Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

az hogy valaki vészhelyzetben nem tud viselkedni az beza a helyi kultúrában gyökeredzik...annyira nagyra vannak a demokráciájukkal, csodálkoznak hogy ez van, mikor 10enévesek is fegyvert kaphatnak szinte ? szemet szemért és a világ megvakul
    egyszerűen nincsenek olyan hagyományaik, neveltetésük hogy tudnák mit szabad és mit nem ....azért megnézném pl egy amcsi hurrikánban vagy egy magyar tavaszi árvízben ki kezdene előbb fosztogatni ....a magyar vagy az amcsi...
    a másik meg hogy én azokat az embereket baromira nem tudom sajnálni ....úristen, 200 évben egyszer jött egy nagyobb hurrikán szegénykéim már egy hete csak velük van tele a híradó....bezzeg az ázsiai térségben évente, vagy gyakrabban vannak ilyenek mégsem csinálnak ekkora felhajtást belőle.....'sz*rok a többiekre de ha én vagyok bajban akkor sajnáljanak má nagyon' .....mit sajnáljak rajtuk ? hogy záros időn belül kárpótolják őket, legfeljebb eggyel kevesebb hódító hadjáratra jut pénz vagy pár darabbal kevesebb fegyvert gyártanak...u de gebasz...csóri ázsiaik meg jó ha az árvíz után kapnak takarót, meg kaját,....
    bunkóságnak tűnik de sztem már ideje volt egy ilyennek, most legalább rájönnek ők sem istenek, furcsamód hurrikánban ugyanúgy menekül gazdag/szegény/fekete/fehér ...ez van

Új hozzászólás Aktív témák