- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Aktív témák
-
Ladzac
csendes tag
válasz
Atlantis #218 üzenetére
.zlq volt az eredeti, de átnevezte .vlq-nak. nekem berakta karanténba...
összegezve, ha jól látom a helyzetet:
kikapcsoltam, lejött egy vírusos. bekapcsoltam, küldtem neked (forward) de bekapcsoltam nod-ot. nekem jelzett, elküldte, de itt rakta karanténba. ezek szerint te leveledben is írja, hogy írtotta.
ha be van kapcsolva, nem engedi elküldeni.
Küldjek egyet nod nélkül, ezek szerint az élesben fog menni, mert nem lessz nod.
Kell? -
Zenty
őstag
-
Zenty
őstag
válasz
Atlantis #184 üzenetére
hm 8( akkor nemtudom pedig ha nod nem kapja el ,akkor gáz van :(szerintem probáld végig, legtöbb virus irtó cég adot ki külön pici ingyenes írtót !Talán még van az adaware, ha ez sem www.ultimatebootcd.com van egy fálj tölds le , írd fel isoba cd-re azon van két virus irtó dos-os fprot, mcaffe ha az se szedi le akkor egy szép format kell! vagy nemtudom :( Ha még a sima email funkció, A virus írtó-ba, egyikse fogja meg hát .... talán probáld meg the bat! -tot + virus pluginal annak már illene megfognija! sok sikert!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
válasz
Atlantis #179 üzenetére
emaileknél semmit elméletileg simán elkapja az avast! Ha már megfertözödtél az már gázab, de van olyan beállitása ,hogy valami boot scan! Telepités után adja lehetőséget elöször ha újra inditod elő jön.Hasonló mint dos-os antivir keresés, avval funkciójával elméletileg le kell szednije. Jah meg állits mindet fullra ( állandó védelem stb :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest