- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #79544 üzenetére
Nem tudok, mert nincs fent PM. A profilt kiválasztva a lenyíló menük egyikében van az opció.
-
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #79539 üzenetére
Ismerős. Ha a Power Managerben letiltod a képfrissítés változtatását akkunál, akkor szerencsére nem buzerálja.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Van egy T400 2768-BS7-em 7UET94WW BIOS-szal. Meg akarom szüntetni a whitelistet egy új WLAN kártya miatt, mit kell tennem hozzá?
-
r4z
nagyúr
válasz
Kristof9094 #66139 üzenetére
Erre simán elég. ATi VGA-val még játszani is lehet rajta valamennyire. Integrált GPU-t használva 50°C fölé csak ölben megy netezés-office közben, akkor is éppen átlépi.
-
r4z
nagyúr
válasz
Barcsik #66063 üzenetére
Semennyivel, csak a fogyasztást és a hőtermelést csökkenti. Ha túl a alacsonyra állítod a feszültséget, akkor a legrosszabb lehetőség az, hogy lefagy.
A melegedés oka pedig a RAM lesz.
Minden szorzóhoz külön tudod állítani a feszültséget, így eltart egy ideig, amíg kitapasztalod a számodra optimális értéket. Nincs két egyforma processzor.
-
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #65707 üzenetére
Tudja, csak megfelelő driver kell mellé. Én az asztalon jobbklikkel tudok váltani 8.1 alatt T400-nál az Intel és az AMD között a Catalystban. Van pár másodperc késlekedés váltáskor, mert hákolt a driver, de alapvetően működik.
Szerk: Ja, hogy automatikusan... Hát, olyan tényleg nincs, de így még mindig jobb, mintha külön program kéne hozzá
-
r4z
nagyúr
válasz
Peet91 #65679 üzenetére
Elvileg ASM chipset mind, bár az AKE márkát hamisítják is. Én maradtam egy piros noname ASM1042 chipsetesnél, teszi a dolgát.
-
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
T400-ba melyik kijelző a legjobb? Nagyon halovány már a háttérvilágítás az én 1440x900-as Samsung CCFL-emben, gondoltam akkor ne csak javítás, hanem upgrade legyen. 1440x900-as felbontás kéne minimum.
-
r4z
nagyúr
válasz
Arlekim #58641 üzenetére
TPFanControl kell neked, meg egy újrapasztázás, takarítás, végső esetben hűtéscsere.
-
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #58629 üzenetére
Pedig megéri
-
r4z
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #58093 üzenetére
A smart card reader az azonosító kártyákhoz van, a nyílása az ExpressCard foglalat alatt van. Asszem az a Ricoh gyártmány is, de ha hazaérek, meglesem.
Ultranav helyett a csupasz Synaptics drivert tedd fel inkább a Synaptics oldaláról, sokkal jobban konfigurálható. Ha fent van, WinUpdate alól tiltsd le a frissítését, mert vissza fogja rakni helyette az Ultranav drivert önkényesen.
-
r4z
nagyúr
válasz
Colonel993 #57220 üzenetére
Le bizony.
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
válasz
csubuka #55423 üzenetére
50-ig nyugodtan engedheted, de 65 fölé ne nagyon menjen.
Színek:
halványzöld: passzív, jó hőmérséklet
zöld: aktív, jó hőmérséklet
narancs: kezd túl meleg lenni odabent
vörös: a helyedben 64-es fokozatot kapcsolnék
Efölött már csak a pokol fokozat lehet, ha beleprogramozta a fejlesztő. -
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55220 üzenetére
Én pedig már kezdtem cikinek érezni a 128GB-os Samu 840 Pro-t és az 1TB-os HGST-t a 2009-es T400-ba, de Francia91 lazán ráduplázott
-
-
r4z
nagyúr
válasz
fermacht1994 #53591 üzenetére
Húzd az ujjad, ne tapizz.
-
r4z
nagyúr
válasz
donjohnson #53589 üzenetére
-
r4z
nagyúr
Tudja valaki, hogy a T400-ban az ExpressCard milyen sávszélre képes? USB 3.0 vagy direkt SATA portot keresek, azért lenne fontos
-
r4z
nagyúr
válasz
Shatterstar #53482 üzenetére
Dedikált VGA kell játékhoz, az Intel HD Graphics bőven nem elég hozzá.
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
2504-es dokkolóval tudok használni DVI-D dual link -> HDMI kábelt?
-
r4z
nagyúr
válasz
tamas.nick #52188 üzenetére
1. Ha eredeti a caddy, akkor biztosan, ha nem eredeti, akkor passz.
2. A keret fülecskéje nélkül nehézkes lesz kivenni a merevlemezt.
3. SSD a HDD helyén, HDD az UltraBayben.
4. Be, de inkább a gép belsejébe rakd. -
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
Tudnátok nekem ajánlani valami olyan WLAN kártyát T400-ba, amire van Windows 8 támogatás? Most egy Intel WiFi Link 5100 AGN-em van, de időnként működő kapcsolat mellett is elérhetetlen lesz a net, letiltás-újraengedélyezés kell neki, hogy újra menjen (ideig-óráig).
Eddig csak egy Intel Centrino Wireless N 6150-et találtam az aprón, az jó lenne nekem?
-
r4z
nagyúr
válasz
lajosx #51258 üzenetére
Én viszont szerintem rájöttem. A C gyökérbe kibontott telepítőkre már nem vonatkozik a korábban alkalmazott Win7-es kompatibilitás, így azok enélkül indultak el. Próbáld azokat külön indítani kompatibilis módban.
Azért remélem, a kompatibilis módot kipipáltad, és eleve Win7 verziót töltöttél, nem XP-t
-
-
r4z
nagyúr
Na, erre varrjatok gombot... Vettem a T400-ba egy Samsung 840 Pro SSD-t, átklónoztam a HDD-ről a rendszeremet, indult szépen. SATA Compatibility módban. Amint átállítom AHCI-ra, kékhalállal fogad indításkor. A Windows logó még bejön, de magát az OS-t nem találja. Ötlet, hogyan lehetne működésre bírni az AHCI-t?
-
r4z
nagyúr
Valami állandóan felülírja az eredeti, friss Synaptics driveremet a gyári, elavult UltraNavval. Már úgy letöröltem az UltraNav driverét, hogy a touchpad és a trackpoint létezéséről se tudott a rendszer, de hiába raktam fel tisztán a Synaptics drivert, megint UltraNavként ismeri fel, és nem megy a kétujjas görgetés. Van valami ötletetek, hogyan lehetséges ez?
-
r4z
nagyúr
válasz
laszak #48875 üzenetére
Az X200 és a T400 ugyanaz a generáció, ebből kiindulva a Win8-nak is szépen kell mennie rajta. De egyébként nem feltétlenül kell külön Win8 driver, ha nem találsz, mert a legtöbb Win7 drivert fel lehet pakolni Win8 alá gond nélkül - annyi a trükk, hogy a drivertelepítőt Win7 kompatibilis módban kell indítani.
fHD filmeket biztosan viszi, a BD-t passzolom, annyi hely nincs a gépemen, hogy ezt most meg tudjam nézniSzerintem azok is mennek rajta.
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #48842 üzenetére
Az előzményt nem olvasva egy pillanatra azt hittem, rossz topikot nyitottam meg
-
r4z
nagyúr
Nagyon gyorsak vagytok srácok, ezer hála
ATi-s a gép, úgyhogy a 90W lesz a nyerő
Chaser: Megy rePÜ
-
r4z
nagyúr
T400-hoz milyen töltőt keressek? Annyit tudok, hogy 20V-os feszültség kell neki, de hogy hány pines, hány Wattos, milyen áramerősségű, azt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest