- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
Velem lehet beszélni, tényleg nem olvasgatok ilyen cikkeket, csak futólag.
-
p a s s e r
őstag
Ja. Általában, ha mp3 lejátszó tesztet olvasok, a legtöbb esetben az iPod hagzásához mérik. Godolom azért, mert az az etalon (?).
-
p a s s e r
őstag
Lehet, hogy félreértem, de attól, hogy több zene van rajta, még nem merül le az aksi hamarabb... Nekem mellesleg egy huszas példányom van, problémamentes, és általában a felét használom zenére, a másik fele mint hordozható vinyó üzemel.
A szervízhálózat télleg pöpec. Különösen ajánlom a Gránátalmát. -
p a s s e r
őstag
Ja, minnyá befogom a pofám. A legtöbb modern mp3 lejátszó szerintem szintén idtagos meghatározás alapján fogja tárolni a zenéidet.
-
p a s s e r
őstag
És miért zavar az, hogy nem látod az mp3 fájlokat az iPodon? Az egy zenelejátszó, nem total commander. Ez az átlag pc-s felfogás. Sajnos. A Mac arra tanítja az embereket, hogy élvezd a gépedet, ergo ő legyen érted, ne fordítva. A sok pc-s gyerekkort átélt fiatal meg teljesen azt hiszi, hogy egy gépben az a jó, hogy szarakodhatsz vele. Na mindegy.
-
p a s s e r
őstag
Figy. Ez nem így van. Szerintem egy átlagember sem rendelkezik annyi zenével, amit már át sem lehet látni. Vannak zenészek körülöttem, de egyik sem zavarodik ennyire bele a bőségbe. Kettő. Ha zenét akarsz hozni a haveroktól, akkor használd úgy, mint egy vincsesztert. Európában nem is lehet zenét venni. Miért baj az, hogy átlátható, és könnyen kezelhető libraryban vannak az mp3 zenéid? Egyszerűen másold az be az itunes-ba, amit éppen hallgatni akarsz a száz gigádból, és kész. Én mellesleg úgy gondolom, hogy inkább letörölgetem a bakeltlemezeimet, minthogy nekem kelljen managelni a zenéimet. Itt behúzom, és kész. Máris elérhető helyen lesz egy egyértelműen album-előadó elnevezésű folderben. (intézőből is).
-
p a s s e r
őstag
Az iPod egy olyan mp3 lejátszó, amely az iTunes library tartalmát tölti fel magára. Amit Tenem tudsz megoldani, az egyedül azért van, mert így próbálják meg a jogokat védeni (szerzői). iPod-ról csak bazi macerásan tudsz leszedni zenét, mi kipróbáltuk, sikerült, de azért görcsös, mert nem akarják, hogy megtedd. Én meg úgy vagyok vele, hogy -nagyot mondok- 30 gigánál sosincs több zeném. Az meg elfér a vinyón. Az iTunesban meg te is kontrollálhatod, hogy mit tegyen fel, mit nem, nem feltétlen automata a szinkronizálás.
-
p a s s e r
őstag
Márbocs, de hyperamatőr lehetsz, ha ezeket a dolgokat nem tudtad megoldani az iTunes-ban. De Te tudod. Nem is értem, mit rak be egy könyvtárba, mikor direkt minden albumot külön folderben tárol. Az meg hogy nem tudod kezelni, és addig nem jutottál, hogy a library-ről el lehet kattintani... Na mindegy, nem bántani akarlak, ne haragudj, ha így jött le, de kicsit laikusnak érzem a hozzászólásod.
-
p a s s e r
őstag
Nézd, én mac felhasználó vagyok. Régóta használom az itunest, és amióta van pc-n az összes barátom is ezt használja, mert meglehetősen korrekt, szinte érződik benne a mesterségesintelligencia. Számonkénti hangszín, vagy valami tökmás: ha egy együttes the-vel kezdődik, attólmég nem kerül a t-hez, stb...
Az igaz, hogy a lét ott kell hagyni és csak egy év múlvakapod vissza. -
p a s s e r
őstag
Ja, mellesleg marha jól használható puskának (feltéve, hogy még van közöd valami iskolaszerűhöz). Hatalmas szövegfájlok (txt) és csak tekergetni kell a jogot.
-
p a s s e r
őstag
Minek hozatni? És akkor hol a gari?
-
p a s s e r
őstag
Sziasztok.
Gránátalma (Mammut alja) - Sulinet - iPod20GGB - 45.000huf - áfával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest