Aktív témák
-
I_Am
veterán
Elég, ha egy nagyítóval alig látható darabka letörik a magból bárhonnan és máris nem lesz olyan jó a proci mint volt. Az esetek kb. 50%-ában megy a proci csak nem hozza az esetleg előtte beállított órajeleket vagy jobban (sokkal jobban) melegszik. Kép van vmelyik totyikban, vagy nézz rá guglival a netre.
-
8zabi
őstag
Újabb fejlemények. A gép a hűtő cseréjéig ment 2250 MHz-en, alapfeszen. Most nem megy. A Prime95 3 másodperc után errort dob, Windows lefagy. Elég különös. Ma szétszedem az egészet és újra összerakom, hátha segít.
-
8zabi
őstag
Amúgy nem szereltem semmit rajta, 2 órája netezek. Már csak ezért is lol a dolog :))
-
8zabi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
Nem olyan nehéz feltenni, ha van egy harmadik kezed:)).
-
Árpi bá
aktív tag
Tuti, hogy nem fekszik fel rendesen!
Próbáld meg úgy, hogy teljesen lecsavarozod a hűtőt, és amikor újra elkezded felcsavarni, mindkét oldalon ugyanannyit húzzál rajta!
Én is ezt csináltam vele, amikor indításnál 60 fokos volt a proci ugyanilyen hűtővel.
Azóta 43 fok stabilan. 2500+ 3200+-on alapfeszen.
Nincs a procin lesarkazásvédő? Ha van vedd ki, mert azokat még a Palominokra gyártották, és annak magasabb a magja! -
8zabi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Miután kikapcsolt nyomtam egy setup defaults-ot, 1,65.
-
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
ha a fesz értékek is rendben találtatnak, akkor csak az lehet hogy nem jól van rá felhelyezve, és túlmelegszik, aztán bont az alaplap..:U
-
8zabi
őstag
UP!:((
-
8zabi
őstag
Hali!
Azzal kezdeném, hogy az új gépem olyan 3 hete van meg. Vettem egy Volcano 11-et, de nem igazán vált be, mert vagy melegedett a proci, vagy hangos volt a venti. Ma elmentem a Pixelbe és vettem egy Zalman CNPS7000A-Cu-t. Öröm, stb. Szerelés, minden rendben, majd jön a meglepetés. Windows indít majd gép kikapcs. Újraindít, biosba be proci 45 fok (2800+), ez nem lehetett. Gondoltam én, de már nem vagyok biztos benne... Mióta lecseréltem a hűtőt a gép terhelésnél kikapcsol. Aida szerint a proci nem meleg annyira, hogy az alaplap lenyomja. Alapjáraton elmegy bármeddig. Szóval kéne valami ötlet, mert ezt nem értem. Még annyit, hogy minden akadozik a gépen: film, játék, 3DMark. Beakadnak egy pillanatra. Help me!:O!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged