- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
detri
aktív tag
Hát ez LOL... Most mondta a bácsi a TV2 -n, hogy az új vírus február elsején aktivizálódik, és ekkor akár más gépre is átterjedhet... :O
-
detri
aktív tag
Ezeket a wigwamos teszteket szoktam próbálgatni, meg pl a scan.sygate.com -ot is, és mindig láthatatlan minden portom, szal átmegy mindenféle teszten a gép. Most kivettem a kaspersky-ből a 1434-re írt szabályt, és így is stealth marad a port, mert fennvan egy Kerio is a gépen. De akkor ezt a helkernt a Kerio nem szúrná ki? Volt pár nap, mikor csak az volt fenn, és nem sírt sosem emiatt.
Na mindegy, majd meglátom, h riaszt-e ezek után is a Kaspersky Helkern attack miatt.
Kösz mindent! :) -
detri
aktív tag
Olyat tuti nem állítottam be, hogy ne jelenítse meg, de az XP tűzfalát majd megnézem, mert ezen tényleg ki van kapcsolva, a másikat nemtom kilőttem-e.
Mindkét gépen ADSL van, ha egyik helyen megfogja a router, attól még nem biztos, hogy a másik helyen is?
Egyébként nem félek, hogy valami baj lesz emiatt a gépemen, de azért baromi idegesítő, h miért csesztetnek ezzel állandóan. :F -
detri
aktív tag
Így néz ki a Kaspersky AntiHacker log: [L]http://detri.uw.hu/helkern.jpg[/L]
-
detri
aktív tag
Off: Már sok helyen feltettem a kérdést, hátha jár erre hozzáértő, itt is megkérdem: Mi a fene az a Helkern Attack? Kaspersky Antihackerem van, naponta 10 Helkern Attack éri a gépemet, ő fogja meg. Utánanéztem, úgy néz ki, h valami trójai, de eccerűen nem tudom leírtani a gépről, nem találja meg semmi. Sőt már winreinstallom is volt, és utána is u.úgy jönnek a helkern támadások. Másik gépemen is van Kaspersky Antihacker, ott nem szokott ilyen lenni, szal nem a tűzfal vaklármájáról van szó.
Tudja valaki mi ez, és hogy tudnám eltávolítani?
kösz! -
detri
aktív tag
Most mentem be a freemailre, 6 mail jött, ebből 6 vírusos. Egyet szúrt ki a fremail. Gratula.
-
detri
aktív tag
De ha én webes felületen néztem meg az emileket, és persze nem töltöttem le a csatolt szemetet, csak rákattintotam a levélre, akkor nem kaptam be, iga?
Egyébként csodálkozom, hogy a freemailen ilyen durván terjed, én is Kasperskyt használok, és nagyon elégedett vagyok vele. Most ezt a freemailes balesetet nemtom mire véljem, a freemail, vagy a Kaspersky hibája? :F -
detri
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest