-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
-
-
Rez_Grof
őstag
válasz
contrapunkt #14259 üzenetére
Új wint a notin keresztül telepitve.
De lehet egyszerübb lenne a notin levő oprendszert Ghost-al áttolni a külső hdd-re.Miért nem sikerült a Notira kötött hdd-re telepíteni a windowst?
-
-
Rez_Grof
őstag
válasz
sbazsi #14164 üzenetére
En futnek meg egy szemelyes kort, hogy legyen papirom is arrol hogy alakatreszre var a noti. (Ha meg nincs ilyened),
DE a legutolso informaciom az, hogy nem rendelhetnek ugy alkatreszt hogy a noti nincs naluk leadva fizikailag is javitasra. Tapasztalataim szerint altalaban kb 1 het mire megjon az alaktresz, ha nincs raktaron (nem csak a szerviznek van raktarja itthon).
-
Rez_Grof
őstag
Innen tudod letolteni a progit: Lenovo driver download Van egy system update nevu progi azt ha felteszed akkor nagy valoszinuseggel minden szukseges drivert progit leszed es feltelepit, de lehet benne valogatni, hogy mi az amit nem szeretnel hogy telepitsen.
-
Rez_Grof
őstag
A dokkolo ha adapter is van hozza kulon akkor magaban er vagy 30K-t.
Pontosan mi a geped tipusa? 3456-afg formatumu szamot keres az aljan egy matrican vagy a biosban. mellete van a seria szam is. Ezeket be irod ide : Lenovo warranty lookup es kiderul, hogy garis-e meg illetve, pontosan milyen alaktreszek vannak benne.Ha kicsit valtoztatott energia gazdalkodasi beallitasokkal nem futyul annyira akkor szerintem nem /thinkvantage power manager/.
Neha a T500 is futyent egyet kettot. -
Rez_Grof
őstag
Ismert hiba, az en T61-em is csinalta csak lehet nem ennyire hangosan, a core 2-e procik szeretnek igy "enekelni"
Az energia gazdalkodasukkal van osszefuggesben.
http://forum.notebookreview.com/lenovo-ibm/173399-eliminating-cpu-hiss-whine-t61.html
Igy googlez ra: CPU whine + Core 2 Duo
-
Rez_Grof
őstag
válasz
venember83 #13957 üzenetére
Akkor aksi csere.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
venember83 #13910 üzenetére
1. Lehet erdems megnezni, hogy nem engedett el. Support odalon fent van a doksi a szetszedeshez.
2. Igan kuka, valoszinuleg cella hibas. Indits el rajta egy battery check-et a power managerbol akkor majd lehet mas idot fog kiirni. Kb 3-4 orat vesz igenybe (feltolti-lemeriti-feltolti).
-
Rez_Grof
őstag
válasz
audi100td #11085 üzenetére
A T61 a T500hoz képest olyan mintha nem is egy gyárban készültek volna, az volt eddig a legrosszab TP élmény.
Szóval szerintem hozzák a régi szinvonalat. Több T400s és T510 is megfordult a kezemben.
Egyetlen dolgok ami zavar a nagy del gomb a billentyűzeten. Viszont újra meg vannak festve a pöcök gombjai, és nagyon kényelmesek. -
Rez_Grof
őstag
Van ilyenből még egy pár darab.
[31P9500 IBM USB TRAVEL KEYBOARD W/ ULTRANAV (SPANISH)]
Ha valakit érdekel dobjon egy privit, magyar matrica van hozzá. -
Rez_Grof
őstag
válasz
rutibala #6187 üzenetére
Ha kiégeted a recoveryt akkor vissza telepítésnél az újra megcsinálja a Q,S partíciókat. Tehát nyugodtan kaszálhatod őket win7 telepítésnél.
Szerintem menni fog a modem rendesen/T500-ban minden probléma nélkül megy/, de nem Globetrotter van benne support oldal, szerint hanem: "Ericsson F3507g Mobile Broadband Minicard Composite Device" -
Rez_Grof
őstag
válasz
Sziszifeca #5954 üzenetére
SODIMM foglalatú DDR1 jár bele 2x1GB a max amit kezelni tud.
HDD ATA csatlakozós SSD-t tehetsz bele esetleg attól jelentős gyorsulás lesz elérhető. -
Rez_Grof
őstag
válasz
HarryPotter #5949 üzenetére
Hát egy kicsit azért konfolni kell, hogy mi merre.
Lehet vele nyerni kicsi akuidőt, mivel feszt illetve egyébb finomságokat is lehet vele álligatni. -
Rez_Grof
őstag
válasz
Devil Smile #5909 üzenetére
Ez lenne a ethernet driver hozzá: [link]
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Devil Smile #5904 üzenetére
Mi a tipusa a notidnak XXXX-XXX formában van a noti alján elvileg?
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Devil Smile #5900 üzenetére
Arra figyeltél, hogy vannak driver-ek amik csak kicsomagolodnak a C:\drivers mappába és kézzel kell őket instalálni?
A ethernet vezérlőt tedd fel utánna:
[.net 2.0]
aztán:
[System update]
Elinditod a system update-et és az leszed minden drivert a gépedhez.Shadowfax gyorsabb volt.
-
Rez_Grof
őstag
Én csináltam update-ot.
A lenovo-s progikat szinte mind le kell szedni, meg virus kergetős stb-t. Utánna indulhat az update. 4 órát szöszölt a géppel system update és utánna megy minden pöpecül, de valahogy nem olyan gyors mintha clean install kapott volna.
Nem tudsz más verziót kiválasztani update rendelésnél, home premium helyet nem rendelhetsz pro-t, nem fogja engedni/nem tudud kiválasztani/. -
Rez_Grof
őstag
Ma életre keltettem egy Z61-et.
Ujjlenyomatot kért poweron-hoz miközben biosban már ki lett iktatva.
Szerencsére supervisor password nem volt bekapcsolva, ha be van akor nem működik ez a módszer, a HDD password ettől még megmarad a HDD.
A megoldás: Akku le, backup battery lehuz alaplapról, pihen 5 percet.
Tápot rádugtam, inditás, vagy 2 percet gondolkodott, cmos hiba press F1,
Biosban minden security disabled, erease all fingerprint data is be figyelt.
Save and Quit!És innetől öröm boldogság.
battery vissza dug deszkára, akku vissza passzintás. Leszerelt cuccok visszaszerelése.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
spyduck #5342 üzenetére
Nem lesz gondod a garival, amig a laptop gyári garija él/az aljára van matricázva/, ha nagy külöbség van közte akkor érdemes számlát és garijegyet is kérni mellé.
A garanciát a lenovo honlapján lehet ellenőrzni tipus és széria szám kell hozzá.
A nagyobbal rendelni kell, úgy pedig nagyon-nagyon drága itthon.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Napfénysüti #5339 üzenetére
Jó a gondolatolvasokám?
-
Rez_Grof
őstag
válasz
buherka #5110 üzenetére
Járt nálam pár ebből a sorozatból dv5-dv6. Hát nem vertem magam a földhöz tőle, mikor bekapcsoltam azt hittem hogy egy kamion jön velem szembe annyi helyen világított, meg ugy általában se.
Létezik bele kütyü, de szét kell szedni megnézni, hogy az előkészités benne van-e.
Foglalat, antenna, stb és szerintem nem lesz benne csak a hült helye.Ez egy jó kütyünek tűnik ha nincs más megoldás:
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=JjKqJgGd8hAU2p0K -
Rez_Grof
őstag
válasz
buherka #5102 üzenetére
Nálam nem lélegzik a T500 billje, de nem kell elárulni hogy kell előhozni belőle
. Egyébként össze- és szétszedés után elég furi dolgokat tud produkálni mindegyik, ha nem jól rakod össze.
Előző hsz-hez:
Milyen notija van cimbinek?
Ha nincs benne foglalat akkor kb 80K-ba kerül a teljes cucc beleépítése, mert a foglalatok stb. szerviz áron kaphatók csak itthon. /vagy erős utána nyomozás kell/ -
Rez_Grof
őstag
Hát ez elég baj, hogy ilyen.
Azzal nagyon nem jó lóra tesz a Lenovo, hogy lerontja a Thinkpad T/R sorozatot. Miért nem lehet fogni a T43 bundáját és bele tolni a Corei5 procit? Ja hogy azt árulják T410s néven.... mert ugye szinte ugyan olyan vékonyak. 337x241.5 x 21.1mm/T410s/ 311 x 255 x 26.3mm/T43/. -
Rez_Grof
őstag
Én egy ilyet tennék bele 320GB Scorpio Black (WD3200BJKT) 7200/16MB ez kicsit dobni a fog a teljesítményen kb 10 perc akuidőért cserébe.
Az XP nem látja meg a Sata Hdd-t csak ha compatibility módra állitod a sata vezérlőt az alaplapon, vagy nlite-al beleheggeszted a sata vezérlőt az installerbe.
-
Rez_Grof
őstag
A recovery-t ingyen vissza teszik a gépedre, illetve adna lehet kérni a szervíztől lemezeket.
De ha reinstall akkor én már 7-t raknék rá, gyorsabb vele mint Xp-vel, a vistánál meg főleg.
Ha meg 4GB memória van benne akkor 64bit és jó lesz.Tapasztalat pont olyan gépem volt mint a tied.
-
Rez_Grof
őstag
Ugyan azzal a belsővel ugyan azt az élményt fogod kapni. A külsőben térnek el a modelek inkább, a T az egy kompromisszum nélküli üzleti modell, "könnyű", "kecses", erős ehhez mért árral.
Az R inkább desktop replacement, nem a legkecsesebb a formaterve, nehezebb mint a T, kicsit magasabb, általában nem egy csúcs vas van benne itthon a boltokban. -
Rez_Grof
őstag
Én nagyon insertes vagyok, repült már 20K-s logitech is emiatt a kukába kettétörve.
T400s tapi szép nagy, jó a tapintása, 2 ujjat érzékel, pontos, sok zonás.
Igaz én pöcökegerészek, nem tudok tapin dolgozni, tőlem le is hagyhatják róla.Most újítottam /2 hónap/ egy 2082BQG-t szerintem nekem majd T520 lessz a következő, ezzel /T500 /nagyon elégedett vagyok, 9cellás aksi, belőttem az energi dolgokat és 6:20 percet megy el aksiról munka közben, wifi vel, és 7200rpm-es WD HDD-vel.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
premete #3847 üzenetére
Tedd vissza a 7-et, a recoveryből, menni kell a cuccnak rendesen.
Ment már át pár win7 elő telepített Txxx a kezem közt minden működött rajtuk frankón, elsőre.
Be lehet álligatni pedig rendesen hogy mindent inditson el induláskor, meg disconnect után ne kapcsolja ki az eszközt. -
Rez_Grof
őstag
válasz
premete #3849 üzenetére
Nekem meg ugyan annyiért PC /1991-ben/, de azt hiszem nem erről volt szó.
Attól hogy te eddig Dell-t használtál abból nem következik, hogy az X200t összes beállítását is elsőre vágni fogod, egyébbként 3 hete telepítettem egy x200t-t és minden ment rajta pöpecül elsőre mind vistával, mind win7-el. -
Rez_Grof
őstag
válasz
premete #3841 üzenetére
No offense, de nem kell szidni, ha valamihez nem értesz.
User manual. Adják a géphez, magyarul is, vagy letölthető.Hardware-es kapcsoló elenőrzése, hogy nincs-e véletlenül off álapotban minden wireless cucc.
System update > minden frissités feltesz > örül.Azok a dell bios parancsok jól jönnének.
-
Rez_Grof
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Acer notebook topic
- UHD filmek lejátszása
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest