Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Na, vonatozás közben hosszabb használatra volt lehetőségem, és egy dolog elég nagy nemtetszést váltott ki. Hogy ez most minden új lejátszón így van, vagy csak nekem vannak furcsa igényeim, azt nem tudom.
Szóval a régi G3-on úgy hallgattam zenét, hogy felpakoltam rá albumokat, beállítottam, hogy mindent játsszon le, és így vette is sorra, ha vége egy albumnak, jött a következő. Ha egy másik albumot akartam meghallgatni, akkor a listán visszaléptem egyet az albumokhoz, beléptem annak az albumnak a mappájába és kattintottam, ami után váltott számot, de a lista megmaradt, és az album végén ugrott a következőre.
Na ezen ilyen nincs. Ugye tagek alapján vannak különböző csoportosítások, hogy előadó, album, stílus, év, stb. Ha egy albumot akarsz meghallgatni, akkor kiválasztod benne az első számot, viszont ha vége az albumnak, akkor vagy megáll vagy kezdi elölről, beállítástól függően. Tehát minden album végén újra elő kell venni, és választani egy albumot. Választhatod persze, hogy egy előadó összes számát vagy a lejátszó összes számát játssza, de ekkor ABC-sorrendben fogja ezt megtenni. És én nem így szeretném.
Van ugyan egy olyan lehetőség, hogy a browser-ben az egész Music mappát berakod a kedvencek közé, így az összes albumot megfelelő számsorrenddel játssza le, de ezzel két gond van:
1. nem erre szeretném használni a kedvencek listát. Azt arra tartogattam, hogy a zenehallgatás közben ha nagyon megtetszik egy szám, akkor az beteszem, így sok idő múlva ott csak olyan számok lesznek vegyesen, amiket nagyon szeretek, és ha olyanom van, csak azokat a számokat hallgassam. Ez tehát egy on-the-go típusú mentési lehetőség.
2. ami a nagyobb baj, hogy ha albumot akarok váltani, akkor visszalépek a kedvencek listájába, ahol az összes szám szerepel fájlnév szerint, azaz 01 - számcím, 02 - számcím, stb. Na most ha van rajta vagy 80 album, akkor én számcím alapján nem fogom tudni, hogy az kinek melyik albumja! Nem jegyzem meg az összes számcímet, ráadásul még végignézni is sokáig tart. Ha meg visszaváltok albumnézetbe, akkor megint ott vagyok, hogy könnyen megtalálom az albumot, de csak azt az egy albumot játssza le a gép.Mondjátok kérlek, hogy csak én vagyok balfék, és van megoldás a problémára, mert nagyon nem szeretnék változtatni a zenehallgatási szokásaimon (albumonként kütyü elővesz vagy nem váltok albumot lenne a 2 lehetőség, amit ki szeretnék kerülni)!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest