Aktív témák
-
8zabi
őstag
Újabb fejlemények. A gép a hűtő cseréjéig ment 2250 MHz-en, alapfeszen. Most nem megy. A Prime95 3 másodperc után errort dob, Windows lefagy. Elég különös. Ma szétszedem az egészet és újra összerakom, hátha segít.
-
8zabi
őstag
Amúgy nem szereltem semmit rajta, 2 órája netezek. Már csak ezért is lol a dolog :))
-
8zabi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
Nem olyan nehéz feltenni, ha van egy harmadik kezed:)).
-
8zabi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Miután kikapcsolt nyomtam egy setup defaults-ot, 1,65.
-
8zabi
őstag
UP!:((
-
8zabi
őstag
Hali!
Azzal kezdeném, hogy az új gépem olyan 3 hete van meg. Vettem egy Volcano 11-et, de nem igazán vált be, mert vagy melegedett a proci, vagy hangos volt a venti. Ma elmentem a Pixelbe és vettem egy Zalman CNPS7000A-Cu-t. Öröm, stb. Szerelés, minden rendben, majd jön a meglepetés. Windows indít majd gép kikapcs. Újraindít, biosba be proci 45 fok (2800+), ez nem lehetett. Gondoltam én, de már nem vagyok biztos benne... Mióta lecseréltem a hűtőt a gép terhelésnél kikapcsol. Aida szerint a proci nem meleg annyira, hogy az alaplap lenyomja. Alapjáraton elmegy bármeddig. Szóval kéne valami ötlet, mert ezt nem értem. Még annyit, hogy minden akadozik a gépen: film, játék, 3DMark. Beakadnak egy pillanatra. Help me!:O!
Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged