- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargas0502 #107140 üzenetére
Igen én csak a gyártói adatokra támaszkodtam, bocsánat.
-
válasz
FoxiestFox #107138 üzenetére
Hm ez érdekes, de nyilván elhiszem, és köszönöm a kijavítást, de tényleg csak a gyártói adatokra támaszkodtam:
Tikakukac: Köszi neked is a linket.
-
válasz
vargas0502 #107131 üzenetére
Szia.
Nem támogat 4GB-nál több memóriát. Azaz a 2x2GB DDR2, amit beletehetsz, többet nem, ez a MAX.
És igen "ritka" a 4gb ddr2-ből, de van igen, csak más márka -
válasz
Tamás12345 #106794 üzenetére
Iszonyat régi technika az infraport ma már nem használják. Telefont lehetett vele összekapcsolni, ha jól emlékszem.
-
válasz
FoxiestFox #106756 üzenetére
Igen. De ott is meg kellene nézni, hogy engedélyezve van-e az usb boot... stb. Utána igen már az f12
-
válasz
sketchifun #106269 üzenetére
Szia.
Megduplázódik az akksi időd, hisz 2 akksi lesz benne. És van benne m.2 csati, ami sata módba működik. -
válasz
Aranygyerek #105996 üzenetére
Most akkor szeretnél venni egy coolert? Leírod a gép pontos típusát? Már atz nem találom, ha már írtad
-
válasz
Aranygyerek #105979 üzenetére
Szia. Bocsi, hogy most írok. Sajnos az olajzás nem megoldás, pedig jó minőségű olajat használtam, de kevés esetben volt megoldás hosszútávra. Jobb a csere, ha már komolyabb hangot hallasz
-
válasz
Ganz-[HUN] #105834 üzenetére
Igen drágábbak, mivel ritkábbak. Ha nem fontos neked az msata, kkor jobban jársz egy normál sata+-al, sebességbe ugyanaz.
-
válasz
Aranygyerek #105828 üzenetére
-
Igazából mire. Mármint úgy értem, mire te bebizonyítod, hogy emiatt "szenvedtél kárt", addig ők 3x bebizonyítják, hogy ha nem lett volna ez a hiba, akkor is bejutottak volna a banditák: nem megfelő védelem, tűzfal, vírusító.. stb. Nah meghát ugye be merted kapcsolni..
Mindamellett nyilván veled értek egyet. -
válasz
LemonHorse #105543 üzenetére
Igen.
-
válasz
LemonHorse #105541 üzenetére
Szia. Volt ilyenem, fényerővel nem volt gondom, a betekintési szög igen a TN panel miatt az a szokásos.) Nekem a matt miatt nem jött be a kijelző. Most IPS paneles FHD notim van, hát már nem cserélném le TN panelesre.
-
válasz
_-ORANGE-_ #105534 üzenetére
Akkor ez az elem sem lenne jó? Mérj rá, csak van a közeledben egy multiméter, szomszéd...stb
-
válasz
_-ORANGE-_ #105528 üzenetére
akkor rossz az elem. El ifelejti az időt vagy a beállításokat is?
-
válasz
_-ORANGE-_ #105526 üzenetére
Gondolom jól tetted be
El is felejti az időt ha kikapcsolod és az akksit is kiveszed?
-
válasz
_-ORANGE-_ #105522 üzenetére
Szia. Új elemet tettél be? Utána be is állítottad a Biosban az időt és dátumot?
-
válasz
Graphics #105409 üzenetére
azt tudom, hogy milyen gép, de nehogy tönkre tegye. akkor igazából mindegy kitől veszed az aliról, vagy ebay-ről. Asus-t rendeltem random, persze azért néztem, hogy milyen eladó. azzal még nincs gond azóta sem kb 2 éve. azóta meg gyárit veszek újonnan, vagy bontott gépből
-
válasz
kelna91 #105385 üzenetére
Szaerintem más lesz ott, mármint úgy értem, hogy a kezed nem árnyékolhatna ennyit. Esetleg próbáld meg másik bt-t betenni a gépbe. És elvileg ott az akksi van, szerintem az antenna máshová esik. De majd itt a nálam tapasztaltabbak megmondják, hogy merre indulj. Vélemémyem szerint, vagy bt csere, vagy driver. Azt még nem értettem, hogy ez most windows alatt van-e. Ha igen próbáld ki Linuxon is, ha ott is rossz, akkor a bt kártya csere.
-
-
-
válasz
Ganz-[HUN] #105276 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest