Aktív témák
-
The Eagle
tag
Lecseréltem a gyári Intel hűtőmet a P4/2800/533 procimról egy AEROCOOL HT-101-re. Most 150 MHz-es órajelen megy 3,15GHz-en. Alapban 34 fokos, 3DMark2001 közben 45-47. Meddig lehet hőmérsékletileg hajtani egy ilyen P4 professzort? Amúgy simán menne 166*21-en (3,36GHz) is, de míg nem tudom nem túl káros-e, addig nem hajtom annyira.
Szeretném a véleményeteket.
Bye
The Eagle
[Szerkesztve] -
elég a sima papírzsepi. De ne feledd kenjél vissza rá hűtőpasztát mielőtt felteszed az új cooler. ha a cooler már alapból megvan kenve akkor az úgy nagyon jó.
-
Ati9500
senior tag
Bemész egy gyógyszertárba és kérsz 98%-os tisztaszeszt!!!
Azzal frankón lejön !!
Nagyon jól párolog-nem tesz kárt!!! -
baliii
senior tag
ugy hallottam jo meg az acetonmentes körömlakklemoso is, vattaval felszivatva ( utana ugye szarazra kell torolni a procit...)
[Szerkesztve] -
Sepi
csendes tag
köszi mindenki :)
-
Sepi
csendes tag
Hali mindenki!!
Új hűtő vettem és érdekelne, hogy hogyan szedem le a proci magjáról a régebbi zselatin anyagot ??? (biztonságosan)
Sürgős lenne!!
Elnézést a tudatlanságomért :B
Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest