is elég durva, hogy ha legörgetem a sort ugyanaz a szín ami fenn volt lenn már más...ne én állítsam már be magam a géphez, hanem fordítva
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #71920 üzenetére
Ok, ezt nem tudtam. De akinek nem kell ips annak jó
billzet cserét megoldod, vagy matricázod, de ezek itthoni gépek itthoni garival. Ha két uo. konfig azonos áron lenne uo. feltételekkel akkor esetleg választanám az x230-at. De csak a zöld ledek és piros pöcök miatt
most osztottam-szoroztam, x200-nál erősebb gépbe nem rakok ips-t, komoly munkára karcsú lenne x240 is, a mindennapi rutinhoz meg c2d is elég, 8GB ram, SSD, örömbódógsá'
jövőre asztali mellé és letudva. Részemről ezért nem releváns már x230-2570p kategóriánál ips van-e nincs-e. Ha kijelzőre gyúrnék akkor Mac, ott legalább nincs pwm villogás.
szerk: oliverthomas kávzi sz@r minden 14" kijelző, ami még élhető volt a 16:10-es LG-P néhány T400-ban, de már elvileg van 14" IPS FHD ha minden igaz
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #71918 üzenetére
msata nincs az x200-amban,élek. IPS-t raktam bele. Ha x230-ba lehet 2570p-be is. Biztos sok x230-at láttál magyar lokalizációsat w7-tel meg garosat 130-ért, én nem. Akkut úgy oldották meg ahogy, 3 órát kis akkuval is elmegy. Járt már a kezemben, nekem a szigetes bill miatt nem jön be, de x230-on is az van. Maga a minőség az ott van, szerelni is nagyon könnyű. Sw-ben, driverben butább, de a TP lassan visszafejlődik olyan szintre hogy már ott se lesz különbség.
-
Chaser
legenda
válasz
havri1 #71902 üzenetére
Felrakod a drivereket SU alól, de powermanegert, a driverét és a hotkeyt nem. Azokból keress régebbieket és a legvégén rakd fel. Elsz@rták, a legújabbaknál nincs osd. Régen csak pipálgatni kellett és a végén minden tökéletesen működött, de már nem...Ha felrakod ezt a 3 s akkor is van osd, amíg fel nem települ a vga driver, mert az elsz@rja az egészet.
-
Chaser
legenda
válasz
abcukistván #71805 üzenetére
Jövő héten írj rám, tudok segíteni.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71771 üzenetére
Mai TP-k között már elfér...
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71759 üzenetére
Én úgy szoktam már ha nagyon odamondanék leírom, aztán ok helyett backspace a böngészőn...
-
Chaser
legenda
válasz
Mohhoj1986 #71751 üzenetére
Ha már itt hirdetsz legalább olyan árat mondanál amiért meg is veszik
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71716 üzenetére
helo kitty edisün'
-
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #71694 üzenetére
Ekkora felbontású 4:3-as cucc nincs TN-ben lenovonál
és Ez tuti 4:3.
azbest És az alapján, hogy a zsanérok egyforma szélességűek. T61-nél a bal oldali szélesebb. Tehát egy T60-ról van szó, vagy pedig T60 lapos T61-ről
Igaz épp lehetne ilyen felállásban Z60 vagy R60 is. Gyanítom led soruk ugyanaz és zsanérjuk is, max a vastagságuk lehet más, esetleg hw. De sztem ennél jobban nem lehet szűkíteni a kép alapján.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #71692 üzenetére
A képarányból ítélve 4:3-as gép, felbontás nagy, így 99% IPS. Pl T60 61 lappal
lehet szűkíteni a kört ha nézegetjük jobban a zsanérokat, nem minden gépnél volt egyforma széles. Lenovo feliratot látok, ez alapján IBM időkből nem lehet. Az én tippem vagy T60 v T61 T60 házban/kijelzővel.
szerk: a dokk ha jól látom 2504-es, az is a fentieket erősíti meg
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71661 üzenetére
attól még visszakerülhet, problem?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71648 üzenetére
titan nano részemről továbbra is, a fehér nem notebookhoz van kitalálva, sűrűn kell csinálni
-
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #71494 üzenetére
szabadságon vagyok..elvileg
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71438 üzenetére
Tikakukac nekem nyáron a lábamra ragadt, egész nap hordoztam
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71435 üzenetére
felőlem alfa is lehet, csak legyen
-
Chaser
legenda
tud valaki linket adniegy T40 ati 7500 xp driverhez? su nem akar felmászni, és vga driverre mindent kapok csak azt nem
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #71223 üzenetére
Nálam az utsó jó megoldás: SU-tól semmit, mondjuk fel se ajánlotta legutóbb
Felrakod a pwm-et, aztán a driverét, végül a hotkeyt. Vga driver nélkül is van OSD utána. De ha felajánlja az SU vmelyik frissítést ne fogadd el.
-
Chaser
legenda
válasz
beloadjoker #71207 üzenetére
Asztali hdd majdnem vastagabb mint a dokk
elméletileg sata2 csatis, a hozzá való gépekből kiindulva. Nem fog vissza semmilyen hdd-t.
szerk: meander Egyik sem TP, és már a TP se a régi.
-
Chaser
legenda
Cpu függő. HA SLFM be van kapcsolva akkor lehet sokkal kevesebbet megadni.
dying_star A save az össze állapotot menti. Épp ez a lényege. Nem olyan írta aki még nem dowgradelt cpu-t. Ha kiseb feszt állítasz be BSOD, na ez mentés után szép. Mentés előtt állítasz amit akarsz, sztem kifejezetten hasznos hogy reagál azonnal mentés nélkül.
-
Chaser
legenda
válasz
spammer #70952 üzenetére
Csapágyas, cincogás normális. Lehet másik töltővel nem csinálja. Gerjednek a tekercsek. 43-nál bekapcsolhat, BIOS verziótól függ mikor kapcsol, meddig, milyen rpm-en.
szerk: Iscariah A lenovo nem kapja már össze magát, dell és hp sem, elqrvult a világ
most kellene egy gyártó aki lesz@rja a trendeket és van elég tőkéje, kiüthetné mind a 3 bohócot. Kár hogy nincs annyi pénzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged