- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz
audi100td #31164 üzenetére
Ha arról van szó amit végül én vettem meg tőled, akkor jelentem azóta is szépen működik. Kapott egy DVD írót, 2x1Gb memóriát és egy SSD-t. A HDD sajnos meghalt benne pár héttel a vétel után. HD Sentinel szerint 100%-os, de a Win nem megy fel rá. Nem nagy kár érte. Mostanában viszont kezd egyre csapágyasabb hangja lenni a ventilátornak. Tud valaki ajánlani egy megbízható forrást venti ügyben?
-
!Overdose!
őstag
Ha egy T60 esetében nem világít a kijelző alatti ikonsor azt mi okozhatja?
-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Linux-os problémám. Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. A céges gépemre fel kellett telepítenem a Fedora-t Oracle VM-en keresztül. Eddig rendben is van, de nem tudom telepíteni az integrációs szolgáltatásokat, mert kiírja, hogy nem tudta felcsatolni a VBoxQuestAdditions.iso-t. Ötlet?
-
!Overdose!
őstag
válasz
BalazsKKa67j #29685 üzenetére
Thinkwiki szerint nincs.
-
!Overdose!
őstag
válasz
!Overdose! #29483 üzenetére
dupla
-
!Overdose!
őstag
válasz
!Overdose! #29483 üzenetére
Igazából csak megláttam a támogatott készülékek között és arra gondoltam, hogy nem lenne rossz, ha legalább a hangerőt tudnám állítani vele filmnézés közben.
-
!Overdose!
őstag
Valaki próbált már összepárosítani Logitech Harmony távirányítót egy ThinkPaddal?
-
!Overdose!
őstag
válasz
zonaporkolt #28977 üzenetére
Nem kell egyesével vadászni. Használd a Lenovo System Update-et.
-
!Overdose!
őstag
válasz
zonaporkolt #28784 üzenetére
A toolbox kiírja a serial-t, ha jól rémlik.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Chaser #28782 üzenetére
Nálam elég sok a sallang és van minialkalmazás is, de leginkább a NOD32 lassítja a folyamatot. Elhiszem, hogy lehetne kevesebb is, de nekem egyelőre így jó. Már ez is hatalmas változás az 5400-as HDD-hez képest.
Az X41T-be kellene még egy 32Gb-os SSD, mert abban baromi lassú a HDD, ráadásul a HD Sentinel szerint már csak napjai vannak hátra. -
!Overdose!
őstag
válasz
cassius.clay #28754 üzenetére
T60 (T2400, 2Gb, SSD): 31 másodperc.
-
!Overdose!
őstag
Matricák alatti ragasztót mivel érdemes eltávolítani?
-
!Overdose!
őstag
válasz
salieri. #28501 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés.
Egyébként a munkám során is azt tapasztalom, hogy az olcsóbb, gyengébb minőségűnek kikiáltott kínai akkumulátorok is gyakran hozzák a drága akksik szintjét. Lehet nem bírják 6-8 évig, csak 3-4-ig de ez sok területen nem is szempont. -
!Overdose!
őstag
Ma vettem észre, hogy jelszavas az X41 Tablet bios-a.
A későbbiekben milyen problémám származhat ebből? Bios frissítéssel gondolom nem lehet megoldani?!
-
!Overdose!
őstag
válasz
littlerock #27694 üzenetére
Semmi érdekes nincs benne, valóban szükséges az is hozzá. Telepítsd manuálisan.
-
!Overdose!
őstag
Én olyan 65k környékére lőném be az árat. Igazából a vinyó miatt vakarom a fejem, mert a jelenlegi helyzetben elég húzós az ára még használtan is. Viszont kérdéses, hogy a leendő vásárlónak szüksége van-e ekkora tárhelyre és hajlandó-e megfizetni. Ha ezt belekalkulálod a T61 árába, akkor nagyon közel kerül a T400-asokhoz. Talán akkor járnál a legjobban, ha vennél a T61-be egy kisebbet és az 500-ast külön eladnád.
-
!Overdose!
őstag
válasz
littlerock #27655 üzenetére
Én is pont a héten vettem egy T43-at anyósoméknak netezni.
-
!Overdose!
őstag
válasz
littlerock #27650 üzenetére
Használd a Lenovo System Update elnevezésű programot.
-
!Overdose!
őstag
válasz
DeckardCain #27091 üzenetére
Vállalható, de nem ajánlom. Ennyi pénzért használt, de garanciás T szériát is kapni.
-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Az asszony határozott kérésére meg kell válnom az "IBM lomjaimtól", úgyhogy a hardverapró gyengélkedése miatt engedjétek meg, hogy ide írjam:
A legjobb ajánlatért vihető vagy cserélhető hardverre:
- használt Advanced Dock (tápkábellel és vakkerettel)
- új USB Travel Keyboard with Ultranav (dobozában, matricázatlan)Köszönöm
-
!Overdose!
őstag
válasz
buvartacsko #26712 üzenetére
Sajnos egyet kell, hogy értsek.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Mz/ts250@300 #26493 üzenetére
T7300-al gyárilag nem szerelték és mintha valahol olvastam volna, hogy nem is megy benne. [link]
-
!Overdose!
őstag
válasz
vranyek #26486 üzenetére
Célszerű System Update-et használni a driverek telepítéséhez, de ehhez internet kapcsolat kell. Első körben Aida-val nézd meg a hálókártya típusát és töltsd le a hozzá való drivert a Lenovo oldaláról a Type alapján. Ha ez megvan és van net, akkor jöhet a Sytem Update a többihez.
Mod: Ha az Aida nem ismeri fel sem a hálókártya sem a wifi kártya típusát, akkor nem marad más, mint a kísérletezés, de valamelyik 100%, hogy jó lesz, ha Type alapján böngészel közöttük.
-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Segítenétek beárazni egy Type 2503 dokkolót? Érdekel esetleg valakit? Illetve van egy SATA HDD caddy is, de ennél könnyebb belőni az árat.
-
!Overdose!
őstag
A ThinkPad-ek működnek kijelző nélkül? Gondoltam rá, hogy leszerelném a T41 kijelzőjét és külső monitorral használnám. Van ennek valami hátránya? Hirtelen a Wifi antenna jutott eszembe, amit meg kéne oldani, de arra van ötletem.
-
!Overdose!
őstag
válasz
LaptopSystem #26032 üzenetére
Akkor sajnos nincs ötletem.
-
!Overdose!
őstag
válasz
LaptopSystem #26029 üzenetére
Úgy értem, hogy a boot folyamat hol szakad meg? Egyszerűen fekete képernyő vagy kiír esetleg valamit?
-
!Overdose!
őstag
válasz
LaptopSystem #26027 üzenetére
Hogy érted, hogy nem boot-ol? Hol áll meg a folyamat?
-
!Overdose!
őstag
válasz
HarryPotter #25968 üzenetére
Szerintem nem, de ha lehet is, ő úgy vásárolta, hogy nem tudott erről a hibáról. Mondjuk könnyen meglehet, hogy az eladó sem. Nincs ezzel különösebben baj csak ehhez képest kell belőni az árát. Az eladó vagy vegye vissza vagy engedjen az árból, ha esetleg így is megfelel a vevőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest