Hirdetés
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
pedig félhetsz, éppen ezt bizonyította az iraki invázió, hogy ha az érdekei úgy kívánják, az USA lesz@rja az ENSZt, NATOt, akármit, és gyak...
a terroristák kifüstöléséhez pedig már felvetődött a mély meg alagútrendszeri bunkerek miatt a taktikai atom, de a szennyezés miatt nem akarják használni valszeg (meg a médiavisszhang...)
nemtom hidrogénbomba pontosan hogy működik, de ha sikerül úgy finomítani, hogy 0 sugárzás legyen, de maradjon a több négyzetkilóméteres pusztítás, akkor előbb-utóbb bevetik -
prmcsk
addikt
Ennyi erővel ők is megköszönhetnék, hogy lett atom, majd hidrogén bombájuk,
amivel leverték a fasizmus utolsó bástyáját.
Ezt is a Magyaroknak köszönhetik. de nem teszik.
Európa sem köszönte még meg, hogy a Török idők alatt, nem lett muzulmán
kontinens. Ettől a Magyarok védték meg, úgy, hogy az akkori lakosság fele, elpusztult. -
-
badbrother
aktív tag
Pedig, ha elfogadják az új doktrínát akkor félhetsz az amerikai atomcsapástól. Ugyanis semelyik állam hadseregében sem müüködik a demokrácia. Minden hadsereg diktatórikus, ahogy annak lennie is kell. Ha a szenátorok most demokratikusan megszavazzák, hogy amerika megelöözöö atomcsapással élhet, ha a katonai helyzet ezt indokolja, és a helyzetet a katonák (ki más?) fogják meghatározni. Akkor elööb-utóbb egy tábornok majd úgy dönt, hogy robantsák fel atommal az ellenség bunkerét, ahol a jelentések szerint biológiai fegyverek vannak.
Innentööl pedig nem szólhat ebbe bele senki, csak egy magasabb rangú katona, pld. az elnök.
Azt pedig tudjuk, hogy a jelentések néha ''tévednek''. -
-
steve@prhw
őstag
Ez a lényeg. Akitől egy héttel korábban kaját vettél, aki elé beálltál a sorban, elbeszélgettél a lépcsőházban, hirtelen megvadul. Kivetkőzik, nem emberként viselkedik. Érdekes kutatások, elemzések születtek és fognak születni hasonló jelenségekről, de ez van.
Fejlődhetünk akárhová, az emberiség képtelen (lehet, hogy csak viszonylag kis számú deviáns példány miatt, de szvsz nem biztos, hogy ők a kisebbség) békében, nyugalomban élni, ha nincs természeti katasztrófa, akkor kreál valami álproblémát, ami miatt lehet irtani a másikat.
(A Mátrix első részét láttam csak - sokak szerint szerencsémre -, és a legjobban az a dialógus fogott meg, amikor arról beszéltek, hogy ha az egész ''élet'' csak egy vízió, akkor miért nem valami gyönyörűséges világot kreáltak. Valami olyasmi volt a válasz, hogy próbálták, de az emberek képtelenek úgy élni... Nagyon igaz
) -
badbrother
aktív tag
Bizony, most volt itt osztrákban valamelyik csatornán egy film ami pont ugyanerrööl szólt, mármint volt benne valami nagy esöö, meg elöntött város, fosztogatók. Hard rain volt a címe, szerintem magyaron is vetítették már. Még azelöött adták le, hogy igazán lecsapott volna a hurrikán, de nem hittem volna, hogy most élööben is ilyet látok, sööt ez sokkal durvább.
-
TitiRii
senior tag
hát na ez az...
érdekes hogy pl erdélyben is volt és van árviz, de ott egymás segitiésröl lehet inkább hallani, meg arrol hogy akit ott a lakosok!!! fosztogatáson kaptak azt meglincselték
emberi mentalitás..
én is csatlakozom az elöttem szolohoz, szégyelen hogy embernek születtem, ilyenkor különösen
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)